Sliepka nemôže stáť na nohách

Isa Brown
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2022 12:49
AnnaEmilia

XXX.XXX.98.132

Dobrý deň, prosíme o radu. Jedna sliepka už niekoľko dní iba sedí, akoby nevládala stáť na nohách. Ak ju aj postavíme, tak ju nohy neudržia a sadne na zem. Vôbec sa nepohybuje. Kŕmime ju, zatiaľ žerie, len nevieme čo jej môže byť. Čo robiť? Ďakujeme za akúkoľvek radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.3.2022 12:52

AnnaEmilia napsal(a):
Dobrý deň, prosíme o radu. Jedna sliepka už niekoľko dní iba sedí, akoby nevládala stáť na nohách. Ak ju aj postavíme, tak ju nohy neudržia a sadne na zem. Vôbec sa nepohybuje. Kŕmime ju, zatiaľ žerie, len nevieme čo jej môže byť. Čo robiť? Ďakujeme za akúkoľvek radu.

Stáří? Veterinář nebo polívka?

6.3.2022 12:57
honzapm

XXX.XXX.134.34

Co robit - natočit, vyfotit. Příště.

Tuhle zakopejte. Nejspíš bude plná vody a to je fuj i pro psa.

6.3.2022 13:02

utratit, chudáka.

pak se, pokud na to máte žaludek, podívejte na ten hnus, co má v sobě.

6.3.2022 13:40
vlasta1

XXX.XXX.78.225

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
utratit, chudáka.

pak se, pokud na to máte žaludek, podívejte na ten hnus, co má v sobě.

A já jako neznalý laik mám dotaz.

Jak ta Bodlinka ví z popisu zadavatele, že třeba slepice nekvoká?

6.3.2022 13:46

vlasta1 napsal(a):
A já jako neznalý laik mám dotaz.

Jak ta Bodlinka ví z popisu zadavatele, že třeba slepice nekvoká?

protože kvokající slepici, když vyhodíte z hnízda, tak normálně chodí? bez problémů? dokonce dokáže utíkat zpátky na hnízdo

6.3.2022 14:11
AnnaEmilia

XXX.XXX.98.132

Tiež som si to najprv myslela, že kvoká. Ale nebude to tak. Ona nechodí, nevyletí na hniezdo. Kam ju položíme, tam zostane A viete čo je príčinou toho stavu? Je to nejaká choroba? Máme ešte 9 sliepok a staráme sa o ne príkladne. Sme smutní z toho, čo sa tejto jednej stalo. Nemôže to postihnúť aj zvyšné sliepky? Ako tomu predísť? Ďakujem pekne!

6.3.2022 14:13

AnnaEmilia napsal(a):
Tiež som si to najprv myslela, že kvoká. Ale nebude to tak. Ona nechodí, nevyletí na hniezdo. Kam ju položíme, tam zostane A viete čo je príčinou toho stavu? Je to nejaká choroba? Máme ešte 9 sliepok a staráme sa o ne príkladne. Sme smutní z toho, čo sa tejto jednej stalo. Nemôže to postihnúť aj zvyšné sliepky? Ako tomu predísť? Ďakujem pekne!

ano, je nemocná

jak konkrétně se zvenku nepozná

ostatní slepice to možná postihnout může. ale nemusí. nebo respektive většinou to nebývá nakažlivé, ale souvisí to s věkem a snáškou.

6.3.2022 19:06

AnnaEmilia napsal(a):

Viz výše. Pozná veterinář naživo, ne na diskuzi. Nebo rovnou zabít. Jako když napíšu - nemůžu se udržet na nohách. I když mě postaví, zase spadnu. Co s tím? Rozumíte?

6.3.2022 20:08
honzapm

XXX.XXX.134.34

Terezo, v pondělí jsem dal kocourovi Cestal.
V sobotu sáňkoval, dnes jsem to neviděl.
Mám to řešit? Znovu Cestal nebo něco jiného?
Děkuji.

6.3.2022 20:48

honzapm napsal(a):
Terezo, v pondělí jsem dal kocourovi Cestal.
V sobotu sáňkoval, dnes jsem to neviděl.
Mám to řešit? Znovu Cestal nebo něco jiného?
Děkuji.

spíš bude mít plný žlázky

6.3.2022 21:00
honzapm

XXX.XXX.134.34

Dostane přes hubu. Dík. :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík