Uživatel s deaktivovaným účtem

A k tomu dostatek prostoru
Samozřejmě nemyslím jednorázově přidat maso, ale občas ho do dávky přidat ;) záleží čím jsou krmeny, já třeba krmím granule pro kachny, pšenici a dělám jim míchanici se šrotem kde občas tak jednou dvakrát týdně přidám i to maso. A samozřejmě velký výběh :)
A komu i jak se píše výš tak kachna potřebuje i dost prostoru pokud jsou na malém tak se nudí a oždibuji se :)
Psiska12
napsal(a):
Samozřejmě nemyslím jednorázově přidat maso, ale občas ho do dávky přidat ;) záleží čím jsou krmeny, já třeba krmím granule pro kachny, pšenici a dělám jim míchanici se šrotem kde občas tak jednou dvakrát týdně přidám i to maso. A samozřejmě velký výběh :)
A komu i jak se píše výš tak kachna potřebuje i dost prostoru pokud jsou na malém tak se nudí a oždibuji se :)
Jj.souhlasim..take od vylíhnutí krmim granulemi, později přidávám pšenici..sice maso jim nedávám,ale mají zelený prostor,který ani neobejdou😀.. celý den přístup ke krmeni..žádné oštipovaní..
laik
napsal(a):
Když už se začnou oštipávat do krve, tak už asi žádná změna v krmení nebo ustájení nepomůže. Pak si ta krvavá místa štípou samy a ne jen jedna druhé. Jak jsem psal jinde vyřešil jsem to elektrikářskými štípačkamy a zkrátil jim horní část zobáku. Ze dne na den byl klid.
No, dobrý 👍😀 a je to vyřešeno 😀
0404

XXX.XXX.168.154
Docela smutné, že se najde někdo, kdo tímto způsobem kachnám zkracuje zobáky. Mimochodem je to i zakázané.
Smutné bylo dívat se na to jak si do krve rvou křídla. Nevím co je pro ně horší. Mám ty kachny na stejném prostoru a stejně krmné několik let. A tohle se mi stalo podruhé. Když to bylo poprvé pokoušel jsem se oddělit buď postižené nebo ty které nejvíc útočí, ale nebylo to nic platné. Měl jsem je nechat aby se sežraly zaživa? Nebo mít cca 15 kachen v 15 ti výbězích? Rady typu krmit je masem mi přijdou úplně zcestné. To jako od mala nebo až jsou orvané?
Pak už jedině nechat je profesionálně utratit.

Ve velkochovech se u barbarii kauterizace zobáku u jednodenních kachňat provádí. Nebo už ne? Pak by mě zajímalo jak kanibalismus řeší.

napsal(a):
Ve velkochovech se u barbarii kauterizace zobáku u jednodenních kachňat provádí. Nebo už ne? Pak by mě zajímalo jak kanibalismus řeší.
Provádí. Důkaz jsem měl před týdnem na dvoře. Kolegyně si zakoupila 3 vykrmené barbarie ve velkochovu. A u nás si je porazila..