Černé fleky na hřebínku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2022 14:23
Less

XXX.XXX.242.54

Setkal se někdo s podobným problémem? Našemu kohoutovi se na hřebenu objevily černé fleky viz foto. Neví někdo, oč by se mohlo jednat prosím? Slepice žijí v suchém pravidelně čištěném prostředí, neměnila jsem běžnou stravu a neproběhla ani žádná jiná změna, která by tohle mohla mít za následek, proto přemýšlím o možnosti choroby…? Děkuji za případné zkušenosti.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.8.2022 15:41

Less napsal(a):
Setkal se někdo s podobným problémem? Našemu kohoutovi se na hřebenu objevily černé fleky viz foto. Neví někdo, oč by se mohlo jednat prosím? Slepice žijí v suchém pravidelně čištěném prostředí, neměnila jsem běžnou stravu a neproběhla ani žádná jiná změna, která by tohle mohla mít za následek, proto přemýšlím o možnosti choroby…? Děkuji za případné zkušenosti.

Plíseň? Bakteriální infekce?

22.8.2022 17:29

Zmyť sa to nedá?

22.8.2022 17:31

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zmyť sa to nedá?

To nevypadá jako bláto. Spíš jako nekróza. Ale foto může mýlit.

22.8.2022 17:57
ančovička1

XXX.XXX.220.190

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To nevypadá jako bláto. Spíš jako nekróza. Ale foto může mýlit.

Možná se porval(pokud má s kým 😀) a je to zaschlá krev..nejlíp umýt a bude jasno..

Vrků

22.8.2022 18:14
Vrků

XXX.XXX.32.171

ančovička1 napsal(a):
Možná se porval(pokud má s kým 😀) a je to zaschlá krev..nejlíp umýt a bude jasno..

Podle Kanta nelze poznat věci o sobě,ale jenom,jak se nám jeví a mně se jeví podivně,kdyby mrzlo,to je jiná.

25.8.2022 13:41
Less

XXX.XXX.127.172

Tak nakonec se ten náš frajer jen umazal od švestek. Mě snad klepne… Já už studovala všemožné choroby světa a partner brousil sekyrku Omlouvám se všem za planý poplach, cítím se teď fakt trapně, ale nenapadlo mě, že by umazání mohlo vypadat až takto hrozně, prostě úplně jako odumřelá kůže. No aspoň jsem poučená děkuji všem za reakce a přeji hezký den

25.8.2022 14:14

Teším sa, že to dopadlo takto

A kohút má šťastie, že ste sa príliš nebáli, že ho budete týrať predlžovaním choroby a že ste mu neusekli okamžite hlavu.

25.8.2022 15:05

Less napsal(a):
Tak nakonec se ten náš frajer jen umazal od švestek. Mě snad klepne… Já už studovala všemožné choroby světa a partner brousil sekyrku Omlouvám se všem za planý poplach, cítím se teď fakt trapně, ale nenapadlo mě, že by umazání mohlo vypadat až takto hrozně, prostě úplně jako odumřelá kůže. No aspoň jsem poučená děkuji všem za reakce a přeji hezký den

Za mě . Že jste se vůbec ozvala, i když to nakonec byla prkotina.

Přidejte reakci

Přidat smajlík