Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hanz79

19.9.2022 09:54
Hanz79

XXX.XXX.49.235

Dobrý den , přemýšlel jsem o chovu bažantů a rád bych nějaké plemeno , které by mohlo být využito i na maso. Existuje nějaké takové plemeno vhodné i na maso? Nebo je to nezrealizovatelné? Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.9.2022 12:44

Hanz79 napsal(a):
Dobrý den , přemýšlel jsem o chovu bažantů a rád bych nějaké plemeno , které by mohlo být využito i na maso. Existuje nějaké takové plemeno vhodné i na maso? Nebo je to nezrealizovatelné? Děkuji

Myslím, že bažanti nejsou specializovaní jako slepice. Že by byla nosná a masná plemena (a kombinovaná). Neboli sežrat se dá každý.

Hanz79

19.9.2022 13:13
Hanz79

XXX.XXX.49.235

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Myslím, že bažanti nejsou specializovaní jako slepice. Že by byla nosná a masná plemena (a kombinovaná). Neboli sežrat se dá každý.

Díky za odpověď
Takže mám to chápat tak, že pokud nějaký přebytek okrasného bažanta půjde na porážku, tak to nebude žádný zločin ?

19.9.2022 13:36

Hanz79 napsal(a):
Díky za odpověď
Takže mám to chápat tak, že pokud nějaký přebytek okrasného bažanta půjde na porážku, tak to nebude žádný zločin ?

Sežrat se dá všecko A co si děláte se svou drůbeží, to je vaše věc

19.9.2022 14:18

Hanz79 napsal(a):
Díky za odpověď

Určitě ne.

19.9.2022 14:34
maxichov

XXX.XXX.224.26

Hanz79 napsal(a):

b. královský , b. kubánec-tenebroz, b. obojkový

Přidejte reakci

Přidat smajlík