Kachna se straní

Pižmovky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

BaraVigier

7.6.2022 20:04
BaraVigier

XXX.XXX.161.41

Dobrý den, na jaře jsme si pořídili dvě kacata z kterých se vyklubal kačer kachna. Nejdříve je starší kachny vyháněli, ale pak si nějak zvykly. Tento týden je ale mladší kachna sama, má strupy na obou tvářích a nevíme, jestli je nemocná ( má to na obou stranách úplně stejné) a nebo jestli na ni starší kachny útočí. Kačer za ni občas chodí, ale pak jde zase za staršima a ona je sama na druhém konci zahrady... Je mi ji líto, protože je ještě malá a sama, tak nevíme, co s tím

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.6.2022 20:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

BaraVigier napsal(a):
Dobrý den, na jaře jsme si pořídili dvě kacata z kterých se vyklubal kačer kachna. Nejdříve je starší kachny vyháněli, ale pak si nějak zvykly. Tento týden je ale mladší kachna sama, má strupy na obou tvářích a nevíme, jestli je nemocná ( má to na obou stranách úplně stejné) a nebo jestli na ni starší kachny útočí. Kačer za ni občas chodí, ale pak jde zase za staršima a ona je sama na druhém konci zahrady... Je mi ji líto, protože je ještě malá a sama, tak nevíme, co s tím

Nevíme, jestli je nemocná... My taky ne. Foto by mohlo napovědět.

BaraVigier

7.6.2022 20:28
BaraVigier

XXX.XXX.161.41

Jasně, běžela jsem ji vyfotit. Zrovna ji honila starší kachna

8.6.2022 08:31
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevíme, jestli je nemocná... My taky ne. Foto by mohlo napovědět.

Kačenka je "pěkně" pomlácená..chudinka..to musíte vyřešit sama, oddělením agresivní kachny nebo kačenku dát jinam,třeba do výběhu ke slepicím, aspoň dokud nedoroste.
..je to divné,s takovouhle agresí jsem se ještě nesetkala..jinak tedy, já malé,mladé kačenky odchovavam od dospělých odděleně..

Přidejte reakci

Přidat smajlík