Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.220
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo a tímto přípravkem zkušenosti : Verm-X proti střevním parazitům
Děkuji, A.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nechte si udělat rozbor trusu. Nestoji to majlant a budete přesně vědět proti čemu a zda vůbec musite odčervit. Veterinář pak podle výsledků určí konkretní přípravek i postup. A máte jistotu.
Pěkný den a ať se daří.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo a tímto přípravkem zkušenosti : Verm-X proti střevním parazitům
Děkuji, A.
U štěňat bych se bála, že to nebude fungovat. To radši ta chemie. A pak pravidelná koprologie. A odčervovat cíleně podle potřeby.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.120
ančovička1
napsal(a):
To chcete pro psa nebo slepice??🤔
Slepice. Nevedela jsem, ze je dobre je taky pravidelne odcervovat a tak jsem nasla toto. Zaujalo me, ze je to prirodni.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Slepice. Nevedela jsem, ze je dobre je taky pravidelne odcervovat a tak jsem nasla toto. Zaujalo me, ze je to prirodni.
Výrobce ale udává, že je to pro psa. Nicméně na tom nesejde. Za mě odčervovat bez koprologie naslepo je vyhazování peněz.

ančovička1
napsal(a):
..tedy, já jsem slepice nikdy neodčervovala.. nanejvýš jim občas zamíchám do krmení nasekaný česnek..
Asi tak. Když už se u slepic řeší parazité, tak to jsou čmelíci nebo všenky. Případně kokcidie. Ale VermX nefunguje ani na jedno.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.120
napsal(a):
Asi tak. Když už se u slepic řeší parazité, tak to jsou čmelíci nebo všenky. Případně kokcidie. Ale VermX nefunguje ani na jedno.
Aha. Dekuji za info. Usetrene penize. Pouziju cesnek.A

Ančovička, Milan - koľko toho čerstvého alebo sušeného cesnaku a ako často?

1978milan
napsal(a):
Dávám sušený do vody.
Ja zvažujem, že dám do sušenej vody. :)

napsal(a):
Také by mě to zajímalo
napsal(a):
Dávám jeden sáček sušeného do 10 litrů vody. Nechám v napaječce 2 dny. Je treba zamezit slepicím pít jakoukoliv jinou vodu. Ta s tím česnekem jim totiž nechutná. Za týden to zopakuju a za další týden ještě jednou.
Toto dělám ale, když je chladnější počasí (jaro, podzim), protože se v horku voda brzy kazí.

1978milan
napsal(a):
Dávám jeden sáček sušeného do 10 litrů vody. Nechám v napaječce 2 dny. Je treba zamezit slepicím pít jakoukoliv jinou vodu. Ta s tím česnekem jim totiž nechutná. Za týden to zopakuju a za další týden ještě jednou.
Toto dělám ale, když je chladnější počasí (jaro, podzim), protože se v horku voda brzy kazí.
Ďakujem za odpoveď