martin237

XXX.XXX.175.192
Ahojte, prosím o informácie od skúsených chovateľov, ktorí majú prax, pretože na internete sa informácie líšia ale v reále to často neplatí.
Máme 2 páry EMU, majú DNA, v lednu/únoru budú mať 2 roky. Je možné očákavať vajcia už túto zimu? Chceme investovať od liahne, tak či sa neunáhlime.
Ďakujem
M.
Uživatel s deaktivovaným účtem

martin237
napsal(a):
Ahojte, prosím o informácie od skúsených chovateľov, ktorí majú prax, pretože na internete sa informácie líšia ale v reále to často neplatí.
Máme 2 páry EMU, majú DNA, v lednu/únoru budú mať 2 roky. Je možné očákavať vajcia už túto zimu? Chceme investovať od liahne, tak či sa neunáhlime.
Ďakujem
M.
Jsem zvědavá, jestli se někdo ozve. Já na internetu našla údaje shodné, 2 - 3 roky.
martin237

XXX.XXX.175.192
nikde vo vláknach som nenašiel odpoveď na túto tému, žeby to doteraz nikoho nezaujímalo? Tiež mi jedna chovateľka hovorila, že pokiaľ spolu emu vyrastajú od mala, nebudú mať oplodnené vajcia, pretože sa na seba nepozerajú ako na partnerov ale berú sa ako súrodenci, čo mi ale príde pritiahnuté za vlasy to len na odľahčenie

martin237
napsal(a):
nikde vo vláknach som nenašiel odpoveď na túto tému, žeby to doteraz nikoho nezaujímalo? Tiež mi jedna chovateľka hovorila, že pokiaľ spolu emu vyrastajú od mala, nebudú mať oplodnené vajcia, pretože sa na seba nepozerajú ako na partnerov ale berú sa ako súrodenci, čo mi ale príde pritiahnuté za vlasy to len na odľahčenie
Ano, je to hloupost.

martin237
napsal(a):
To je fakt blbost, protože to předpokládá nějaké vyšší citové vazby zvířat mezi sebou. Každý samec vám vesele obskočí každou samici, když to na něj přijde.....
martin237

XXX.XXX.175.192
nikto nevie z vlastnej skúsenosti kedy začne EMu so znáškou?

martin237
napsal(a):
nikto nevie z vlastnej skúsenosti kedy začne EMu so znáškou?
Zeptejte se v Zoo.