Kačeři pižmoví
Prodám Pižmovky - Nabízím loňské silné kačery bílé barvy. Zdraví, dobře ros...
420 KčChloupek
XXX.XXX.214.186
Dobrý den, už mi sedí dvě kačeny tak bych se chtěl zeptat jestli mám kačera odstavit nebo ho můžu nechat u kačen mám strach že malý zabije děkuji za radu
Kačera dejte stranou, mohl by jim ublížit už jen tím,že by je pošlapal..za druhé ..
sežere jim všechno jejich krmení a káčata budou hladovět.. předpokládám,že krmite krmnou směsí.. mně se osvědčila krmná směs pro kuřata K1 Energys, drcené granulky, malé kačenky ji mají velice rády a krásně rostou..
Chloupek
XXX.XXX.249.125
Dobře děkuji a ještě bych měl jeden dotaz mám tam ještě dvě kačeny které ještě nesedí a ani nezačali snažet mám je taky odstavit z kačerem nebo je tam můžu nechat
..já dávám samostatně kachnu s káčaty..
A u ostatních kachen platí to samé..kačenka si mladé ohlídá,ale opět by byl problém s krmením..asi by na mladé nic nezbylo a ta hygiena, voda na pití,by asi také po dospělých kacenach,nebyla vhodná..já měním vodu pro mladé kačenky a několikrát denně doplňuji krmení..kačena máma, má pšenici s granulemi pro nosnice..vodu v nízkých nádobách,v těch větších (pekáč 🤣), kámen,aby se malým lépe vylezlo..koupat po několika dnech po vylihnuti,ale musí být teplo, slunce..jinak nastydnou, mohou uhynout..
Pod kačenkami udržujte co nejvíc sucho...