Anet2038

XXX.XXX.42.197
Dobrý den , dnes jsem našla na mé zahradě mrtvou slepici , měla ohryzaný krk a otevřený hrudník měla hluboko otevřenou ránu, šli ji vidět vnitřnosti. Všude bylo peří. Tipovala bych káně, jelikož bydlím poblíž lesa nebo kočka která je mé tety a toulá se tu po vesnici.
Prosím je to 3 slepička nechci abych přišla o další.❤️
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud nechcete přijít o další, tak slepice zabezpečte.
Pokud bylo okolo peří a otevřený hrudník, tak je šance, že to byl dravec. Ten ohryzaný krk pak mohla mít na svědomí klidně ta kočka a nebo jiné žvižátko. Asi bych tedy zabezpečovala jako první vzdušný prostor.

Naše ne, když jdu krmit táhnou za mnou a otírají se o slepice jako mě o nohy dokud nedostanou zobákem mezi oči. U malých kuřat je situace jiná! Tam dělám selekci zase já a pro mrchy co jim kuřátka chutnají, hledám novou rodinu co nejdál. Mají totiž tendenci být jako poštovní holuby

Anet2038
napsal(a):
Dobrý den , dnes jsem našla na mé zahradě mrtvou slepici , měla ohryzaný krk a otevřený hrudník měla hluboko otevřenou ránu, šli ji vidět vnitřnosti. Všude bylo peří. Tipovala bych káně, jelikož bydlím poblíž lesa nebo kočka která je mé tety a toulá se tu po vesnici.
Jestřáb. Kočka určitě ne, káně těžko.

Pokud slepici něco slovilo a zanechalo, tak jí s klidem v noci ožraly ty kočky, nebo ježek. Na toho se zapomíná a před zimou se vykrmuje. Že i on dokáže ulovit slepici, to už jsme tu řešili, já sám to zažil na vlastní oči.
bazantici

XXX.XXX.37.251
Anet2038
napsal(a):
Jestřáb
koukněte na video jak si v čase 0:40 seskočí z plotu a dokráží si pěšky pro slepici Ještě že ten kohout nebyl po5era Jestli máte kohouta a slepičku neuhlídal, tak ho možná vyměnit za orlovského nebo Sumaterského
https://youtu.be/HkoVAYhLTs8