Zánět v pařátku a ochrnutí prstíků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2022 15:34
JolanaBaca

XXX.XXX.141.144

Dobrý den, nevím si rady, tak proto píši sem. Už je to asi dva měsíce, co jsem byla se slepičkou u veterináře. Měla na levém pařátku ranku a do ní je jí dostala infekce, velké množství hnisu bylo odstraněno, ale zadní pařátek musel být odstraněn a zbylé tři (přední) zůstaly ochrnuté, takže na něj stále nedošlápne. Jakštakš se to zahonilo, má velký strup, ale teď je problém takový, že jí dva přední pařátky začly černat, to znamená, že jsou mrtvé. Když odloupnu malou část strupu, tak jí z toho teče krev, což znamená, že se to prokrvuje. Nechci jí působit trápení nebo bolest, proto se obracím na vás. Slepička už má jistě pět let, ale je mi líto ji vzít život, když možná může v klidu dožít nebo je lepší špalek? Slepičku mám doma, starám se o ni, beru ji na zahradu na dlouhé hodiny, ale pokud se trápí a nemá spokojený život, tak..doma stojí nebo leží jen na jednom místem, už nechodí jako dřív, dokonce zchřadla. Proto vás tímto žádám o radu. Přidávám i foto.. Děkuji ❤️

26.6.2022 15:36
JolanaBaca

XXX.XXX.141.144

26.6.2022 18:06
ančovička1

XXX.XXX.220.111

JolanaBaca napsal(a):
Zde je fotografie pařátku

Proč to zvíře týrate??????to je nekróza..musíte na veterinu,nohu jí amputují a vyrobí protézu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.6.2022 18:16

Pokud už jí tedy chcete zachraňovat. Pokud jí chcete dopřát “blaho”, pak rozhodně rychlá smrt k tomu patří. Ona neřekne, že trpí. Ať ji veterinář rychle uspí.

26.6.2022 18:28
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud už jí tedy chcete zachraňovat. Pokud jí chcete dopřát “blaho”, pak rozhodně rychlá smrt k tomu patří. Ona neřekne, že trpí. Ať ji veterinář rychle uspí.

No samozřejmě...nepochopím, že jsou lidi tak bezcitní 😭...

26.6.2022 19:05

ančovička1 napsal(a):
No samozřejmě...nepochopím, že jsou lidi tak bezcitní 😭...

Taky to může být nevědomost, nerozhodnost nebo sobectví. I když ve finále je to jedno, když zvíře trpí.

26.6.2022 19:54
JolanaBaca

XXX.XXX.168.147

Jak tohle můžete napsat?!
😢 ach jo..ty dva měsíce jsem se o ni starala jako o miminko. Furt ji s sebou všude vozila, na zahradu, k babičce, doma nikdy nebyla sama, objednala jsem ji ohrádku, masírovala jí pařátky, chovala ji u televize a mazlila jí každý večer..stravu měla pestrou, svůj velkej koš se slámou. Pro každé mé zvíře udělám vždy maximum. Pařátek jsem se snažila zachránit. Během posledních 4 dnů jí to zčernalo a nevěděla jsem co dál…
Takže slovo bezcitná si fakt nechte! Teď jsem přijela od veterináře a už spí.

Neregistrovaný uživatel

26.6.2022 20:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

JolanaBaca napsal(a):
Jak tohle můžete napsat?!
😢 ach jo..ty dva měsíce jsem se o ni starala jako o miminko. Furt ji s sebou všude vozila, na zahradu, k babičce, doma nikdy nebyla sama, objednala jsem ji ohrádku, masírovala jí pařátky, chovala ji u televize a mazlila jí každý večer..stravu měla pestrou, svůj velkej koš se slámou. Pro každé mé zvíře udělám vždy maximum. Pařátek jsem se snažila zachránit. Během posledních 4 dnů jí to zčernalo a nevěděla jsem co dál…
Takže slovo bezcitná si fakt nechte! Teď jsem přijela od veterináře a už spí.

Jak píšete byla jste sní na veterině hned na začátku při problémech. A to ten váš veterinář poté o tom neměl přehled jak se to vyvíjí ?? A nebo byl rád za penízky z vaší návštěvy. Chudák zvíře aspoň že teď už ho nic nebolí.

26.6.2022 20:35

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jak píšete byla jste sní na veterině hned na začátku při problémech. A to ten váš veterinář poté o tom neměl přehled jak se to vyvíjí ?? A nebo byl rád za penízky z vaší návštěvy. Chudák zvíře aspoň že teď už ho nic nebolí.

Jak mohl mít vet přehled, když ho pacient nenavštívil? Naopak, kdyby chtěl penízky, tak si je na návštěvu pozve.

Neregistrovaný uživatel

26.6.2022 20:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jak mohl mít vet přehled, když ho pacient nenavštívil? Naopak, kdyby chtěl penízky, tak si je na návštěvu pozve.

Vždyť psala hned v úvodu o návštěvě a odstranění drápů. Takže to ten vet. vidět musel přeci né. Jo to že se pak na další kontr. vykašlali je věc druhá.

26.6.2022 21:39
JolanaBaca

XXX.XXX.168.147

Byla jsem u něj celkem třikrát a vypadalo to, že se to hojí, ale poslední týden šlo už vidět, že tam bude nějaký problém a drápky zčernaly během tří dnů…
Dělala jsem co jsem mohla.. Teď už má Rebečka hrobeček u nás na zahradě a noc ji nebolí..
Díky

27.6.2022 08:43
Olánek

XXX.XXX.16.114

JolanaBaca napsal(a):
Byla jsem u něj celkem třikrát a vypadalo to, že se to hojí, ale poslední týden šlo už vidět, že tam bude nějaký problém a drápky zčernaly během tří dnů…
Dělala jsem co jsem mohla.. Teď už má Rebečka hrobeček u nás na zahradě a noc ji nebolí..
Díky

To není pravda,že ti mrtví tady s náma nejsou,jsou ve vzpomínkách a mysli a někdy s nima i rozmlouváme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík