Kavapo .cz – zloději

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

VB

6.5.2021 18:48
VB

XXX.XXX.97.21

Dobrý den,
moje maminka si zakoupila 5 kusů ročních slepic, aby snášely hned za cenu 1 kus - 130,- kč. Ve středu je přivezli a již ve čtvrtek ráno chcíply 2 slepice, takže mamka zavolala do firmy Kavapo na reklamace, tam to zvedl arogantní pán (hulvát), který na místo nějaké omluvy, či výměny mamce vynadal se slovy, že si měla připlatit a zakoupit dražší slepice.
Na dotaz jak to budou řešit, jí bylo řečeno, že má slepice dovézt do Humpolce a oni zjistí na co slepice chcíply ale ať nepočítá, že jí škodu uhradí!!!
NECHÁPU A HLAVA MI TO NEBERE a přitom stačilo jen se omluvit a při další dodávce slepice vyměnit za zdravé. Dělají kolečko jednou za 14 dní. Při dalším telefonátu se maminka dovolala nějaký paní a ta jí zdělila, že slepice pochází z klecového chovu, takže teď již to dávalo smysl proč slepice chcíply a proto zase volala na reklamace. TAM UŽ JÍ NIKDO NEZVEDAL TELEFON, RADŠI SE NECHALI ZAPÍRAT !!! Dnes uhynula třetí slepice, takže zůstaly jen dvě. JEN SI TO SPOČÍTEJTE 5 x 130,- = 650,- kč : 2 = 325,- kč. TAKŽE SKÓRE ( zatím ) JE 1 SLEPICE ZA 325,- kč. ZA MĚ KAVAPO.CZ JIŽ NIKDY, JSOU TO ZLODĚJI!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.5.2021 18:55

No ano jsou to zloději. Ale tady se o tom piše horem dolem: https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3240107/kavapo-slepicarcz-pozor/strana/2#a3803301

7.5.2021 10:27
honzapm

XXX.XXX.134.34

Vaši maminku bych chtěl poznat.
Musí to být zajímavá dáma - když chce, aby jí slepice snášely hned,
a očekává to za cenu 130,- za kus.
Ta paní musí být boží.

Jinak sladký detail - ty vynešené ubožačky na konci snášky,
které Kavapo - Slepicar.cz - rozváží za 130,-, stojí na hale při vyskladnění
30-40,- Kč. Takže Kavapo vám je přiveze o 300% dráž + doprava.
S tím rozdílem, že když si pro ně lidé jedou do haly sami,
tak jim většinou do druhého dne nechcípnou.

No nekup to.

7.5.2021 10:57

Já kupovala - ne od Kavapa - vynešenky za 80,- (kdybych je měla ze skladu, tak za 50,-, ale měla jsem je s dopravou až pod čumec) a měla jsem s nimi v krabici rovnou jedno vejce přibalené Snášely až doteď furt pryč od prvního dne, kdy mi je přivezli. Kupovala jsem je právě proto, že jsem chtěla vajíčka hned A teď mám podezření, že si ta jedna nesnášenlivá nedala pauzu, jak to podle snůšky vypadá, ale začala mi zanášet do druhého kurníku ke staré slepici Protože ta stará je tučná, a měla jsem ji za odepsanou - a je mi podezřelé, že by se na jar odtučnila a začala nosit :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík