Uživatel s deaktivovaným účtem

AnnaEmilia
napsal(a):
Dobrý deň, prosíme o radu. Jedna sliepka už niekoľko dní iba sedí, akoby nevládala stáť na nohách. Ak ju aj postavíme, tak ju nohy neudržia a sadne na zem. Vôbec sa nepohybuje. Kŕmime ju, zatiaľ žerie, len nevieme čo jej môže byť. Čo robiť? Ďakujeme za akúkoľvek radu.
Stáří? Veterinář nebo polívka?

utratit, chudáka.
pak se, pokud na to máte žaludek, podívejte na ten hnus, co má v sobě.

vlasta1
napsal(a):
A já jako neznalý laik mám dotaz.
Jak ta Bodlinka ví z popisu zadavatele, že třeba slepice nekvoká?
protože kvokající slepici, když vyhodíte z hnízda, tak normálně chodí? bez problémů? dokonce dokáže utíkat zpátky na hnízdo
Tiež som si to najprv myslela, že kvoká. Ale nebude to tak. Ona nechodí, nevyletí na hniezdo. Kam ju položíme, tam zostane A viete čo je príčinou toho stavu? Je to nejaká choroba? Máme ešte 9 sliepok a staráme sa o ne príkladne. Sme smutní z toho, čo sa tejto jednej stalo. Nemôže to postihnúť aj zvyšné sliepky? Ako tomu predísť? Ďakujem pekne!

AnnaEmilia
napsal(a):
Tiež som si to najprv myslela, že kvoká. Ale nebude to tak. Ona nechodí, nevyletí na hniezdo. Kam ju položíme, tam zostane A viete čo je príčinou toho stavu? Je to nejaká choroba? Máme ešte 9 sliepok a staráme sa o ne príkladne. Sme smutní z toho, čo sa tejto jednej stalo. Nemôže to postihnúť aj zvyšné sliepky? Ako tomu predísť? Ďakujem pekne!
ano, je nemocná
jak konkrétně se zvenku nepozná
ostatní slepice to možná postihnout může. ale nemusí. nebo respektive většinou to nebývá nakažlivé, ale souvisí to s věkem a snáškou.

AnnaEmilia
napsal(a):
Viz výše. Pozná veterinář naživo, ne na diskuzi. Nebo rovnou zabít. Jako když napíšu - nemůžu se udržet na nohách. I když mě postaví, zase spadnu. Co s tím? Rozumíte?

honzapm
napsal(a):
Terezo, v pondělí jsem dal kocourovi Cestal.
V sobotu sáňkoval, dnes jsem to neviděl.
Mám to řešit? Znovu Cestal nebo něco jiného?
Děkuji.
spíš bude mít plný žlázky