NB

XXX.XXX.41.101
Dobrý den, jmenuji se Natálie a dnes ráno táta ke mně přišel že náš jediný favík (faverolka) je mrtvý. Nevíme ale co, táta si myslí ježek, ale já si myslím buď jestřáb, ježek nebo kuna. Liška by si alespoň 2 slepice odnesla, Fabíka (její jméno) táta našel u kurníku, a měla jen ukousnutou hlavu a končetiny, jinak nohy komplet zůstali. Chtěli bychom vědět co ji zabilo, protože jsme ji měli moc, moc rádi, byla ochočená a velmi mazlivá, ale zůstává venku v malém bytku kde spí, tím jak je hrozný horko radši spí venku. Tak se ani nedivím, že se na ni něco dostalo...
Pošlu fotku jak jsme ji našli.
(Vím, že moje čeština není nejlepší, ještě se učím, jsem z Irska.)
NB

XXX.XXX.114.230
Dobra, děkuji vám moc, když budeme mít čas tak to uděláme, momentálně máme moc práce, ale jeden den se na to vrhneme 🙂
Uživatel s deaktivovaným účtem

Natálie tvoje čeština je úplně v pohodě 👍 super, že takhle mluvíš, když jsi z Irska.
Podle mě podle fotky jestřáb určitě ne, ten podle mých zkušeností klovne za krk, jako zlomí vaz a potom rozpáře břicho a trochu ují, třeba z nohy nebo někde zevnitř. Pokud je to kuře tak mi několik odnesl i vcelku. Ale loví jen přes den. Jestli se tohle stalo v noci tak určitě jestřáb ne.
Liška u nás taky tohle nikdy neudělala, ta vždycky odtáhla celý kus. Já bych asi tipla kunu, ale s tou naštěstí osobní zkušenosti nemám.