V akom veku EMU začína so znáškou?

Emu hnědý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

martin237

16.10.2022 18:20
martin237

XXX.XXX.175.192

Ahojte, prosím o informácie od skúsených chovateľov, ktorí majú prax, pretože na internete sa informácie líšia ale v reále to často neplatí.
Máme 2 páry EMU, majú DNA, v lednu/únoru budú mať 2 roky. Je možné očákavať vajcia už túto zimu? Chceme investovať od liahne, tak či sa neunáhlime.
Ďakujem
M.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.10.2022 18:46

martin237 napsal(a):
Ahojte, prosím o informácie od skúsených chovateľov, ktorí majú prax, pretože na internete sa informácie líšia ale v reále to často neplatí.
Máme 2 páry EMU, majú DNA, v lednu/únoru budú mať 2 roky. Je možné očákavať vajcia už túto zimu? Chceme investovať od liahne, tak či sa neunáhlime.
Ďakujem
M.

Jsem zvědavá, jestli se někdo ozve. Já na internetu našla údaje shodné, 2 - 3 roky.

martin237

16.10.2022 20:21
martin237

XXX.XXX.175.192

nikde vo vláknach som nenašiel odpoveď na túto tému, žeby to doteraz nikoho nezaujímalo? Tiež mi jedna chovateľka hovorila, že pokiaľ spolu emu vyrastajú od mala, nebudú mať oplodnené vajcia, pretože sa na seba nepozerajú ako na partnerov ale berú sa ako súrodenci, čo mi ale príde pritiahnuté za vlasy to len na odľahčenie

16.10.2022 20:23

martin237 napsal(a):
nikde vo vláknach som nenašiel odpoveď na túto tému, žeby to doteraz nikoho nezaujímalo? Tiež mi jedna chovateľka hovorila, že pokiaľ spolu emu vyrastajú od mala, nebudú mať oplodnené vajcia, pretože sa na seba nepozerajú ako na partnerov ale berú sa ako súrodenci, čo mi ale príde pritiahnuté za vlasy to len na odľahčenie

Ano, je to hloupost.

17.10.2022 07:17

martin237 napsal(a):

To je fakt blbost, protože to předpokládá nějaké vyšší citové vazby zvířat mezi sebou. Každý samec vám vesele obskočí každou samici, když to na něj přijde.....

martin237

18.10.2022 08:14
martin237

XXX.XXX.175.192

nikto nevie z vlastnej skúsenosti kedy začne EMu so znáškou?

18.10.2022 10:44

martin237 napsal(a):
nikto nevie z vlastnej skúsenosti kedy začne EMu so znáškou?

Zeptejte se v Zoo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík