Uživatel s deaktivovaným účtem

Václav ov
napsal(a):
Dobrý den. Chovám slepice, a husy, ve velkém výběhu. Zvažují chovat krůty na odchov. Nebudou krůty náchylné na nemoci? Černohlavost?
Vy je chcete do společného výběhu? Pak budou. Strejda gůgl - zadejte si černohlavost krůt nebo histomoniáza.
napsal(a):
Vy je chcete do společného výběhu? Pak budou. Strejda gůgl - zadejte si černohlavost krůt nebo histomoniáza.
Někteří lidé nečtou,poradit si také nenechají...z vlastní zkušenosti..prodala jsem kamarádce kruťata za "babku", moc je chtěla...nic o jejich chovu nevěděla,tak jsem ji všechno vysvětlila a zvlášť upozornila na nemoci od slepic..co myslíte, poslechla mě?.... všechny jí pochcipaly..chudinky..

Ale niektorí si zase rady pýtajú
Václav ov
napsal(a):
Děkuji pěkně, všem za příspěvky .
Chovám krůty s veškerou drůbeží pohromadě a problémy jsem nikdy neměl. Od pávů, bažantů, slepic, kačen, labutí a hus. Do toho ovce, prasata a kozy. Pravidelně odchovávají mladé, mezi veškerou drůbeži. Chovné nechávám dlouho, dokud mají sílu vyletět na strom. Jinak by je zrušila liška nebo toulaví psi.. Je pravda, že když jsem dobíral do chovu na změnu krve, tak jsem bral ze stejných podmínek, takové které byly v chovu s různou drůbeži.
Pár fotek, ještě než bylo digi focení. Za 30 let jsem neměl nemocnou krůtu a to žijí s veškerou drůbeži společně.