Zdravím, pane Kafka.
Na stránkách klubu maransek jsem nenašla žádný seznam chovatelů, patrně klub kovidově spinká. Mohu se alespoň touto cestou zeptat, jak na tom je jeho fungování?
Podle inzerátů už u nás je chovatelů dost, neorganizovaných.
Což přináší otázku po kvalitě chovaných zvířat. Máte pár tipů na šlechtitele, kteří by byli ochotní na jaře se podělit o násadová vejce?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, zde je seznam členů:
https://www.maransky.cz/?page_id=4&fbclid=IwAR3_dQcmyzQKFJ9DNfZAg4EDVFEUMsaFzaDOEPBtBERPoXkZitLTW4c-r3o
Dobrý den . Když chcete vědět co se děje v klubu, proč se nezeptáte v klubu???
Na stránkách samozřejmě je seznam členů , už od samotného vzniku stránek.
Co se týče covidového spinkání- nevím jak během covidu fungovaly jiné kluby , myslím že ostatní lidé taky neměli víc možností, než se snažit každý sám o svůj kvalitní chov doma. V současné době připravujeme na rijen konečně klubovou výstavu, tam uvidíme jak jsou na tom naše chovy teď. Info už proběhlo v Chovateli a na naší fb skupině .Po výstavě bude klubový zpravodaj , a naše fb skupina funguje a fungovala během celé covidove doby , teď se blížíme počtu 1300 členů . Pokud Vám připadá že spinkáme a máte chuť mám pomoct všechno zlepšit , budeme jenom rádi za nový vítr, přihláška do klubu je ke stažení taktéž na stránkách .
Buqice
napsal(a):
Dobrý den . Když chcete vědět co se děje v klubu, proč se nezeptáte v klubu???
Na stránkách samozřejmě je seznam členů , už od samotného vzniku stránek.
Co se týče covidového spinkání- nevím jak během covidu fungovaly jiné kluby , myslím že ostatní lidé taky neměli víc možností, než se snažit každý sám o svůj kvalitní chov doma. V současné době připravujeme na rijen konečně klubovou výstavu, tam uvidíme jak jsou na tom naše chovy teď. Info už proběhlo v Chovateli a na naší fb skupině .Po výstavě bude klubový zpravodaj , a naše fb skupina funguje a fungovala během celé covidove doby , teď se blížíme počtu 1300 členů . Pokud Vám připadá že spinkáme a máte chuť mám pomoct všechno zlepšit , budeme jenom rádi za nový vítr, přihláška do klubu je ke stažení taktéž na stránkách .
Je fajn, že klub nespí, ale podle klubových stránek to tak nevypadá. Mohla by tam být alespoň nějaká zmínka o chystané výstavě a třeba i odkaz na FB, kde asi teda fungujete. Každý na fb nechodí ...
Štefan1
napsal(a):
Je fajn, že klub nespí, ale podle klubových stránek to tak nevypadá. Mohla by tam být alespoň nějaká zmínka o chystané výstavě a třeba i odkaz na FB, kde asi teda fungujete. Každý na fb nechodí ...
Info o výstavě tam bude v nejbližších dnech , jen co se dodělá přihláška, dáme tam všechno najednou .
Fb skupinu tam můžeme vložit také, máte pravdu .
Štefan1
napsal(a):
No právě, také jsem na www.maransky nebyla schopná rozbalit jakékoliv informace o členech atd. Jen pár zápisů že schůzí. Proto ten dotaz. Děkuji za odpovědi a jdu to zkouknout.
petraodlesa
napsal(a):
No právě, také jsem na www.maransky nebyla schopná rozbalit jakékoliv informace o členech atd. Jen pár zápisů že schůzí. Proto ten dotaz. Děkuji za odpovědi a jdu to zkouknout.
Jestli že jste nebyla schopna na stránkách www.maransky.cz najít seznam členů, tak to o něčem vypovídá, o něčem, co už asi málo koho zde překvapí...
Škoda jen, že jste tak pilná ve vytváření příspěvků...
Juraj_Kafka
napsal(a):
Dobrý den, zde je seznam členů:
https://www.maransky.cz/?page_id=4&fbclid=IwAR3_dQcmyzQKFJ9DNfZAg4EDVFEUMsaFzaDOEPBtBERPoXkZitLTW4c-r3o
Nějak haprují ty vaše stránky. Kdybych nakrásně chtěla rozbalit přihlášku k členství v klubu, během vteřiny mi naskočí akorát odpočet přihlášených čumilů. Takže "máme tu problém, pánové", jak by řekl laboratorní potkan Eda z Prahy🤔
petraodlesa
napsal(a):
Nějak haprují ty vaše stránky. Kdybych nakrásně chtěla rozbalit přihlášku k členství v klubu, během vteřiny mi naskočí akorát odpočet přihlášených čumilů. Takže "máme tu problém, pánové", jak by řekl laboratorní potkan Eda z Prahy🤔
Stránky nejsou Jurovo. Chápu že k němu máte důvěru a proto se na něj obracíte s dotazem , ale není členem klubu , je naším dejme tomu příznivcem . Teď jsem zkoušela otevřít stránky a fungují mi naprosto normálně , takže chyba asi bude na Vašem stroji .
Uživatel s deaktivovaným účtem

Buqice
napsal(a):
Stránky nejsou Jurovo. Chápu že k němu máte důvěru a proto se na něj obracíte s dotazem , ale není členem klubu , je naším dejme tomu příznivcem . Teď jsem zkoušela otevřít stránky a fungují mi naprosto normálně , takže chyba asi bude na Vašem stroji .
Souhlas. Cvičně jsem zkusila a mohla bych se z fleku přihlásit a stát se novým členem. Ale já jsem spíš přes ty koně.
Buqice
napsal(a):
Zřejmě. Koukám přes mobil. Zkusím noťas😉 a děkuji za informaci.
Ještě prosím o jinou: název vaší skupiny chovatelů maransek na FB. 🙏
petraodlesa
napsal(a):
Zřejmě. Koukám přes mobil. Zkusím noťas😉 a děkuji za informaci.
Ještě prosím o jinou: název vaší skupiny chovatelů maransek na FB. 🙏
To najdete lehce 🙂
Uživatel s deaktivovaným účtem

petraodlesa
napsal(a):
A neodklikáte, ani když odpoví...nebo máte dovolenou?
Nám to na skupině trvá třeba tři dny, než někomu potvrdíme vstup. Don´t panic. Nemá každý čas hned ten den lozit po fejsbůku a odklikávat. Až to tam bude ležet týden, tak se jemně připomeňte
petraodlesa
napsal(a):
A neodklikáte, ani když odpoví...nebo máte dovolenou?
Já myslím že tam nakukuju poměrně často , v rámci možností . Řekla bych že několikrát za den, ale taky víc nestíhám , no .... Sem na Faunu lezu jen když mě někdo nakopne, že se mám na něco konkrétního podívat ...ale na skupině to snad se mnou tak hrozný není 😉🙂