Lysa nad Labem trh drubeže sobota

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.11.2022 18:31
kafiko

XXX.XXX.31.161

dobry den nepoveze nekdo v sobotu na trh sebritky zlate cerne lemovane, koupim slepičky aspon 0,2 dekuji nabídnete i když nepojedete, dekuji tel 723384940

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.11.2022 11:03

Zdravím, tak jaká byla Lysá???
Chystal jsem se, ale do rána napadl sníh. Jelikož jsem měl na autě ještě letní pneumatiky a chtěl jsem vzít sebou vnoučata .......tak jsem to raději vzdal.
O co jsem přišel???

22.11.2022 13:39
jo012810

XXX.XXX.101.35

kafiko napsal(a):
dobry den nepoveze nekdo v sobotu na trh sebritky zlate cerne lemovane, koupim slepičky aspon 0,2 dekuji nabídnete i když nepojedete, dekuji tel 723384940

Výstavu jsem navštívil v pátek. Trh byl až v sobotu a všude cedule zákaz focení a videí..Ano někteří fotili, ale já jsem se držel pokynů. Expozice drůbeže byla velmi slušně obeslána, s kvalitou, jako na větších výstavách a cenami prodejných kusů, které již tak trochu zohledňovaly zvýšené náklady na krmivo....Sebritky zlaté černě lemované vystavovali: Václavík Libor a Mildorf Jiří.

23.11.2022 13:48
2mazutak

XXX.XXX.3.126

v sobotu byly na burze sebritky stříbrné,černě lemované.

23.11.2022 20:55
Juraj_Kafka

XXX.XXX.54.198

jo012810 napsal(a):
Výstavu jsem navštívil v pátek. Trh byl až v sobotu a všude cedule zákaz focení a videí..Ano někteří fotili, ale já jsem se držel pokynů. Expozice drůbeže byla velmi slušně obeslána, s kvalitou, jako na větších výstavách a cenami prodejných kusů, které již tak trochu zohledňovaly zvýšené náklady na krmivo....Sebritky zlaté černě lemované vystavovali: Václavík Libor a Mildorf Jiří.

Vida, tak už zákaz focení... no to jsme to dopracovali.

24.11.2022 15:01

A neviete, aký má z toho kto úžitok?

24.11.2022 15:07

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A neviete, aký má z toho kto úžitok?

Jako mluvíte o tom focení? To je nejspíš kvůli GDPR.

24.11.2022 15:20

To by mali zakázať potom fotenie vôbec, minimálne v mestách, dedinách, no nebolo by to pekné a konečne už dovŕšenie slobody?

Lebo na sliepky, kohúty... sa GDPR zatiaľ nevzťahovalo, či áno?

24.11.2022 15:25

Na zvířata na veřejném prostranství se určo nevztahuje, ale výstaviště je soukromý prostor, tam si pořadatel může nastavit pravidla, jaká chce.

24.11.2022 18:37

Na zvířata na veřejném prostranství se určo nevztahuje, ale výstaviště je soukromý prostor, tam si pořadatel může nastavit pravidla, jaká chce.

A navíc, co když při tom omylem vyfotí i člověka? Léta jezdíme na výlety pořádané naší střediskovou obcí. A fotografie se zveřejňovaly v měsíčníku. Taky léta. Teď si už pořadatelka netroufne, protože GDPR. Přitom jsou to fotky, bez urážky (prostě novinové černobílé), tak nekvalitní, že bych se na nich nepoznala ani já.

24.11.2022 19:22
jo012810

XXX.XXX.101.35

Jako mluvíte o tom focení? To je nejspíš kvůli GDPR.

No, to mi vůbec nenapadlo...Prostě různé výmysly z Bruselu nám pomalu ukrajují ze svobody, po které jsme volali v roce 1989. Dnes jsem se dočetl, že svoboda slova vlastně nahrává lumpům... To samé říkali komančové, ale jen s rozdílem, že jde o kriminální a protistátní živly...Jak se říká, dějiny se opakují ve spirále...

24.11.2022 19:45

Nejako si myslím, že aj keby niekto vyfotil človeka, tak je to zodpovednosť fotografujúceho, inak by bola rovnako zodpovedná aj každá obec, keby nevydala verejnozáväzné nariadenie, že v tej-ktorej obci sa fotiť nesmie.

24.11.2022 19:49

Súkromný priestor - môže, ale aký má z toho benefit, že také nariadenie vydá?

Doplním: Navštívila som v lete Baziliku sv. Jakuba v Levoči. Tiež tam bol zákaz fotografovania. Prečo? Lebo je to niekoho majetok?

24.11.2022 21:15
ančovička1

XXX.XXX.243.240

Je to národní majetek a focení tento ohrožuje

25.11.2022 09:01

Občas mě EU pije také krev. Ale je potřeba se na to podívat z více stran. Určitě na výstavě v Lysé bylo několik pánů s milenkou a opačně. Třeba tam byl i pár "kolegů z práce" ze Slovenska......tady nás nikdo nezná.....dáme si pusu.
Dnes každý mobilní telefon má velice kvalitní fotoaparát. A představte si , že vášnivý chovatel vyfotí králíka a dá foto na i-faunu a v pozadí se líbá Petr a Pavel. Asi by to těm pánům moc příjemné nebylo. Svůj názor raději psát nebudu ......ale taková je holt doba.

25.11.2022 09:54

Súkromný priestor - môže, ale aký má z toho benefit, že také nariadenie vydá?

Tak od nás také chtěli na zaměstnanecké foto souhlas, že ho smějí vyfotit a zveřejnit. A kdo jim souhlas nedal, toho nesměli fotit. Fotograf kvůli tomu nesměl do určitých oddělení firmy. Umím si představit, že pokud pár prodejců nedalo souhlas s fotografováním svého stánku (často je stánek přívěs s registrační značkou, na výstavu přijedou stánkaři s celou rodinou (děti...) a tak podobně), tak se pořadatel rozhodl raději zakázat fotografování veřejnosti obecně.

Fotografie vystavených kurů by měly být dostupné snad v katalogu - ne?

25.11.2022 10:09

"Fotografie vystavených kurů by měly být dostupné snad v katalogu - ne? "

V bežných katalógoch nie sú fotografie, možno nejaký obrázok na ilustráciu.

25.11.2022 11:08

Aha, tak ne. Tak nezbývá, než se vždy dovolit každého vystavovatele zvlášť...

26.11.2022 12:35
peter z bratislavy

XXX.XXX.149.193

Prešiel som už stovky výstav zvierat nielen v SR, ale aj v zahraničí. Nikde nebol problém, s fotografovaním zvierat až na výstavu v Rakúsku. Len som vytiahol foťák a už bol pri mne garant. Ale keď som mu yvsvetlil, že fotky bud zverejneneé v špecialnej FB skupine zameranej na výstavy, súhlasil s fotením. Len ma požiadal, aby v zábere neboli náhodou prázdne misky na krmivo, že potom im ochranári robia problémy. Na ďalšej výstave vo Schwechate som však nepochodil a fotiť mi nedovolili, ale nevedeli vysvetliť, prečo nesmiem fotiť.

26.11.2022 13:54
glanz

XXX.XXX.235.137

peter z bratislavy napsal(a):
Prešiel som už stovky výstav zvierat nielen v SR, ale aj v zahraničí. Nikde nebol problém, s fotografovaním zvierat až na výstavu v Rakúsku. Len som vytiahol foťák a už bol pri mne garant. Ale keď som mu yvsvetlil, že fotky bud zverejneneé v špecialnej FB skupine zameranej na výstavy, súhlasil s fotením. Len ma požiadal, aby v zábere neboli náhodou prázdne misky na krmivo, že potom im ochranári robia problémy. Na ďalšej výstave vo Schwechate som však nepochodil a fotiť mi nedovolili, ale nevedeli vysvetliť, prečo nesmiem fotiť.

Jste uhodil hřebíček na hlavičku.
To je právě proto, že se kdejaké fotky chytne nějaký idiot a začne řešit to či ono.

26.11.2022 14:20

Ale zase moje práva návštevníka sú tým riadne obmedzené

Přidejte reakci

Přidat smajlík