Lov na slepice

Pavlovská slepice
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anet2038

27.9.2022 16:52
Anet2038

XXX.XXX.42.197

Dobrý den , dnes jsem našla na mé zahradě mrtvou slepici , měla ohryzaný krk a otevřený hrudník měla hluboko otevřenou ránu, šli ji vidět vnitřnosti. Všude bylo peří. Tipovala bych káně, jelikož bydlím poblíž lesa nebo kočka která je mé tety a toulá se tu po vesnici.
Prosím je to 3 slepička nechci abych přišla o další.❤️

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.9.2022 17:07

Pokud nechcete přijít o další, tak slepice zabezpečte.

Pokud bylo okolo peří a otevřený hrudník, tak je šance, že to byl dravec. Ten ohryzaný krk pak mohla mít na svědomí klidně ta kočka a nebo jiné žvižátko. Asi bych tedy zabezpečovala jako první vzdušný prostor.

27.9.2022 17:25
MNovotny

XXX.XXX.120.190

No, že by kočka lovila slepice? To asi nee.

27.9.2022 17:31
ančovička1

XXX.XXX.220.190

Já mám 5 koček, sousedka dvě..všechny se našim slepicím zdaleka vyhýbají 😄😄

27.9.2022 17:58

Naše ne, když jdu krmit táhnou za mnou a otírají se o slepice jako mě o nohy dokud nedostanou zobákem mezi oči. U malých kuřat je situace jiná! Tam dělám selekci zase já a pro mrchy co jim kuřátka chutnají, hledám novou rodinu co nejdál. Mají totiž tendenci být jako poštovní holuby

27.9.2022 18:45

Anet2038 napsal(a):
Dobrý den , dnes jsem našla na mé zahradě mrtvou slepici , měla ohryzaný krk a otevřený hrudník měla hluboko otevřenou ránu, šli ji vidět vnitřnosti. Všude bylo peří. Tipovala bych káně, jelikož bydlím poblíž lesa nebo kočka která je mé tety a toulá se tu po vesnici.

Jestřáb. Kočka určitě ne, káně těžko.

28.9.2022 07:51

Pokud slepici něco slovilo a zanechalo, tak jí s klidem v noci ožraly ty kočky, nebo ježek. Na toho se zapomíná a před zimou se vykrmuje. Že i on dokáže ulovit slepici, to už jsme tu řešili, já sám to zažil na vlastní oči.

bazantici

24.1.2023 16:59
bazantici

XXX.XXX.37.251

Anet2038 napsal(a):

Jestřáb

koukněte na video jak si v čase 0:40 seskočí z plotu a dokráží si pěšky pro slepici Ještě že ten kohout nebyl po5era Jestli máte kohouta a slepičku neuhlídal, tak ho možná vyměnit za orlovského nebo Sumaterského
https://youtu.be/HkoVAYhLTs8

Přidejte reakci

Přidat smajlík