Velsunka má kuřata

Amroksky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2022 15:46
vegh

XXX.XXX.91.172

Chovám sliepky 5O-amroksky a 2O-velsunky malé.na záchrade ovocné sad tak 8-áru.je tam aj senik.Dnes som išiel na obed pozbierať vajíčká a čakala ma kvočka velsunka aj kurjatkami.pretím my nikdy ne kvočala velsunka.už raz som mal aj na Mikuláša.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.11.2022 16:38

Gratuluju a kvočně upřímnou soustrast

15.11.2022 19:22
vegh

XXX.XXX.91.172

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Gratuluju a kvočně upřímnou soustrast

čo stím myslíťe?

15.11.2022 19:41

Ako to dopadlo s kuriatkami, čo sa vyliahli na Mikuláša?

16.11.2022 08:08
vegh

XXX.XXX.91.172

Ako to dopadlo s kuriatkami, čo sa vyliahli na Mikuláša?

Tedy mi to visedela velká slepika boli pivnici do marca a na velku noc už nášali boli menšého rastu.terajšé zaťjal su vonku ale darujem mladé chovaťelky.

16.11.2022 08:25

Hmm, v zimě v pivnici, menšího vzrůstu a už ve čtyřech měsících nesou. Tak to bych chtěl umět...dělat zázraky. Nebo raci ne.

17.11.2022 09:31
vegh

XXX.XXX.91.172

Hmm, v zimě v pivnici, menšího vzrůstu a už ve čtyřech měsících nesou. Tak to bych chtěl umět...dělat zázraky. Nebo raci ne.

Za komunizmus na farmy chovali len bielé hybrid.vizeralo ako leghorndka.Kupilsom na skušku mali tak 6-7 dni umna na 12O dni už začali náškov.

17.11.2022 09:43

Jo to je možný. Určitě nebyl odchov v zimě a v pivnici. I tak je to brzo. Za komunismus som totiž na takéj farmě dělal, je to moje profese, takže poznám když někdo jenom kecá kraviny aby byl zajímavý.
https://www.integrazabcice.cz/cs/produkty/dekalb-white-cz/

17.11.2022 09:54

vegh napsal(a):
Za komunizmus na farmy chovali len bielé hybrid.vizeralo ako leghorndka.Kupilsom na skušku mali tak 6-7 dni umna na 12O dni už začali náškov.

Promiňte, ale můžete psát spisovně? Vizeralo, leghordnka, kupilsom... není správně ani česky, ani slovensky.

17.11.2022 11:10
vegh

XXX.XXX.91.172

Promiňte, ale můžete psát spisovně? Vizeralo, leghordnka, kupilsom... není správně ani česky, ani slovensky.

Ja som Madar.

17.11.2022 11:34

vegh napsal(a):
Ja som Madar.

Dobrá. Ale žijete, předpokládám, na Slovensku.

17.11.2022 11:46

Ja mu rozumiem.

Jeho slovenčina je takáto. A teda, nemôže písať spisovne. Môže sem prispievať, alebo neprispievať.

Aj keď to tiež chápem, že môže byť problémom Čechom, ktorí slovenčinu nemajú úplne v krvi, porozumieť.

17.11.2022 12:03

Myslím že Češi se slovenštinou nemají problém i když je zkomolená. Tady je problém obsah.

17.11.2022 12:32
ančovička1

XXX.XXX.243.240

Myslím že Češi se slovenštinou nemají problém i když je zkomolená. Tady je problém obsah.

Už jsem se "veghovu" slovenštinu naučila plynně číst i rozumět😀

17.11.2022 13:11
vegh

XXX.XXX.91.172

Jo to je možný. Určitě nebyl odchov v zimě a v pivnici. I tak je to brzo. Za komunismus som totiž na takéj farmě dělal, je to moje profese, takže poznám když někdo jenom kecá kraviny aby byl zajímavý.
https://www.integrazabcice.cz/cs/produkty/dekalb-white-cz/

Ked na farme Sťe robili tak musíťe vedeť aky je rozdel farma=domácé chov.teraz my tam roby,syn a teraz dostali 3-dnové kuratá morávia.

17.11.2022 13:14
vegh

XXX.XXX.91.172

Dobrá. Ale žijete, předpokládám, na Slovensku.

Pán. kométa Vy tu radyťe kade čo a sám sťe priznal že byváťe na dedinu ale nič ne chováťe.

17.11.2022 13:35

vegh napsal(a):
Ked na farme Sťe robili tak musíťe vedeť aky je rozdel farma=domácé chov.teraz my tam roby,syn a teraz dostali 3-dnové kuratá morávia.

No, běžte se tam podívat jestli dali moravie do pivnice a zda je rozdíl váš domácí chov a profi farma. Až si to prohlidnete, a najdete pět rozdílů, tak se sem vraťte mlejt kraviny. Víc nemá smysl se vyjadřovat

17.11.2022 15:49

Ja mu rozumiem.

Jeho slovenčina je takáto. A teda, nemôže písať spisovne. Môže sem prispievať, alebo neprispievať.

Aj keď to tiež chápem, že môže byť problémom Čechom, ktorí slovenčinu nemajú úplne v krvi, porozumieť.

Já vyrostla na česko-slovensko-polském pohraničí. Tak si myslím, že docela všem řečem rozumím.

17.11.2022 15:52

vegh napsal(a):
Pán. kométa Vy tu radyťe kade čo a sám sťe priznal že byváťe na dedinu ale nič ne chováťe.

Já neradím. Chovám kocoury, šneky, rybičky a koně. Holt jsem trochu přecitlivělá na gramatiku, omlouvám se.

17.11.2022 19:18
list

XXX.XXX.134.253

no, před léty jsem si taky jel pro tříměsíční kuřičky holadnských zakrslých v zimě, chovateli unikla kvočna a když ji pak našel, bylo mu líto vejce vyhodit, tak je odebral, vylíhl v líhni a odchoval, právě v odchovně ve sklepě. Jelikož sklep nemám, měl jsem je asi dva měsíce v kleci na velké papoušky v kuchyni a byly super, zdravé a bez jakýchkoliv problémů

17.11.2022 19:25

list napsal(a):
no, před léty jsem si taky jel pro tříměsíční kuřičky holadnských zakrslých v zimě, chovateli unikla kvočna a když ji pak našel, bylo mu líto vejce vyhodit, tak je odebral, vylíhl v líhni a odchoval, právě v odchovně ve sklepě. Jelikož sklep nemám, měl jsem je asi dva měsíce v kleci na velké papoušky v kuchyni a byly super, zdravé a bez jakýchkoliv problémů

Přečtěte si na co jsem reagoval. Netvrdím že nejde odchovat kuřata v zimě. Ale když dva dělají totéž, nebývá to vždy totéž.

17.11.2022 19:26
list

XXX.XXX.134.253

Přečtěte si na co jsem reagoval. Netvrdím že nejde odchovat kuřata v zimě. Ale když dva dělají totéž, nebývá to vždy totéž.

já četl na co jste reagoval a chápu, ale chtěl jsem jen upřesnit, že nic není nemožné

Přidejte reakci

Přidat smajlík