Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ayu

14.5.2022 12:53
Ayu

XXX.XXX.116.186

Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Mám housera a husu 2 roky. Mám je jako mazlíčky. Chodí na zavolání, nechají sebou v klidu manipulovat atd. Bohuzel to už je minulost. Od doby co jsem byla se synem v nemocnici se o ně staral manžel cca 3 týdny se bohužel začali ke mě chovat agresivně syčí na mě i šťípou, když jde semnou manžel tak jsou agresivnější ještě víc. Je nějaká šance, že se uklidní? Moc děkuji za jakoukoliv radu :(

14.5.2022 16:40
ančovička1

XXX.XXX.220.111

To dělají ty moc rozmazlené husy..kdyz dospějí,začnou být nad vámi dominantní,protože jste je nechali..nemají žádný respekt..s tím už toho moc nenaděláte..budete muset poslouchat😂😂😂😂😂👍

Ayu

14.5.2022 16:56
Ayu

XXX.XXX.116.186

Tak to mají smůlu. To jim neklapne 🤣🤣🤣

14.5.2022 19:42
sharingan

XXX.XXX.162.30

Zdravím. Šance tady podle mě stále je. Změnou, že by jako nyní dospěly, to snad nebude, dospělé byly už dávno. Ale zjevně si pana manžela neoblíbily, a chvíli to bude trvat získat si je zpátky.

Z mého současného chovného tria - dva houseři + jedna husa, si ke mě nyní něco dovolí jen starší (dvouletý) houser, kterého mám nejrozmazlenějšího. Ale jen proto, že mu občas jdu kontrolovat či chytat jeho pětitýdenní housata. Takže pro to má sakra objektivní důvod. Koncem sezony to bude zase v klidu, počítám, jako loni. Všechna moje zvířata jsou z přirozeného odchovu.

Taky možná hraje roli, že si zvířata obecně ke mě, jako mladému atletovi suverénního vystupování, tolik netroufnou, a vědí proč.

Foto staré 5 minut - už mi zase žere z ruky, pampeliška vše urovná. A to jsem ho před hodinou chytil a nacpal na chvíli do nově pořízeného přepravního boxu, abych vyzkoušel, jestli se mi tam husa opravdu vejde...

Ayu

14.5.2022 20:51
Ayu

XXX.XXX.116.186

Dobrý večer přeji, moc Vám děkuji Váš komentář mě povzbudil, že nic není ztraceno :). Manžela nikdy v lásce neměli a dávali mu to najevo asi vycítily, že pro něj jsou jen pečínka momentálně kvůli stáří už husí gulášek . Odpoledne když jsem s nima byla na zahradě byly už klidnější. Nechali na sebe i sáhnout bez zasyčení nebo útoku, když jsem si šla domů pro kafe tak šli semnou a čekali u dveří než půjdu zase na zahradu a pak šli semnou zpět. Tak bych řekla, že jsou naštvaní, že se o ně staral manžel, když se na zahradě ukázal on tak ho sledovali a když se moc přiblížil tak po něm šli . Uvidím zda zítra nebudou opět útočit na mě. Máte moc pěkné hejno, vypadají všichni spokojeně ♥️. Krásný zbytek večera přeji 😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík