Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím,
poslední dobou nacházím zakousnuté potkany, neví někdo co by to mohlo dělat. Jsou zakousnutí za hlavou. Ne, že bych se zlobil:)
kuba22

XXX.XXX.59.111
napsal(a):
Zdravím,
poslední dobou nacházím zakousnuté potkany, neví někdo co by to mohlo dělat. Jsou zakousnutí za hlavou. Ne, že bych se zlobil:)
taky jsme měli potkany nicméně pokud tam máte potkany hodně dlouho tak by si zvířata např: slepice na ně mohli zvyknout a potkani na slepice také.. takže když by slepice žrali a přišel tam potkan tak by ho mohl např kohout klovnout silou a udělat toto... ale to nevím jestli by to udělal tak hezky za hlavu a za 2. pokud máte děti tak je střílí vzduchovkou (jen vtip)... ale jinak nevím čím by to mohlo být.. my jsme tam měli potkany 1 rok a nikdy se jim toto nestalo.. dali jsme před kurník jedy, slepice do večera nechali venku na pastvě a večer bylo vždy asi z 6 jedů 3 rozkousané.. tak jsme je sebrali, vyhodili a slepice znova pustili.. samozřejmě jsme po těch jedech tu zem zametli aby slepice náhodou něco nezezobali..a nebo ještě mě napadá třeba nějaké větší koťata že by je jen zakousli a nechali je být protože je to na ně moc velké ale jinak přeji hodně štěstí v likvidaci! ale opravdu to vypadá na střelnou ránu protože je to hluboké ..

napsal(a):
Zdravím,
Přijde mi to jako posmrtné zranění, na mě je tam málo krve.
napsal(a):
Zdravím,
zdravím.pokud používáte jedy,tak přiotrávený potkan vyleze na povrch.to bude asi tento případ,kdy byp posmrtně někým načat,řekl bych ježkem,což nasvědčuje i nepřítomnost krve.ze zkušeností vím, že potkan má krve celkem dost, střílím je.usuzuji z toho ,že otrávené jsou pouze vnitřnosti,maso jako takové ne.to je můj názor.
kuba22

XXX.XXX.59.111
2mazutak
napsal(a):
zdravím.pokud používáte jedy,tak přiotrávený potkan vyleze na povrch.to bude asi tento případ,kdy byp posmrtně někým načat,řekl bych ježkem,což nasvědčuje i nepřítomnost krve.ze zkušeností vím, že potkan má krve celkem dost, střílím je.usuzuji z toho ,že otrávené jsou pouze vnitřnosti,maso jako takové ne.to je můj názor.
vy střílíte potkany ?
Bfgh

XXX.XXX.241.249
Náš pes to tak dělá, chytne a tak jako trhne, vypadají stejně. Lezou k nám od sousedovic prasat
kuba22

XXX.XXX.59.111
2mazutak
napsal(a):
jo,je to nejrychlejší má to hned za sebou.trávením trpí o hodně déle.
aha, taky zbůsob já bych se netrefil...nicméně náš pes nám vždycky zdrhne ke slepicím a vyjde s potkanem v hubě... nevím kde to tam bere.. ale že by udělal toto tak to ne, vždycky je jen chytne za kůži nebo za břicho, začne házet hlavou a je po potkanovi.. už ho jen nechá ležet a nevšímá si ho.
kuba22
napsal(a):
aha, taky zbůsob já bych se netrefil...nicméně náš pes nám vždycky zdrhne ke slepicím a vyjde s potkanem v hubě... nevím kde to tam bere.. ale že by udělal toto tak to ne, vždycky je jen chytne za kůži nebo za břicho, začne házet hlavou a je po potkanovi.. už ho jen nechá ležet a nevšímá si ho.
Infekční nemoci můžou roznášet právě ti potkani; pokud máš problém s nakažlivou nemocí u slepic, toto je přesně ta věc, kterou bych začala řešit mezi prvními.
A pozor, potkani můžou přenášet nemoci i na psy nebo lidi.
kuba22

XXX.XXX.59.111
Varaxi
napsal(a):
Infekční nemoci můžou roznášet právě ti potkani; pokud máš problém s nakažlivou nemocí u slepic, toto je přesně ta věc, kterou bych začala řešit mezi prvními.
A pozor, potkani můžou přenášet nemoci i na psy nebo lidi.
Slepice už jsou tak celkem v poho, ale jedna má něco s nohou. Jednou normálně chodí a pak na ni nemůže stoupnout. Máme to prostě asi divné slepice...