Číslo kroužku nesouhlasí

Hedvábničky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2022 21:24
Ssasskia

XXX.XXX.49.13

Dobrý den,
Koupila jsem loňského kohouta, kterého mi u chovatelky vyzvedla sestra. Předem mi chovatelska poslala hodnocení z výstavy, kde je číslo kroužku 4572, a poznámka, že je kroužek obrácený. Kohout kterého sestra dovezla má ale kroužek normálně a s číslem 378. Je možné, že kroužek byl vyměněn, nebo mi poslala jiné zvíře? Dále dle hodnocení, i mého požadavku, se má jednat o hedvábničku velkou vousatou. Ale myslím, že tenhle je bezvousí. (Vápenky jsem si všimla)
Předem děkuji za odpověď.

25.3.2022 21:37
honzapm

XXX.XXX.134.34

Obrácený kroužek znamená, že čísla jsou vzhůru nohama
- posuzovatel při držení běháku směrem od sebe čte čísla "normálně".
Základna čísel je nahoře.
Tzn. že váš zaměněný kus nemá kroužek správně, ale taky obráceně.

Kroužek se vyměnit nedá, nasazuje se ve věku, kdy ještě jde nasadit,
ale o pár tý-dnů později už to bez porušení možné není.
Je velmi pevný, takže jeho porušení byste si musela všimnout.
Jiné pozdější sundání/nandání možné není.

25.3.2022 21:57
Ssasskia

XXX.XXX.49.13

Děkuji za odpověď. Jestli to chápu správně, tak není jiná možnost, než že mi chovatelka opravdu poslala jiného kohouta, než jsem dohodli?

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.3.2022 03:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

je to jiné zvíře.

navíc nemá vous a ten kroužek je patnáctka, na slepici. i na té fotce je vidět, že je moc malý.

26.3.2022 06:07
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Toho kohouta bych vrátila..za prvé vás paní podvedla a za druhé (spíš za první), má vápenku,kterou si nasadíte do svého chovu ..kohouta asi v karanténě nemáte..

26.3.2022 07:30
Ssasskia

XXX.XXX.49.13

ančovička1 napsal(a):
Toho kohouta bych vrátila..za prvé vás paní podvedla a za druhé (spíš za první), má vápenku,kterou si nasadíte do svého chovu ..kohouta asi v karanténě nemáte..

Děkuji všem moc za rady, o vápence vím, jak píšu v příspěvku. S chovatelkou jednám o řešení.

26.3.2022 08:02
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Ssasskia napsal(a):
Děkuji všem moc za rady, o vápence vím, jak píšu v příspěvku. S chovatelkou jednám o řešení.

Druhého kohouta si neberte.. když má svrab jeden,bude mít i druhý..dost těžko se toho potom zbavíte.. já zakoupená zvířata,kohouty, mám měsíc v karanténě..když se projeví svrab,jde rovnou do hrnce na polívku..neléčím..

Přidejte reakci

Přidat smajlík