Říkal to děda.
A Kawi přišel o svou růži. Podívejme, jak...
https://www.youtube.com/watch?v=TJ33N2MN9Gs
Uživatel s deaktivovaným účtem

drzá/ej jako vopice!
Zajímalo by mě, zda součet IQ všech jezdců v pelotonu
by dosáhl alespoň podobné výše, jakou měl maestro Leonardo da Vinci.
JInak u nás dnes báječných červencových 14 stupňů, západní vítr
a přeháňky tak nějak pořád. Humus jako.
Chtěl jsem kydat maštal, ale nakonec dostal přednost gauč.
Jako obvykle.
Snad ještě letos bude hezky. Mně takových 35 ve stínu vůbec neva.
honzapm
napsal(a):
by dosáhl alespoň podobné výše, jakou měl maestro Leonardo da Vinci.
JInak u nás dnes báječných červencových 14 stupňů, západní vítr
a přeháňky tak nějak pořád. Humus jako.
Chtěl jsem kydat maštal, ale nakonec dostal přednost gauč.
Jako obvykle.
Snad ještě letos bude hezky. Mně takových 35 ve stínu vůbec neva.
by dosáhl alespoň podobné výše, jakou měl maestro Leonardo da Vinci-a načo by vam to bolo,ale ked už,tak, Sagan by to vytiahol

OlafV
napsal(a):
Dotaz dá se zachránit zapařené promáčené poloseno dosušením?
ne. výsledek sice bude suchý, ale nebude to seno.
Ale je tady krásně, i v červenci.
Opravdu krásně.
rostou a za pár dní budou další.
Děti přijely a naložily se do bazénu. Já jsem navařila plný pekáč kynutých jahodových knedlíků a doufám, že se dostane na všechny. Na cestě jsou totiž další strávníci.
Prázdniny můžu prohlásit za zahájené.
1978milan
napsal(a):
Vidíte Ančovičko, Želetava je kousek od nás. A můj tchán se v Želetavě narodil.
Jj, svět je malej:)..v tom kraji je pořád krásně, ráda se tam vracím..
Teď jsme dělali sena za těch veder, schlo to krásně,ale poslední mám také zmoklo😄..tak až ho dosušime, bude nejlepší 😄..zatím je pod plachtou, ale máme najednou nějak malou stodolu😄
ančovička1
napsal(a):
Jj, svět je malej:)..v tom kraji je pořád krásně, ráda se tam vracím..
Teď jsme dělali sena za těch veder, schlo to krásně,ale poslední mám také zmoklo😄..tak až ho dosušime, bude nejlepší 😄..zatím je pod plachtou, ale máme najednou nějak malou stodolu😄
Je tady krásně, ale na mě je tu moc kopců a moc zima.Drsná Vysočina. Já pocházím z Moravy, z roviny a ještě si tu pořád zvykám.
U vás by mi to asi vyhovovalo víc.
ančovička1
napsal(a):
Jj,u nás( kousek za Želetavou), se také říkalo, že seno musí jednou zmoknout😄..sice nevím proč, ale určitě se tím nic nezkazí..😀
Děda sedlák to říkaval taky - myslím, že to byl pragmatizmus - když se sušívalo seno, odpolední bouřky byly téměř pravidelo, takže usušit seno, aby vůbec nezmoklo, bylo takřka nemožné ... jinak souhlasím s názorem, že promoklé seno, pokud není nahnilé nebo plesnivé se zachránit dá, ikdyž samozřejmě kvalita utrpí.
1978milan
napsal(a):
Je tady krásně, ale na mě je tu moc kopců a moc zima.Drsná Vysočina. Já pocházím z Moravy, z roviny a ještě si tu pořád zvykám.
U vás by mi to asi vyhovovalo víc.
😄😄vím, o čem mluvíte!.. drsná Vysočina 😄..v Čáslavi se na jaře zelení a kvetou sněženky a když jsme dojeli k našim, bylo tam půl metru sněhu 😄..ty teplé kraje jsou moc milé a Morava určitě 😊..i když.. poslední roky je zima asi všude 😐
A čije. A jak. Výhodu to má. Člověk nemusí zalévat.
Ani sklízet jahody. Shnijí pěkně samy a ty neshnilé sní hezky slimáci.
Takže se dá ležet více na gauči. Což je zdravé a prospěšné.
Tak u nás venku příjemně a sluníčko, možná těch 23 ve stínu bude. Došlo i na grilování na zahradě, po procházce k rybníkům. Pár fotek od Velkého pěčínského rybníka.
honzapm
napsal(a):
No já si postěžoval, že je zima a jen 14 stupňů (předpovídali 19/23).
Tak další den bylo pro jistotu ještě chladněji - 13 přes celý den.
No a teď leje jak z konve.
Naštěstí přenos z Francie se dá sledovat i v suchu a pohodlí g., že.
Že doplňují cyklisté energii v Alpách chápu,ale proč já na gauči?
To je neuvěřitelné, co toho člověk udělá, když je na Tour volný den.
Tak jsem si představil, co fšechno bych mohl mít hotovo,
kdybych celé dny netrávil jen a pouze na gauči.
A pak mi z té představy projel mráz po zádech,
tak jsem se rozhodl tu náhlou slabost jít vyležet my víme kam.
Třeba takový Marcel Kittel také doporučuje volný den strávit odpočinkem.
A kvalitní četbou o tom, jaké pocity zažívá fanoušek během sledování Tour.
Když jsme u těch kachen, tak já dneska taky fotila... kachny
A mám dotaz pro čínkoznalce. Kachna má 7 vysezených kachňat, mám ještě o asi týden starších 7 plus 2 ruánky. Napadlo mě spojit kachňata, kachnu už podle mě nepotřebujou, a ta by už zase mohla být s kačerem (druhá kachna sedí na vejcích). Nebo do jakého věku necháváte čínku s kachňaty?
Paní Věrko, to je klidně spojte. To jste mohla spojit dávno. Myslím že kachna by je prijmula a vodila by všechny. Aspoň teda naše kachny berou všechno.
Letos nutně potřebovala vodit koupené brojlerky a to měla 14 dní staré svoje kachňata.
Jinak nechávám kachnu u kachňat celou dobu, až je opustí sama. Kačer je s něma taky.
veraboskova
napsal(a):
Když jsme u těch kachen, tak já dneska taky fotila... kachny
A mám dotaz pro čínkoznalce. Kachna má 7 vysezených kachňat, mám ještě o asi týden starších 7 plus 2 ruánky. Napadlo mě spojit kachňata, kachnu už podle mě nepotřebujou, a ta by už zase mohla být s kačerem (druhá kachna sedí na vejcích). Nebo do jakého věku necháváte čínku s kachňaty?
Škoda že Vaše chovatelské úspěch y nevzal v úvahu Zemědělský svaz a Agrární komora ČR před znepokojující zprávou o nedostatku drůbežího masa.
honzapm
napsal(a):
No já si postěžoval, že je zima a jen 14 stupňů (předpovídali 19/23).
Tak další den bylo pro jistotu ještě chladněji - 13 přes celý den.
No a teď leje jak z konve.
Naštěstí přenos z Francie se dá sledovat i v suchu a pohodlí g., že.
Tak to se budete muset všichni připřestěhovat k uh.hradišti, tady máme už týden třicítky, sem tam mráček, ale kapka žádná a už mi dochází bečky s vodou co napršela při poslední bouřce. ve studnim ještě je něco, ale jestli o víkendu už opravdu bude pršet je ve hvězdách. Dnes 33° !!!!
tak dnes, po půl roce od Ježíška, bylo manželem zprovozněno automatické otevírání kurníku. 3x hurá
kachničky spojeny (14 čínek a 2 ruánky), ale kachnu jsem dala pryč, neb se do těch starších pustila. Tak je už zase s kačerem.
veraboskova
napsal(a):
tak dnes, po půl roce od Ježíška, bylo manželem zprovozněno automatické otevírání kurníku. 3x hurá
kachničky spojeny (14 čínek a 2 ruánky), ale kachnu jsem dala pryč, neb se do těch starších pustila. Tak je už zase s kačerem.
Nějak to nedovírá hrozí průnik myší.

kde čije?
je vedro k padnutí.

na kole ze zásady nejezdím a žádné cyklosporty nesleduji, takže o pojídání hmyzu nic nevím
na autě na to mám letní vodu do odstřikovačů

tady je pořád jen horko. milostivě to kleslo na 26.

o hmyzu vím asi tolik, že mezi ně patří moucha a taky komár a blecha a nic z toho nepovažuju za poživatinu.
Na mě včera večer koukal dost velký hmyz..asi 4 cm velká, krásná můra..😯

napsal(a):
kde čije?
je vedro k padnutí.
Já vám to pošlu, co jsme tu měli v noci, to budete koukat. Budete mít načito i za trikem

nepostupuje se nijak.
v podstatě s tím zacházejte jako s bodnutím od včely. tzn. nedělejte nic a když pes začne případně kolabovat, tak potřebuje veterináře.
pořád nečije. trošku sprchlo, aby nebylo zas až takové vedro, takže přecházíme do stadia prádelna.
napsal(a):
nepostupuje se nijak.
v podstatě s tím zacházejte jako s bodnutím od včely. tzn. nedělejte nic a když pes začne případně kolabovat, tak potřebuje veterináře.
pořád nečije. trošku sprchlo, aby nebylo zas až takové vedro, takže přecházíme do stadia prádelna.
V současné době je sérum jen ve dvouch špitálech a proto je nutná součinnost vrtulníku vcelku nákladné,kvůli pejskovi těžko vyletí.

Myslíte, že lidské sérum proti hadímu jedu se bez dalšího může dát psovi? To by musel být zároveň schválený vet přípravek, ne?

to sérum potřebuje naprosté minimum lidí.
v podstatě to slouží jen k léčbě alergiků
Terezko,8.8.2008 -mimo jiné krásné datum ,se do mě zakousla zmije.Sérum jsem nedostal,protože naši lékařští vědátoři seznali,že to je borelioza a když zjistili,že to byla zmije,tak už to bylo zbytečné podávat sérum a žiji.Dnes si s těma krásnýma zvířátkama prý mohu hrát,což nezkouším.
Mého loveckého psa také kousla zmije do čumáku,přežil a potom jak potkal zmiji,tak se po ní začal válet a v nestřeženém okamžiku jí zakousl.

je fakt zbytečné podávat sérum.
vlastně u většiny lidí, jakože u naprosté většiny, má podání séra větší rizika (anafylaxe, sérová nemoc a jiné luxusní věci) než samotný jed
a to vůbec nemluvme o tom, že zmije umí kousat i nasucho.

Pro psy má hadí kousnutí dramatičtější následky než pro člověka, takže bych ho nepodceňoval - jak je to se skutečnou dostupnosti séra , nevím.

sérum prostě není
a nemáme nikde hromadu mrtvých psů.
zmije není zelená mamba.

ještě že lezu do přírody jen na koni. Tomu může být nějaká zmije ukradená, a dupe slušně na to, aby se zavčasu vzdálila

napsal(a):
sérum prostě není
a nemáme nikde hromadu mrtvých psů.
zmije není zelená mamba.
To jsem nikde netvrdil.. za smrtelnou dávku se pro dospělého a zdravého člověka považuje 15 -20 mg jedu, který zmije ani ve žlázách v takovém množství nemívá, ale terénní praktici už odchytli i zvíře, od kterého získali 39 mg jedu.. plus lékař má k dispozici i jiné možnosti, jako intoxikovanému ulevit a zmírnit následky kousnutí, ale proč bych to měl vysvětlovat veterinářce, která ví vše očividně nejlíp?

OlafV
napsal(a):
Po transfuzi mně sestry sdělily,že jde o krev krásné osumnacky, ale jméno dárkyně je tajeno.Na můj čistě teoretický dotaz o jakou plemenitbu by se jednalo kdybych s dárkyní splodil potomka jsem nedostal uspokojivou odpověď.
podle mě by to byla plemenitba černá.
Další kuřátka už jsou doma a klube se ještě jedna várka. Dokonce se nám vylíhlo i nějaké to malé pivíčko.
Slimáků je na zahradě opravdu veliké množství a tak běžci mají při večerní procházce hody.
Jako vždy, nádherné fotky od Honzíka.
Já přidám Pivíčko č. 2, nádherné květy denivek a když to už je řeč o pivíčku, tak tohle jsme dostali. Asi za hlídání dětí.
Hned jsme to včera vypili a bylo dobré.

Kamarádovi cosi likviduje slepice. Má nový výběh komplet “klec”, svařované pletivo. Rano nasel takto slepici, ohlodana cast byla vně, víc lovec vytáhnout nemohl přes malá oka. Mohl to byt ježek?
napsal(a):
Kamarádovi cosi likviduje slepice. Má nový výběh komplet “klec”, svařované pletivo. Rano nasel takto slepici, ohlodana cast byla vně, víc lovec vytáhnout nemohl přes malá oka. Mohl to byt ježek?
Otázka zní,chová se predátor např.kuna v Karviné totožně jako kuna v CHebu?

On má právě kurník uvnitř, automatické otevírání kolem 5. ráno. Muselo cosi vlézt do výběhu a pak se snažit slepici odtáhnout, což díky pletivu nešlo, takže se žrána jen hlava a krk. Kuna? Lasička? Tchoř?

Já jsem měla štěstí, tfuj tfuj. Byla jsem nucena na víkend opustit slépky a nebyl kdo by je na noc zavřel. Přežily tu jednu noc všechny ! Mám radost :-) Další příležitost snad již letos predátor nedostane. Zejména bílých nosnic by mi bylo líto, ty jedou nonstop a sem tam to proloží dvoužloutkovou náloží.
Ohlodané slépky je mi líto, také jsem měla podobnou zkušenost. Ale tam zvíře hlodalo hlavy a krky i když mělo k dispozici celé kury. Dělávají to tchoři nebo lasičky, ti se nenamáhají drůbež odtáhnout celou. Ale když je to takhle přes pletivo... U kuny bych spíš hádala, že by ten krk ukousla.
Ježek by mě tedy vůbec nenapadl - máte někdo přímou zkušenost, že napadl drůbež (a nehlodal jen mršinu)? (nenapadl-napadl, čeština je vtipná)
Stalo se nám omylem, že známý posekal na louce slepýška, tak jsem ho donesla holkám, to byl šrumec. Bude dvoužloutek, jojo.

Ježek dost pochybuju - najděte si fotku lebky a mrkněte na zoubky 🤨

napsal(a):
Já jsem měla štěstí, tfuj tfuj. Byla jsem nucena na víkend opustit slépky a nebyl kdo by je na noc zavřel. Přežily tu jednu noc všechny ! Mám radost :-) Další příležitost snad již letos predátor nedostane. Zejména bílých nosnic by mi bylo líto, ty jedou nonstop a sem tam to proloží dvoužloutkovou náloží.
Ohlodané slépky je mi líto, také jsem měla podobnou zkušenost. Ale tam zvíře hlodalo hlavy a krky i když mělo k dispozici celé kury. Dělávají to tchoři nebo lasičky, ti se nenamáhají drůbež odtáhnout celou. Ale když je to takhle přes pletivo... U kuny bych spíš hádala, že by ten krk ukousla.
Ježek by mě tedy vůbec nenapadl - máte někdo přímou zkušenost, že napadl drůbež (a nehlodal jen mršinu)? (nenapadl-napadl, čeština je vtipná)
Stalo se nám omylem, že známý posekal na louce slepýška, tak jsem ho donesla holkám, to byl šrumec. Bude dvoužloutek, jojo.
Ano, mam zkusenost s jezkem, ktery napadl hedvabku pod bedynkou pri odkvokavani. V noci mne vzbudil rev, vsude peri a v nem jezek v kleci😜 nastesti to slepice zvladla bez zraneni, hodne jemneho peri.

napsal(a):
Ano, mam zkusenost s jezkem, ktery napadl hedvabku pod bedynkou pri odkvokavani. V noci mne vzbudil rev, vsude peri a v nem jezek v kleci😜 nastesti to slepice zvladla bez zraneni, hodne jemneho peri.
Koukám ještě že nemusím odkvokávat. A kdyby náhodou, budu poučena.
U známé na chatě ježků požehnaně. Známá ovšem nedrží slípky, anébrž množství koček. Před dvěma týdny jsem tam viděla ježka se procházet, měl za hlavičkou díru v ostnech, v té díře se tetelily muší larvy a pilně pracovaly - myslím, že se mu to také zahojí. Nepochybuji o zdroji té rány, koček je tam asi dvacet, a hrají si rády.
Na kostele zvoní zvon,
poučuju, poučuješ, poučuje on.
Sagan má po operaci,
asi leží na matraci,
Tokio se nekoná,
snad tu bolest překoná.
Bora dneska vyhrála,
s převahou a bez mála,
tipnul jsem si na ni,
když byl klid fšech zbraní.
A pod tím bylo napsáno:
Bouřka už se blíží
a já se blížím gauči,
takže vše na svém místě,
f pořádku
a cajk.
Zítra vyhraje asi Majk.

No, tak nám tedy včera zase pěkně nasčílo....během 20 minut 23 mm a do rána dalších 11, bez proudu 3 hodiny a blbky kuřecí stály pod růží, místo, aby se šly schovat do kurníku, pod střechu, do boudy, kamkoliv. A řvou jak zjednané. Taky jste vypozorovali, že nejvíc řvou kohouti, když se někde zatoulají? Hejno je o metr dál a oni stojí uprostřed cesty a ječí hystericky na celé kolo.....

Nám též začilo. Od víkendu bylo mrtvolno, už to chtělo. Má být kolem 20 stupňů, to mi vyhovuje :-) Předevčírem a včera jsem vsedla na kůň kolem osmé večerní, dříve se nedalo. Dnes to asi nechám, podle předpovědi se uvidí. A pak mohu rajtovat i dříve.

Le Hni. To je dobré francouzské slovo

můj francouzský slovník
merci
merde
poule
Pěknou sobotu. Jsem byla předvídavá a než začaly bouřky tak jsem byla nakrmit drůbež. A výjimečně jsem si vzala s sebou foťák. Tak přidám pár fotek.
A jdu si najít košík a nožík na houby
Oh oh, dnes končí dobývání jedné Staré dámy 142 žhavými mladíky.
No, mladíky, někdy...
Bylo jich zpočátku 184, čiperů, ale Stará dáma je udolala.
Nic to dneska nevydrží, ta mládež, že.
No, mládež...
To zase bude v Elysejských álejích nabito....
No nic, já už jsem si slavnostně umyl svého tapíra
a doufám, že vy taky.
Le má úcta a pěstujte Le motýle.
https://www.youtube.com/watch?v=62787aI1vng
Z kohoutků mě asi brzy klepne. Rozhodli se, že budou spát na stromech a já jim to nechci dovolit. Každý večer je shazuju z větví dolů. Jeden si dnes ustlal ve veliké výšce na ořechu, kam bych nedostala ani dlouhou tyčí. Už jsem myslela, že ho nechám svému osudu, ale pak mě napadlo, že ještě vyzkouším hod polínkem. To ho polekalo, tak nakonec sletěl dolů a zalezl do domečku.
Kvete mě krásná a voňavá lilie Zelmira.
javorka
napsal(a):
Z kohoutků mě asi brzy klepne. Rozhodli se, že budou spát na stromech a já jim to nechci dovolit. Každý večer je shazuju z větví dolů. Jeden si dnes ustlal ve veliké výšce na ořechu, kam bych nedostala ani dlouhou tyčí. Už jsem myslela, že ho nechám svému osudu, ale pak mě napadlo, že ještě vyzkouším hod polínkem. To ho polekalo, tak nakonec sletěl dolů a zalezl do domečku.
Kvete mě krásná a voňavá lilie Zelmira.
Ó,ty krásné a voňavé lilie😊... také mi právě rozvoněly po celém dvorku..

javorka
napsal(a):
To vám kvete i střecha?
A krásně!
Taky mám letos denivky úžasné, kvetou jak o závod.
jj, letos díky vlhku a absenci velkých veder kvetou krásně a dlouho. A ta jednoduchá žlutá voní skoro jako lilie😚
Kondomy dopadnou tak, že si je projebů Japonci sami.
Asi s malýma Japonečkama?
Nebo kdo ví s kým, dnes, že...
Na co by asi tak těm izolovaným byly.
Nafukovat mohou balónky, když je seberou Padlé Madoně.
Dal jsem se na takové to domácí vaření.
Pěkně jsem si to navařil.
Tak si to také sním, že...
A konečně mi rozkvetla ´Světlana´ od Mičurina (Rusko, 1902).
Dycky jsem chtěl od něj mít něco na zahradě a ´Světlana´
se mi v Čestlicích tuze moc líbila.
Ale tři roky nebyla k sehnání a pak mi zas pro změnu tři roky
nerostla, nekvetla, klempírovala.
Letošní deště ji konečně povzbudily.
A z toho jsem vyvodil poznatek, že Světlany mají rády vlhko.
Dnes výjimečně nebudu vařit cuketanzen, udělám Vlaškanzen,
pardon, šiškanzen.
https://czechteam.mall.tv/olympijske-varenicko/tokijsky-bramborovy-siskanzen
Jsem namyšlený. To se o mně ví.
Taky mám být na co, že.
Ale teď - teď budu ještě namyšlenější!
Vlašky jsou součástí UNESCO. Vode dneška. Ts.
https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3345468-zapadocesky-lazensky-trojuhelnik-se-dostal-na-seznam-unesco
honzapm
napsal(a):
Jsem namyšlený. To se o mně ví.
Taky mám být na co, že.
Ale teď - teď budu ještě namyšlenější!
Vlašky jsou součástí UNESCO. Vode dneška. Ts.
https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3345468-zapadocesky-lazensky-trojuhelnik-se-dostal-na-seznam-unesco
Nó, ono myslím, že jde o lázně a pokud vím, ani v jedněch nejsou vlašky, tedy ty na vašek krásném dvoře. Ale ano, ten lázeňský trojúhelník je skutečně krásný. Rád tam zavítám, když mě nikdo neomezuje v pohybu....
Tak u nás je zahrada hlavně posr... od kachen. Protože jsou všude kachny, kachny a ještě jednou kachny
Nehmotným dědictvím UNESCO se ofšem mohou
státi i některé letité tradice, zvyky a obyčeje.
Aby bylo veselo, když si od 1.8. budeme moci nejen zajít na hudbu, ale i zatančit si a to i v těch UNESCO lázních....
Prostě ženy jsou mnohem náročnější a kreativnější, ale nemocem neuteče nikdo-tedy lékařům...
honzapm
napsal(a):
Vyhlašuji Světový Den Tragédie - Novak Djokovič prohrál.
Já to snad nerozdýchám jako ale už!!!
Za trest dnes nevstanu z gauče a nesbírám vajíčka.
Takhle by to dál nešlo.
Každý jednou prohraje a mnohdy, i když se hodně snaží a záleží mu na tom. On Medvěděv není také žádné béčko...Pro mne je i tak Djokovič jedním z největších tenistů. Ta smůla se přilepila na něho a proto třeba Krpálek vyhrál. Ve špičkovém sportu, dělí úspěch od zklamání ostří žiletky a mnohdy i méně.
Tak já nemám čas vůbec na televizi. Pořád jsem na zahradě. Kachny mě za chvíli asi sežerou a dneska máme další přírůstky pod čínkou
Ale kolik jich je zatím netuším
Báseň ze žalu
Novak
Prohrál
Kajak
Vyhrál
Tatami
Taky
Novak
Prohrál
A už
Nevyhraje
Novak
Chudák
Trhám
Hrách
Uklidňuje
To
Novak
Prohrál
S
Rusákem
Co
Týrá
Ty jeho
Blbky
Novak
Chudák
A já
Taky
Konec Gaučové epopeje
Konec nadějí
Konec krásy a nádhery
Vítězství fšednosti a nudy
Novak
Prohrál.
Mohlo
By
Chcát
Je
Sucho

honzapm
napsal(a):
Báseň ze žalu
Novak
Prohrál
Kajak
Vyhrál
Tatami
Taky
Novak
Prohrál
A už
Nevyhraje
Novak
Chudák
Trhám
Hrách
Uklidňuje
To
Novak
Prohrál
S
Rusákem
Co
Týrá
Ty jeho
Blbky
Novak
Chudák
A já
Taky
Konec Gaučové epopeje
Konec nadějí
Konec krásy a nádhery
Vítězství fšednosti a nudy
Novak
Prohrál.
Mohlo
By
Chcát
Je
Sucho
Dočkej času, jako ......kachna deště. Chcáti bude, ikdyž sucho není. U nás rozhodně, ve sklepě je mokro na můj vkus až moc. Šeřík a komule mne opustili díky neustálému mokru. Kohoutí hedvábníkový dorost se vybarvuje, letos asi fakt žádná slepice mezi nimi nebude....ale jinak to bude jistě krásný víkend. Tralala
Tak to snad NE.
Novak nemá
ŽÁDNOU
medaili.
To nechápu.
A vůbec
netuším
co budu
dělat.
Já se snad otočím na druhý bok.
A Ňufík se začal toulat.
Já ho snad
budu
muset
nechat
dát
vykastrovat.
Omaga jako ale už.
Novak nevyhrál.
To je jako když vám zlí lidé řeknou, že Ježíšek neexistuje.
A není vůbec žádnej sladkej.