Uživatel s deaktivovaným účtem

Já jsem na straně kohouta. Lidi si časem zvyknou a nebude je to budit. Nešlo by to se sousedem nějak uhrát výměnou za vajíčka? Já bych kohouta kvůli kokrhani nezabijela. U nás loni musel pryč Jihád, protože souseda napadal, ale kvůli kokrhání bych ho nedala
napsal(a):
Já jsem na straně kohouta. Lidi si časem zvyknou a nebude je to budit. Nešlo by to se sousedem nějak uhrát výměnou za vajíčka? Já bych kohouta kvůli kokrhani nezabijela. U nás loni musel pryč Jihád, protože souseda napadal, ale kvůli kokrhání bych ho nedala
spis de o to ze2 roky jim to vadilo a po dvou rokach zjistlily ze kohout kokrha
Náš kokrháč už je na novém bidle...v novém bydle...
Naši sousedé jsou starousedlíci, dům stavěli stejně s námi koncem 60.let. žádní fajnoví měśťáci. Záleží nám na nich. Vajíčka dostávají, občas jako deputát, protože nám na plot věší všechny kosti z polévky, suché pečivo i skořápky.
Nemyslím, že by se dalo zvyknout... Nevím.
petraodlesa
napsal(a):
A co na nešťastném jihu Moravy v tuto chvíli? Kdopak pomáhá odklízet trosky domů? Kohouti nebo sousedé???
To je asi trochu mimo mísu....myslím si, že kohout a vůbec drobné zvířectvo na vesnici patří. A jestli si někdo zvykne bydlet a klidně spát např. poblíž železniční trati (můj případ), je to proti kokrfhání kohouta právě ten hukot tornáda z jihu Moravy. Nicméně, dobré sousedské vztahy je dobré pěstovat a udržovat. Na otázku jak, není jednoduchý recept. Chce to trochu vynalézavosti...

vaasekk
napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda někdo mel nebo má problém ze sousedem kvůli kokrhání kohouta. 2 roky nic nevadilo a náraz vadí že kokrha. Jak jste to řešili nebo co dělat?
Bydlím v malé dědince dům, jsem zdědil po prababicce, která taky chovala slepice, kozy, králíky atd.
Pro boha, vůbec nad takovou blbostí nepřemýšlejte! Přece vesnice je od tohoto, aby se v ní chovala zvířata a pěstovala zelenina. Nebo od toho je snad město? Předpokládám, že ti stěžovatelé jsou městská náplava, která se stěhovala na ves, aby si pak na ni stěžovala. Stejná logika, jako by se do paneláku nastěhoval vesničan a stěžoval si na hluk, smog, dopravu... Asi si tam před ním nikdo na pr*el nesedne a nezakáže auta a nezruší obchody... Vy si tam naopak pořiďte perličky, ať vás soused ještě prosí pouze o toho kohouta. 🤣 Sousedské fajn vztahy jsou ok, ale ne za každou cenu!
Když mladí kohouti dorůstají, tak v kokrhání soutěží.
Měl jsem to na kole - jsou slyšet 1 km daleko ode vsi.
Je to milé.
Soused už začínal divně koukat, a tu náhle kamarád přivezl jako překvapení perličky.
Soused se hodil do klidu.
U nás na vsi se zabydluje městská náplava. Oplotili si kousek uprostřed vsi.
Samozřejmě jen pletivo, na podhrabání nemyslí, pro radu nedojdou.
Mají kohoutka.
Ooh, je to tak osvěžující, když těm mým někdo najednou odpovídá a je nedaleko.
Zatím mají fuj mix, ale třeba jednou otevřou oči a též začnou zachraňovat
a tudíž chovat evropské kulturní dědictví - čistokrevná plemena.

OlafV
napsal(a):
V neomarxistickém světě má menšina výrazně navrch.Zatím u drobnochovatelů to neplatí,třeba zviditelnění na demonstracích.
drobnochovatel nikdy nebude ta správná menšina.
pohlaví rozlišuje podle pindíka a kačeny a nečeká, jestli se kohout necítí jako slepice, to samé obvykle aplikuje i na lidi, moc pracuje i fyzicky a je ochoten holou rukou sáhnout na lopatu a pohyb na zahradě sice opaluje, ale ne až tak moc.
Petro, já přes léto (kdy je brzy vidět, takže kohout začíná kokrhat už ve tři, a lidé mají doma otevřená přes noc okna) zavírám kohouta do garáže do krabice, přes kterou dávám děrovanou bedýnku (aby měl vzduch). K němu jednu slepici, aby nebyl sám. Kokrhat začíná později a přes garážovou zeď to není tak slyšet. Vypouštím po šesté.
Jitka
JitkaH.
napsal(a):
Petro, já přes léto (kdy je brzy vidět, takže kohout začíná kokrhat už ve tři, a lidé mají doma otevřená přes noc okna) zavírám kohouta do garáže do krabice, přes kterou dávám děrovanou bedýnku (aby měl vzduch). K němu jednu slepici, aby nebyl sám. Kokrhat začíná později a přes garážovou zeď to není tak slyšet. Vypouštím po šesté.
Jitka
Jitko, jste úžasná. Děkuji 👍
JitkaH.
napsal(a):
Jitka
A tak pozvolna začíná proces návratu ke kvalitním chovatelským ubikacím.
JitkaH.
napsal(a):
Jitka
no to urcite a čo taky pes,mam ich tri,kde ich mam dat cez noc
Olgau

XXX.XXX.125.225
Kohúta si nechajte. Dajte mi na krk náramok a bude po probléme. Kohút si naň navykne. rooster collar.
Olgau

XXX.XXX.125.225
Mam, aj to používam. Chhrcat by nemal, nepritiahli ste mu to moc? Iba keď sa snaží kokrhat. Po čase sa už ani nesnaží. Ale keď dám dole znova začne.