Dobrý den, stalo se vám někdy nebo znáte někoho, že by někomu mohly smrdět domácí vajíčka? Mám pravidelné odběratele a teď si nově brala jedna paní a hned večer mi psala, že jich musela 5 vyhodit, protože smrděly a posílala mi fotku průřezu uvařeného vajíčka, kdy vnitřek žloutku byl světlejší než okraj, jinak krásné vajíčko, na to že ještě neroste tráva. Vajíčka byla čerstvá 1-3 dny, tak mi to vrtá hlavou.
Vajíčka mohou přebrat vůni a chuť po nějakém krmivu - třeba rybinu z rybí močky nebo jiné anebo paní není zvyklá na domácí vajíčka a tak jí vejce s chutí smrdí. Popřemýšlejte, jestli jste dělala nějakou změna v krmné dávce a zkuste si taky uvařit pár čerstvých vajec, jestli Vám budou páchnout taky.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Možno si zvykla na vajcia z veľkochovu. Je pravda, že domáce vajce má svoju arómu. Pre mňa príjemnú, pre iných možno nie.
moje deti zo zaciatku odmietali domace vajička,teraz im vobec nechutia kupovane,doma ich sice vobec nepouzivam,ale ked su u niekoho na navsteve,mozno sa vyjadria skusenejsi chovatelia,ale čo by tak mohlo byt trojdnovym vajičkam,zaujimalo by ma to tiez,či sa to naozaj može stat,alebo to pani prehana

bery25
napsal(a):
moje deti zo zaciatku odmietali domace vajička,teraz im vobec nechutia kupovane,doma ich sice vobec nepouzivam,ale ked su u niekoho na navsteve,mozno sa vyjadria skusenejsi chovatelia,ale čo by tak mohlo byt trojdnovym vajičkam,zaujimalo by ma to tiez,či sa to naozaj može stat,alebo to pani prehana
Já rozdíl v chuti nepoznám. A neměla jsem covid.

bery25
napsal(a):
tak potom ste prekonali a nevedeli
I to je možné. Ale byla jsem opakovaně testovaná a negativní.
no ja ten rozdiel v chuti citim,a koronu som prekonal my sme v jednom dome boli postupne všetci pozitivny,okrem manželky,kolko krat testovana,tolko negativna,tak nakoniec si dala urobit protilatky a mala ich požehnane,tak sme to potom na nu zložili,že nas všetkych nakazila bez testu na protilatky,dodnes nevie že to prekonala