Dotaz pro Juraje Kafku

Maransky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2021 19:57
petraodlesa

XXX.XXX.42.173

Zdravím, pane Kafka.
Na stránkách klubu maransek jsem nenašla žádný seznam chovatelů, patrně klub kovidově spinká. Mohu se alespoň touto cestou zeptat, jak na tom je jeho fungování?
Podle inzerátů už u nás je chovatelů dost, neorganizovaných.
Což přináší otázku po kvalitě chovaných zvířat. Máte pár tipů na šlechtitele, kteří by byli ochotní na jaře se podělit o násadová vejce?
Děkuji za odpověď.

11.9.2021 10:44
Buqice

XXX.XXX.247.141

Dobrý den . Když chcete vědět co se děje v klubu, proč se nezeptáte v klubu???
Na stránkách samozřejmě je seznam členů , už od samotného vzniku stránek.
Co se týče covidového spinkání- nevím jak během covidu fungovaly jiné kluby , myslím že ostatní lidé taky neměli víc možností, než se snažit každý sám o svůj kvalitní chov doma. V současné době připravujeme na rijen konečně klubovou výstavu, tam uvidíme jak jsou na tom naše chovy teď. Info už proběhlo v Chovateli a na naší fb skupině .Po výstavě bude klubový zpravodaj , a naše fb skupina funguje a fungovala během celé covidove doby , teď se blížíme počtu 1300 členů . Pokud Vám připadá že spinkáme a máte chuť mám pomoct všechno zlepšit , budeme jenom rádi za nový vítr, přihláška do klubu je ke stažení taktéž na stránkách .

11.9.2021 12:09
Štefan1

XXX.XXX.208.238

Buqice napsal(a):
Dobrý den . Když chcete vědět co se děje v klubu, proč se nezeptáte v klubu???
Na stránkách samozřejmě je seznam členů , už od samotného vzniku stránek.
Co se týče covidového spinkání- nevím jak během covidu fungovaly jiné kluby , myslím že ostatní lidé taky neměli víc možností, než se snažit každý sám o svůj kvalitní chov doma. V současné době připravujeme na rijen konečně klubovou výstavu, tam uvidíme jak jsou na tom naše chovy teď. Info už proběhlo v Chovateli a na naší fb skupině .Po výstavě bude klubový zpravodaj , a naše fb skupina funguje a fungovala během celé covidove doby , teď se blížíme počtu 1300 členů . Pokud Vám připadá že spinkáme a máte chuť mám pomoct všechno zlepšit , budeme jenom rádi za nový vítr, přihláška do klubu je ke stažení taktéž na stránkách .

Je fajn, že klub nespí, ale podle klubových stránek to tak nevypadá. Mohla by tam být alespoň nějaká zmínka o chystané výstavě a třeba i odkaz na FB, kde asi teda fungujete. Každý na fb nechodí ...

11.9.2021 12:38
Buqice

XXX.XXX.247.141

Štefan1 napsal(a):
Je fajn, že klub nespí, ale podle klubových stránek to tak nevypadá. Mohla by tam být alespoň nějaká zmínka o chystané výstavě a třeba i odkaz na FB, kde asi teda fungujete. Každý na fb nechodí ...

Info o výstavě tam bude v nejbližších dnech , jen co se dodělá přihláška, dáme tam všechno najednou .
Fb skupinu tam můžeme vložit také, máte pravdu .

11.9.2021 15:33
petraodlesa

XXX.XXX.42.173

Štefan1 napsal(a):

No právě, také jsem na www.maransky nebyla schopná rozbalit jakékoliv informace o členech atd. Jen pár zápisů že schůzí. Proto ten dotaz. Děkuji za odpovědi a jdu to zkouknout.

11.9.2021 15:38
pastevecovci

XXX.XXX.168.107

petraodlesa napsal(a):
No právě, také jsem na www.maransky nebyla schopná rozbalit jakékoliv informace o členech atd. Jen pár zápisů že schůzí. Proto ten dotaz. Děkuji za odpovědi a jdu to zkouknout.

Jestli že jste nebyla schopna na stránkách www.maransky.cz najít seznam členů, tak to o něčem vypovídá, o něčem, co už asi málo koho zde překvapí...
Škoda jen, že jste tak pilná ve vytváření příspěvků...

11.9.2021 15:38
petraodlesa

XXX.XXX.42.173

Juraj_Kafka napsal(a):
Dobrý den, zde je seznam členů:
https://www.maransky.cz/?page_id=4&fbclid=IwAR3_dQcmyzQKFJ9DNfZAg4EDVFEUMsaFzaDOEPBtBERPoXkZitLTW4c-r3o

Nějak haprují ty vaše stránky. Kdybych nakrásně chtěla rozbalit přihlášku k členství v klubu, během vteřiny mi naskočí akorát odpočet přihlášených čumilů. Takže "máme tu problém, pánové", jak by řekl laboratorní potkan Eda z Prahy🤔

11.9.2021 17:21
Buqice

XXX.XXX.247.141

petraodlesa napsal(a):
Nějak haprují ty vaše stránky. Kdybych nakrásně chtěla rozbalit přihlášku k členství v klubu, během vteřiny mi naskočí akorát odpočet přihlášených čumilů. Takže "máme tu problém, pánové", jak by řekl laboratorní potkan Eda z Prahy🤔

Stránky nejsou Jurovo. Chápu že k němu máte důvěru a proto se na něj obracíte s dotazem , ale není členem klubu , je naším dejme tomu příznivcem . Teď jsem zkoušela otevřít stránky a fungují mi naprosto normálně , takže chyba asi bude na Vašem stroji .

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.9.2021 19:03

Buqice napsal(a):
Stránky nejsou Jurovo. Chápu že k němu máte důvěru a proto se na něj obracíte s dotazem , ale není členem klubu , je naším dejme tomu příznivcem . Teď jsem zkoušela otevřít stránky a fungují mi naprosto normálně , takže chyba asi bude na Vašem stroji .

Souhlas. Cvičně jsem zkusila a mohla bych se z fleku přihlásit a stát se novým členem. Ale já jsem spíš přes ty koně.

11.9.2021 20:01
petraodlesa

XXX.XXX.42.173

Buqice napsal(a):

Zřejmě. Koukám přes mobil. Zkusím noťas😉 a děkuji za informaci.
Ještě prosím o jinou: název vaší skupiny chovatelů maransek na FB. 🙏

11.9.2021 20:02
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Agnes1 napsal(a):
https://www.maransky.cz/?page_id=892 Funkční

Funkční 👍

11.9.2021 20:57
Buqice

XXX.XXX.32.94

petraodlesa napsal(a):
Zřejmě. Koukám přes mobil. Zkusím noťas😉 a děkuji za informaci.
Ještě prosím o jinou: název vaší skupiny chovatelů maransek na FB. 🙏

To najdete lehce 🙂

12.9.2021 16:58
petraodlesa

XXX.XXX.42.173

Buqice napsal(a):
To najdete lehce 🙂

Nalezeno, večer, přihlášeno...a doteď nic. Není to jen pro členy klubu maransek?

12.9.2021 18:20
Buqice

XXX.XXX.147.202

petraodlesa napsal(a):
Nalezeno, večer, přihlášeno...a doteď nic. Není to jen pro členy klubu maransek?

Není, tolik členů nemáme :) jsou tam tři jednoduché otázky u vstupu . My to fakt nikomu neodklikáváme, když neřekne nic , tak víme že to ani nečetl 🙂

12.9.2021 18:36
petraodlesa

XXX.XXX.42.173

Buqice napsal(a):
Není, tolik členů nemáme :) jsou tam tři jednoduché otázky u vstupu . My to fakt nikomu neodklikáváme, když neřekne nic , tak víme že to ani nečetl 🙂

Aha ..zrada. Zkusím ještě jednou 😊

13.9.2021 16:07
petraodlesa

XXX.XXX.42.173

petraodlesa napsal(a):
Aha ..zrada. Zkusím ještě jednou 😊

Problém byl v něm mobilu. Přes noťas to funguje všechno. Děkuji 🥰

15.9.2021 03:21
petraodlesa

XXX.XXX.42.173

Buqice napsal(a):

A neodklikáte, ani když odpoví...nebo máte dovolenou?

15.9.2021 07:05

petraodlesa napsal(a):

Nám to na skupině trvá třeba tři dny, než někomu potvrdíme vstup. Don´t panic. Nemá každý čas hned ten den lozit po fejsbůku a odklikávat. Až to tam bude ležet týden, tak se jemně připomeňte

16.9.2021 05:32
Buqice

XXX.XXX.32.94

petraodlesa napsal(a):

Já myslím že tam nakukuju poměrně často , v rámci možností . Řekla bych že několikrát za den, ale taky víc nestíhám , no .... Sem na Faunu lezu jen když mě někdo nakopne, že se mám na něco konkrétního podívat ...ale na skupině to snad se mnou tak hrozný není 😉🙂

Přidejte reakci

Přidat smajlík