Odstavit kačera?

Pižmovky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Chloupek

27.3.2022 15:49
Chloupek

XXX.XXX.214.186

Dobrý den, už mi sedí dvě kačeny tak bych se chtěl zeptat jestli mám kačera odstavit nebo ho můžu nechat u kačen mám strach že malý zabije děkuji za radu

27.3.2022 16:46
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Kačera dejte stranou, mohl by jim ublížit už jen tím,že by je pošlapal..za druhé ..
sežere jim všechno jejich krmení a káčata budou hladovět.. předpokládám,že krmite krmnou směsí.. mně se osvědčila krmná směs pro kuřata K1 Energys, drcené granulky, malé kačenky ji mají velice rády a krásně rostou..

Chloupek

27.3.2022 17:03
Chloupek

XXX.XXX.249.125

Dobře děkuji a ještě bych měl jeden dotaz mám tam ještě dvě kačeny které ještě nesedí a ani nezačali snažet mám je taky odstavit z kačerem nebo je tam můžu nechat

27.3.2022 19:20
ančovička1

XXX.XXX.220.111

..já dávám samostatně kachnu s káčaty..
A u ostatních kachen platí to samé..kačenka si mladé ohlídá,ale opět by byl problém s krmením..asi by na mladé nic nezbylo a ta hygiena, voda na pití,by asi také po dospělých kacenach,nebyla vhodná..já měním vodu pro mladé kačenky a několikrát denně doplňuji krmení..kačena máma, má pšenici s granulemi pro nosnice..vodu v nízkých nádobách,v těch větších (pekáč 🤣), kámen,aby se malým lépe vylezlo..koupat po několika dnech po vylihnuti,ale musí být teplo, slunce..jinak nastydnou, mohou uhynout..
Pod kačenkami udržujte co nejvíc sucho...

Přidejte reakci

Přidat smajlík