Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jozkic34

5.4.2022 18:35
Jozkic34

XXX.XXX.32.225

Zdravím,
Nějaký tip na e-shop s krmivy a krmnými směsi s přijatelnými cenami? Díky

6.4.2022 09:55
BÍDŽIS

XXX.XXX.161.169

Jozkic34 napsal(a):
Zdravím,
Nějaký tip na e-shop s krmivy a krmnými směsi s přijatelnými cenami? Díky

Dobrý den,
Váš požadavek je velmi obecný, takže přidám jen svoji zkušenost. S e-schopy mám stran krmných směsí pro slepice a kuřata rozporuplné zkušenosti. Jednou jsem si před líhnutím kuřat objednal krmnou směs K1 pro kuřata. Dodali mi ji o týden později než garantovali a navíc chyběla část popisky a to ta část, kde se uvádí výrobní partie a datum minimální trvanlivosti. Takže jsem byl nucen těsně před líhnutím sednout do auta a koupit si jinou. Reklamace se vlekla a uspěl jsem až po pohrůžce ČOI. Směs jsem dokonce ani nemusel vracet, ale když jsem pytel otevřel, tak rychle šupajdila do popelnice. Po podobné zkušenosti s věhlasným e-schopem, u kterého jsem si objednal krmnou směs KZK a obdržel jsem směs "MIDI", jsem s e-schopy v této oblasti definitivně skončil.
Našel jsem si malý obchůdek u Valašského Meziříčí. Telefonicky si objednám co potřebuji a nejpozději do týdne je vše připraveno. Asi platím o něco více než v e-schopech, ale tuto obchodnici si budu "hyčkat".
Nejnišší cena obvykle neznamená také nejlepší služby.
Jarek

6.4.2022 10:31
yarkan

XXX.XXX.220.62

Nevím odkud jste. Ale já beru z e-shopu krmivoprochovatele.cz a velká spokojenost. Jsou z Doudleb nad Orlicí a přivezou to až domů. Ještě se mi nestalo, že by krmivo bylo špatné. Beru krmivo pro brojlery, slepice, kuřata, krůty, kačeny. Mají i pro další zvířata (králíky, husy, ...)
hezký den
Jarka

Přidejte reakci

Přidat smajlík