Uživatel s deaktivovaným účtem

rybarik1960
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se optat jak nejlépe poznám u hus , kačen a krůt jejich dokrmenost a vhodnost zabití . Děkuji za informace a radu všem Fanda z Jihlavy
Crl si nevšímejte, je to provokace a nahlásila jsem.
Nejsem chovatel, ale za mě záleží na plemeni a zmasilosti.
rybarik1960
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se optat jak nejlépe poznám u hus , kačen a krůt jejich dokrmenost a vhodnost zabití . Děkuji za informace a radu všem Fanda z Jihlavy
Jaké kačeny chováte?.. pekingské výkrmové dorůstají asi ve dvou měsících,podle toho,jak jsou krmeny...na zabití jsou vhodné,když mají "zralé" peří..tzn.peří na břiše kachny po vytrhnutí, musí mít ostrou,suchou špičku..pokud je měkká a krvácí, se zabíjením počkejte.. kůži byste měli nadranc...
U pižmovek je to stejné,ale ty rostou dvakrát déle,4-5 měsíců,ale stojí to zato😀...u hus je to podobné,jako u pižmovek, ale opět musí mít zralé peří...
Krůty,podle toho, jaké máte.. Big6 můžete zabíjet průběžně,jak uznáte za vhodné,na peří nezáleží,jsou to brojleři..
Krůta bronzová roste dlouho,ale tu asi nemáte...
Vrků

XXX.XXX.32.115
Nejvhodnější doba, když soused není doma.
ančovička1
napsal(a):
Jaké kačeny chováte?.. pekingské výkrmové dorůstají asi ve dvou měsících,podle toho,jak jsou krmeny...na zabití jsou vhodné,když mají "zralé" peří..tzn.peří na břiše kachny po vytrhnutí, musí mít ostrou,suchou špičku..pokud je měkká a krvácí, se zabíjením počkejte.. kůži byste měli nadranc...
U pižmovek je to stejné,ale ty rostou dvakrát déle,4-5 měsíců,ale stojí to zato😀...u hus je to podobné,jako u pižmovek, ale opět musí mít zralé peří...
Krůty,podle toho, jaké máte.. Big6 můžete zabíjet průběžně,jak uznáte za vhodné,na peří nezáleží,jsou to brojleři..
Krůta bronzová roste dlouho,ale tu asi nemáte...
Děkuji za odpověď a příští rok bych dal na zahradu s rybníkem ty kačeny pižmovky , ale nevím zda je na Vysočině někde seženu . Fanda z Jihlavy
Crl

XXX.XXX.3.68
No to je bomba, ok, možná trochu nevhodná volba slov. Vy neříkáte zadnicím prcka?? Hned musíte mazat a blokovat?? Tak, tohle já podporovat nebudu, naopak, vy frajeři. S pánem Bohem, už nikdy víc, takový hnus.