Nabízím azyl na dožití vyneseným slepičkám

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.6.2022 15:38

Mám zde ještě místo pro umístění několika vynesených slepiček. Pohodlný čistý kurník, travnatý výběh, kvalitní strava a láskyplná péče samozřejmostí. Lounsko, Žatecko.

6.6.2022 08:13

Si přijeďte, dvě vám dám Já se darmožroutů ráda zbavím, stejně by šly na podzim pod kudlu. Jedna nenese vůbec, tlustá je až hanba, druhá nese sporadicky vajíčka s mizernou skořápkou, zpravidla to ostatní rozšlápnou.

6.6.2022 13:07

Díky za zprávu, ale jste trochu daleko :(

6.6.2022 14:00

No to je mi jasné, že se to nevyplatí :-) To já jen, když už jste se ptala...

6.6.2022 15:23

Toto mi vŕta v hlave...Nie celkom rozumiem tomu, keď vynesené slepičky chcete - na dožitie - umiestniť do skvostných podmienok:

"Pohodlný čistý kurník, travnatý výběh, kvalitní strava a láskyplná péče samozřejmostí."

a naproti tomu husy zabíjate

"Dobrý den, za kolik prosím prodáváte živé house na vykrmení? Budu prodávat na podzim zabité podle váhy, ale urodilo se moc a chci jich několik prodat už teď, nevím jistě pohlaví takže těžko do chovu. Jsou jim 3 měsíce.".

https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3846383/za-kolik-prodavate-husy-na-dokrmeni

6.6.2022 15:40

Vzal bych na dožití prase. I s dovozem. Pohodlný a čistý chlívek až do jeho smrti...

6.6.2022 16:55

Nikoli, housata prodávali moji rodiče kteří nemají účet na ifauně a ptala jsem se tedy za ně. Jejich chov je jejich věc a nemluvím jim do toho. Já mám husy rovněž, a housata se snažím prodávat na chov.

6.6.2022 16:57

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Toto mi vŕta v hlave...Nie celkom rozumiem tomu, keď vynesené slepičky chcete - na dožitie - umiestniť do skvostných podmienok:

"Pohodlný čistý kurník, travnatý výběh, kvalitní strava a láskyplná péče samozřejmostí."

a naproti tomu husy zabíjate

"Dobrý den, za kolik prosím prodáváte živé house na vykrmení? Budu prodávat na podzim zabité podle váhy, ale urodilo se moc a chci jich několik prodat už teď, nevím jistě pohlaví takže těžko do chovu. Jsou jim 3 měsíce.".

https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3846383/za-kolik-prodavate-husy-na-dokrmeni

Odpověď viz výše, snad už vám to tedy v hlavě nevrtá.

6.6.2022 16:59

Vaše vysvetlenie dáva zmysel.

Přidejte reakci

Přidat smajlík