AntonieLi

XXX.XXX.252.67
Dobrý den, jelikož máme souseda idiota, který už neví kam by všechna svoje zvířata nacpal (hlavně kozy a slepice ) , tak nám dnes přes plot na zahradu hodil v pytlu 6 slepic s tím, že je zabije pokud si je nevezmeme (mají cca 6 týdnů) . Jelikož slepice nemáme a není tu ani nikdo jiný kdo by si je vzal, tak jsme se rozhodli si je nechat. Ale zajímá mě nějaká alternativa do čeho je dát než se stluče něco pořádného. Nemáte prosím vyřešené nějaké dočasné příspěvky? Máme tu kus jeste smotaného nevyužitého plotu, spoustu dřeva, dost materiálu apod. Tak mě zajímá jestli náhodou nemá někdo něco dočasného a navod jak to udělat. Hodně mi to pomůže. Děkuji mockrát.
ohradka

XXX.XXX.44.101
Já bych narychlo - z desek ohrádku. Pak ještě rám a do rámu vložit pletivo, pak to tím jen přikrýt.
Nevím co máte za možnosti, jen nápad.
Uživatel s deaktivovaným účtem

cez deň naše už 5týždňové kuriatka (ktoré nechala už kvočka) boli vonku, v skleníku, kde časť bola krytá sklom, zvyšok prekrytý pletivom; v noci sme ich pochytali a spali v krabici so slamou - v teple - a prospievali
6-týždňové kuriatka sú už dosť operené, musia mať ale nad hlavou aj prekrytú časť, kde nefúka a v noci môžu dočasne spať v krabici