jakub22

XXX.XXX.45.116
Dobré slunečné odpoledne, napadl mě takový trapný a hloupý nápad, který určitě zkoušet nechci ale zajímá mě, jestli to vlastně jde. Jde líhnout kuřata v troubě? ani si nechci představit účet za energii, ale, kdybych nastavil teplotu pod 50 stupně a teploměrem bych naměřil těch 38, šlo by to ? pod rošty na pečení by se dala miska z vodou. Jaký je váš názor, a ještě jednou opakuju, nic takového zkoušet nechci.
Uživatel s deaktivovaným účtem

nejde to kubíku
víš proč? protože teplotu 38 nenaměříš a i kdyby ano, tak to bude lítat klidně k těm padesáti, protože prostě požadavek na termostat a stálost teploty v troubě je trochu jinde než v líhni.
jakub22

XXX.XXX.45.116
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
nejde to kubíku
víš proč? protože teplotu 38 nenaměříš a i kdyby ano, tak to bude lítat klidně k těm padesáti, protože prostě požadavek na termostat a stálost teploty v troubě je trochu jinde než v líhni.
aha, děkuju za odpověď