Seznam velikosti kroužků slepic

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2021 17:35
jana-jana

XXX.XXX.87.200

Dobrý den,
hledám seznam velikosti kroužků, na čsch jsem našla neúplný seznam, chybí tam plemena, máte ho někdo?

JÁty

12.7.2021 18:30
JÁty

XXX.XXX.206.141

jana-jana napsal(a):
Dobrý den,
hledám seznam velikosti kroužků, na čsch jsem našla neúplný seznam, chybí tam plemena, máte ho někdo?

Na svazových stránkách jsou všechna u nás uznaná a vystavovatelná plemena včetně velikosti kroužku. Pokud chováte nějaké u nás neuznané plemeno, musíte se informovat tam, kde je uznané a má platný vzorník (evropský německý, slovenský atd.)

12.7.2021 20:52
jana-jana

XXX.XXX.87.200

JÁty napsal(a):
Na svazových stránkách jsou všechna u nás uznaná a vystavovatelná plemena včetně velikosti kroužku. Pokud chováte nějaké u nás neuznané plemeno, musíte se informovat tam, kde je uznané a má platný vzorník (evropský německý, slovenský atd.)

No,např.je uznaná gurnejská slepice a v seznamu není, neptám se na neuznaná plemena

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.7.2021 21:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

jana-jana napsal(a):
No,např.je uznaná gurnejská slepice a v seznamu není, neptám se na neuznaná plemena

no tak když máte v ruce seznam uznaných plemen a rázů, tak tam máte čísla kroužku taky.

12.7.2021 22:02
jana-jana

XXX.XXX.87.200

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
no tak když máte v ruce seznam uznaných plemen a rázů, tak tam máte čísla kroužku taky.

Právě , že nemám. Loni jsem se dívala na seznam nově uznaných plemen,ale už to nikde nenajdu, tekrát tam byly i čísla kroužků.

12.7.2021 22:05
jana-jana

XXX.XXX.87.200

JÁty napsal(a):
http://www.cschdz.eu/odbornosti/drubez/seznam-plemen-razu-cr.aspx

To je přesně to, co jsem hledala, tisíceré díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík