Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.9.2022 06:04

zdravim chovatelov,,,,,prosim vas poradte mi prosim,ktory druh vodnej hydiny je najviac hravý vo vode,,,mysli tym taký ,ktorý najviac casu travy vo vode ,hrasa,potapa sa,vystraja,,,,,potrebujem to vediet preto,lebo mam vlastny rybnik a chcem tam dat nejaku vodnu hydinu aby mi okyslicovala vodu,lebo teraz mam tam umiestnene vzduchovanie s kompresorom,ktore je zapnute 24 hodin 7 dni v tyzdni a ceny el.energie stupaju,,,,dakujem velmi pekne za rady

3.9.2022 07:06

no nene:D

hele jestli na to nemáš, tak to budeš muset vypnout a ryby buď zrušit, nebo snížit a změnit obsádku tak, aby přežily i bez vzduchování.

3.9.2022 07:19
Olánek

XXX.XXX.58.67

Odstěhuj se do Ruska.

3.9.2022 08:07

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
zdravim chovatelov,,,,,prosim vas poradte mi prosim,ktory druh vodnej hydiny je najviac hravý vo vode,,,mysli tym taký ,ktorý najviac casu travy vo vode ,hrasa,potapa sa,vystraja,,,,,potrebujem to vediet preto,lebo mam vlastny rybnik a chcem tam dat nejaku vodnu hydinu aby mi okyslicovala vodu,lebo teraz mam tam umiestnene vzduchovanie s kompresorom,ktore je zapnute 24 hodin 7 dni v tyzdni a ceny el.energie stupaju,,,,dakujem velmi pekne za rady

Takhle to nepůjde. Jak myslíte, že bude ten rybník vypadat, když do něj ta "vodná hydina" bude kálet? Jako jo, existuje kaprokachní hospodaření, ale to asi není váš případ.

3.9.2022 08:09

Jako fakt to myslíte vážně? Že by vám vodní ptáci nahradili svojí přirozenou aktivitou elektrické vzduchování?? Já jen, že 1.4. bude až za dlouho. Ale pokud je to míněno vážně, tak se obávám, že těch ptáků by muselo být tolik, že by leželi na hladině v několika vrstvách.

3.9.2022 08:31
ančovička1

XXX.XXX.220.190

Jako fakt to myslíte vážně? Že by vám vodní ptáci nahradili svojí přirozenou aktivitou elektrické vzduchování?? Já jen, že 1.4. bude až za dlouho. Ale pokud je to míněno vážně, tak se obávám, že těch ptáků by muselo být tolik, že by leželi na hladině v několika vrstvách.

..a za 14 dní bude z rybníčku slušná žumpa 🤣🤣🤣

3.9.2022 09:25

ale se špuntíkem v kloace

4.9.2022 09:44

Olánek napsal(a):
Odstěhuj se do Ruska.

Čo len týmto chcel autor citátu naznačiť?

Že tu nie, ale tam na slušnú otázku (aj s poďakovaním za odpovede) dostane zadávateľ, ktorý nie je v istom "klube kamarátov", vecnú (a dobroprajnú, neagresívnu či neposmešnú odpoveď)?

Alebo niečo iné? Ach, to naozaj inak nejde?

4.9.2022 10:34

Čo len týmto chcel autor citátu naznačiť?

Že tu nie, ale tam na slušnú otázku (aj s poďakovaním za odpovede) dostane zadávateľ, ktorý nie je v istom "klube kamarátov", vecnú (a dobroprajnú, neagresívnu či neposmešnú odpoveď)?

Alebo niečo iné? Ach, to naozaj inak nejde?

A vy jste zde tedy vlastně proč, když vše, co tu zazní, de facto kritizujete. Tvrdíte, že jste začátečník, ale jakékoliv rady dlouhodobějších chovatelů podrobujete rozborům a zpochybňování. Nechápu. Věcnou radu či příspěvěk jste nedal/a. Pokud vás to tu irituje, tak vás přeci nikdo nenutí tu být.

4.9.2022 10:52

A vy jste zde tedy vlastně proč, když vše, co tu zazní, de facto kritizujete. Tvrdíte, že jste začátečník, ale jakékoliv rady dlouhodobějších chovatelů podrobujete rozborům a zpochybňování. Nechápu. Věcnou radu či příspěvěk jste nedal/a. Pokud vás to tu irituje, tak vás přeci nikdo nenutí tu být.

Tady bych se Zvědavce zastala. Zpochybňuje a kritizuje spíš Jirka54. Aspoň mně to tak připadá.

4.9.2022 11:32

Tady bych se Zvědavce zastala. Zpochybňuje a kritizuje spíš Jirka54. Aspoň mně to tak připadá.

No, kdo tu chvilku je, pochopil, že příspěvky několika jedinců jsou jen ironie a vtip. Viz “stěhování do Ruska”. 😎

Vrků

4.9.2022 12:18
Vrků

XXX.XXX.35.79

No, kdo tu chvilku je, pochopil, že příspěvky několika jedinců jsou jen ironie a vtip. Viz “stěhování do Ruska”. 😎

Cena energii ke u ruských Asiatů výrazně nižší.

4.9.2022 13:36

Je rada

"Odstěhuj se do Ruska."

tou radou "dlouhodobějších chovatelů", ktorú podrobujem "rozborům a zpochybňování"?

Jako fakt to myslíte vážně? Já jen, že 1.4. bude až za dlouho. Ale pokud je to míněno vážně, upozorňujem, že nič odborné som nespochybnila.

4.9.2022 18:40

Mimochodom, mám pocit, že vás iritujem. Skúste sa na svoje slová pozrieť, nielen ako na radu, ktorú dávate iným, ale iste svoje záverečné slová môžete aj sám zrealizovať.

4.9.2022 18:58
ančovička1

XXX.XXX.220.190

Mimochodom, mám pocit, že vás iritujem. Skúste sa na svoje slová pozrieť, nielen ako na radu, ktorú dávate iným, ale iste svoje záverečné slová môžete aj sám zrealizovať.

Myslim, že to stačilo....

4.9.2022 19:05

stačilo, lebo realizácia niektorých dávaných rád a vtipných príspevkov nie je až taká príjemná, ak sa dotýka človeka osobne, vtedy môže vyznieť dokonca drzo a necitlivo

4.9.2022 19:12
jo012810

XXX.XXX.101.35

stačilo, lebo realizácia niektorých dávaných rád a vtipných príspevkov nie je až taká príjemná, ak sa dotýka človeka osobne, vtedy môže vyznieť dokonca drzo a necitlivo

Možná zde platí přísloví: Podle sebe, soudím tebe. Je škoda, že DF o drůbeži je "zapleveleno" přerostlým egem a neschopností naslouchat. Doufám, že se povede opět diskutovat konstruktivně...

5.9.2022 09:30

Ospravelňujem sa všetkým, ktorých som sa tu či inde dotkla.

5.9.2022 10:46

Diskutujete slušně, já nevidím důvod - diskuze o predispozicích k pohlaví u drůbeže atd 👍

5.9.2022 16:45
bery25

XXX.XXX.33.223

neskoro ale jedno sa vam musi uznat,ste vytrvala a nikde ste sa ma nedotkla,ani tu,ani tam,no nikde

Vrků

5.9.2022 16:55
Vrků

XXX.XXX.9.103

Kolem roku 300 před n l. Epicuros napsal,kdo uzná chybu může se napravit.

5.9.2022 17:00

bery25 napsal(a):
neskoro ale jedno sa vam musi uznat,ste vytrvala a nikde ste sa ma nedotkla,ani tu,ani tam,no nikde

5.9.2022 18:42
bery25

XXX.XXX.33.223

Vrků napsal(a):
Kolem roku 300 před n l. Epicuros napsal,kdo uzná chybu může se napravit.

nikdy

16.9.2022 11:15

yarkan napsal(a):
Třeba by stačilo tohle na solární pohon.
https://www.velkykosik.cz/zahrada/solarni-provzdusnovac-jezirka/?gclid=Cj0KCQjwvZCZBhCiARIsAPXbajtF2AiHO_RnhSbjQThqrdsCVA5D_PjIDijhwpd8awA-cxdQ5Y_zWzcaAjh8EALw_wcB

no nekecej, to je pecka! Podezřele levné. Ale samozřejmě není to na rybník, je to na takovou tu louži z plastu, co si pořizují lidi v Bauhausu. Nicméně pořád pecka!

16.9.2022 11:31

Yarkan, máte s tým aj osobnú skúsenosť?

V každom prípade je to zaujímavý podnet.

Viem si predstaviť, že by v rybníku boli nainštalované podobné zariadenia (požadovaného výkonu), bol by tam tiež detektor kyslíka a keby bolo v jazere primálo kyslíka, až vtedy by sa zapínali zariadenia na elektrický pohon.

19.9.2022 08:08
yarkan

XXX.XXX.220.62

Viděla jsem to na jezírku. Nevím jakou plochu by to zvládlo, možná je to uvedené v technické specifikaci. Ale za zkoušku by to stálo - není to drahé a "nežere" to elektřinu ze sítě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík