Společný chov krůt se slepicemi

Krůta bronzová
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2022 07:53
Václav ov

XXX.XXX.212.236

Dobrý den. Chovám slepice, a husy, ve velkém výběhu. Zvažují chovat krůty na odchov. Nebudou krůty náchylné na nemoci? Černohlavost?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.10.2022 08:09

Václav ov napsal(a):
Dobrý den. Chovám slepice, a husy, ve velkém výběhu. Zvažují chovat krůty na odchov. Nebudou krůty náchylné na nemoci? Černohlavost?

Vy je chcete do společného výběhu? Pak budou. Strejda gůgl - zadejte si černohlavost krůt nebo histomoniáza.

8.10.2022 13:56
ančovička1

XXX.XXX.243.240

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vy je chcete do společného výběhu? Pak budou. Strejda gůgl - zadejte si černohlavost krůt nebo histomoniáza.

Někteří lidé nečtou,poradit si také nenechají...z vlastní zkušenosti..prodala jsem kamarádce kruťata za "babku", moc je chtěla...nic o jejich chovu nevěděla,tak jsem ji všechno vysvětlila a zvlášť upozornila na nemoci od slepic..co myslíte, poslechla mě?.... všechny jí pochcipaly..chudinky..

8.10.2022 16:32

Ale niektorí si zase rady pýtajú

8.10.2022 16:34
ančovička1

XXX.XXX.243.240

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale niektorí si zase rady pýtajú

Ano, ale to jsou ti, kteří mají zvířata rádi a myslí jejich chov vážně..

8.10.2022 20:41
Václav ov

XXX.XXX.212.236

Děkuji pěkně, všem za příspěvky .

23.11.2022 00:33
Pepa_FM

XXX.XXX.36.194

Václav ov napsal(a):
Děkuji pěkně, všem za příspěvky .

Chovám krůty s veškerou drůbeží pohromadě a problémy jsem nikdy neměl. Od pávů, bažantů, slepic, kačen, labutí a hus. Do toho ovce, prasata a kozy. Pravidelně odchovávají mladé, mezi veškerou drůbeži. Chovné nechávám dlouho, dokud mají sílu vyletět na strom. Jinak by je zrušila liška nebo toulaví psi.. Je pravda, že když jsem dobíral do chovu na změnu krve, tak jsem bral ze stejných podmínek, takové které byly v chovu s různou drůbeži.

23.11.2022 01:57
Pepa_FM

XXX.XXX.36.194

Pár fotek, ještě než bylo digi focení. Za 30 let jsem neměl nemocnou krůtu a to žijí s veškerou drůbeži společně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík