Automatická napáječka pro husy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.5.2022 17:34

Dobrý den,
vybírám automatickou napáječku pro husy. Zatím používám kloboukovky od Gaun, ale chci změnu.
Jak se vám líbí třeba hladinové vysokotlaké napáječky, máte je někdo? Nebo jiné řešení.
Dotáhl jsem vodu až k pastvině.
Hezký den všem! ML

30.5.2022 22:10
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Netuším,o čem je řeč..prosím foto..jdu gúglit..
Tak jsem vyguglila xx napáječek,ale ani jedna vhodná pro husy, pokud nemají zároveň k dispozici hlubokou vodu..v nejhorším případě kýbl plný vody..
Napáječka "pro husy Gaun"..je mělká..husa si musí namočit a umýt celou hlavu..kýbl vede 😂

31.5.2022 06:07

Děkuji za odpověď a spolugooglení!
Mám to tak, že ke koupání husy mají stále k dispozici bez mladých 2 dětská plastová pískoviště, s mladými 4 o průměru 90cm, hloubce 20 cm s vodou měněnou obden. V období páření měli přístup na jezírko 20m2, 1,2m hloubka.
A přesto rády pijí čistou vodu z kloboukových napáječek, za den vypijí i deset litrů. Vodu v napáječkách měním každý den.
Až budou zase pohromadě se slepicemi, mám v plánu používat menší hladinovou napáječku okolo 5 litrů s automatickým dopouštěním, kterou každý den vyčistím.
Hezký den, M.

31.5.2022 07:10
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Hezký den😀..to máte pravdu, že husy mají nejradši čerstvou,čistou vodu..to jezírko vám upřímně závidím...to se vaše husičky mají,jako v ráji 😇... Já
bohužel, ani jezírko,rybník nebo potok nemám, tak se koupou v dětském plastovém bazénku 1 x 1m, vodu měním podle potřeby asi ob den..ale 2 kýble vody měním 3x denně 🤣🤣🤣..co by člověk pro ty krasavice neudělal 😀
Ta 5ti litrová napáječka by asi vyhovovala..👍..je dost hluboká?

Přidejte reakci

Přidat smajlík