Kuřata maransek

Maransky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.5.2021 07:05
Šimonh

XXX.XXX.30.5

jakou máte zkušenost s těmito kuřaty?
mě se jich vylíhlo z 30 15 a pak ještě asi 3 zdechly.
ale na pohled jsou to hezká a čilá kuřata. měli jsme je v obyváku a tam rejdili...

17.5.2021 07:44
petraodlesa

XXX.XXX.3.218

Mi maransky učarovaly. Jako kuřátka vypadají barevně jako tučňáci 😊 Maransky jsou klidné plemeno, kohouti nejsou v dospělosti agresivní.

17.5.2021 07:47
petraodlesa

XXX.XXX.3.218

Šimonh napsal(a):
ale na pohled jsou to hezká a čilá kuřata. měli jsme je v obyváku a tam rejdili...

Úspěšnost líhnutí nezávisí na plemeni, ale na oplozenosti vajec, kvalitě krmení rodičů a hlavně kvalitě líhně, popřípadě schopnostem líhníče si poradit s jejich nedostatky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.5.2021 07:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Šimonh napsal(a):

Promiňte, ale na základě tohoto vyjádření tipu "měli jsme doma kočku a chcípla, jaký máte názor na chov koček" čekáte co? Že se vám nevylíhla, neznamená, že je chyba v kuřatech. komplexní odpověď dostanete na základě komplexních informací. Kvalita násadových vajec? Rodičovské hejno? Druh líhně? Jaké krmení a ustájení kuřat?.......

17.5.2021 13:49
Šimonh

XXX.XXX.30.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Promiňte, ale na základě tohoto vyjádření tipu "měli jsme doma kočku a chcípla, jaký máte názor na chov koček" čekáte co? Že se vám nevylíhla, neznamená, že je chyba v kuřatech. komplexní odpověď dostanete na základě komplexních informací. Kvalita násadových vajec? Rodičovské hejno? Druh líhně? Jaké krmení a ustájení kuřat?.......

Tak jsem to nemyslel je to chyba v líhni a je to áš nejleší výsledek(zatím)

17.5.2021 13:56
Šimonh

XXX.XXX.30.5

petraodlesa napsal(a):
Mi maransky učarovaly. Jako kuřátka vypadají barevně jako tučňáci 😊 Maransky jsou klidné plemeno, kohouti nejsou v dospělosti agresivní.

Ano vypadají jako tučnáci.(viz foto)
I kohouti byli klidnější ne jak češák který na každého chtěl zaútočit(brzo jsme ho klepli )
Ale Fénixe (maranska) jsme mohli pokud měl “dobrý den“ jsme ho mohli i chytit.Vajíčka jsme měli z třince letos je budeme mít zase.
tak asi za 25 dní budou kuřata.
Chováme i brahmánky a měli jsme i kohouta hedvábničky ale jak jsme ho jedli...(musel jsem mít zavřené oči protože to maso moc chutně nevypadalo, bylo černé)

17.5.2021 16:42
paskov244

XXX.XXX.39.75

Prodám Hedvábničky
Prohlédnuto dnes 16:29

Za tohoto kohoutka co má 5 kg zaplatíte jen 15,kč
přijeďte si pro něj do zábřehu 12 a bude váš!

jistě jste to poznali byla to jen legrace

Tak to je inzerát Pana Šimonh . Legrace je to i z těma kuřaty nebo snad ne .

17.5.2021 18:58
Šimonh

XXX.XXX.30.5

paskov244 napsal(a):
Prodám Hedvábničky
Prohlédnuto dnes 16:29

Za tohoto kohoutka co má 5 kg zaplatíte jen 15,kč
přijeďte si pro něj do zábřehu 12 a bude váš!

jistě jste to poznali byla to jen legrace

Tak to je inzerát Pana Šimonh . Legrace je to i z těma kuřaty nebo snad ne .

Ano ale asi 20 den a 21 je to tak trochu nervák.
Líhnou se nám většinou až 22 nebo až 25.chyba určitě v líhni ale letos to zkusíme s jiným teploměrem jestli je tam jiná teplota.

Přidejte reakci

Přidat smajlík