LukHo

XXX.XXX.49.201
Zdravím,
Ráno kolem 5 h jsme pustili slepice (měli jsme ani ne 14 dní 5 nových a jednu už starší). Odpoledne kolem 15 h jsme dorazili z práce a slepice nikde Co je nám záhadou že máme výběh pro slepice hned vedle ohrady se psem. Peří nikde, plot nepoškozený, prvně jsme mysleli že nám slepice někdo ukradl ale že by i s tou starou slepici ? Děda který bydlí tady s námi říkal že za celou dobu se nikdy nic takového nestalo že by během dne zmizelo tolik slepic, občas se stalo že se jedna, dvě ztratili, to je ta nevýhoda bydlení kousek u lesa. Těšili jsme se na vajíčka až budou a teď jen vyhozené peníze a čas Nachodili jsme tady po okolí, lese opravdu hodně ptali se sousedů a nic ani peří jsme nenašli i soused říkal že je to nějaké divné má skoro 20 slepic a má je puštěné že i do lesa zajdou a ani jedna se mu neztratila. Chtěl bych se tedy zeptat zda to mohla být liška nebo něco takového a jak popřípadě zabezpečit výběh než se koupí nové. Všem děkuji
bery25
napsal(a):
no neviem,mne ked liska nieco niekedy uchmatla,tal bolo perie po celej zahrade,ale tu na vychodze možno aj lišky viac šalene
😄Nám tedy "zatím" liška nic nevzala , ale sousedovi přes několik chalup vybílila kurník😀.. přes noc..asi slepice neměl zavřené...
.ale, mně se nezdá,že by někdo pochytal slepice přes den🤔..to by musel mít velkou odvahu a pytel s sebou😄..i když 5,6 slepic, se dá chytit za pár minut..
Vrků

XXX.XXX.40.126
Inflace.
ančovička1
napsal(a):
😄Nám tedy "zatím" liška nic nevzala , ale sousedovi přes několik chalup vybílila kurník😀.. přes noc..asi slepice neměl zavřené...
.ale, mně se nezdá,že by někdo pochytal slepice přes den🤔..to by musel mít velkou odvahu a pytel s sebou😄..i když 5,6 slepic, se dá chytit za pár minut..
ked bez peria,tak si potom len odskočili inak mi to nevychadza