Choroba hynutie

Indický běžec
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2022 10:38
matulka1975

XXX.XXX.118.45

Ahojte prosim o radu zahynuli mi kacky aj kacer najskor boli malatne a na druhy den rano mrtve .co im mohlo byt ? Dakujem za odpoved kacky jeden kacer ostatne este ziju bojim sa ze postupne zahynu aj tie podstielka slama .krmivo zmeska vlocky a zelenina

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.12.2022 11:09

Můžete si vybrat https://zverolekarka.com/category/clanky/nemoci-ptaku/nemoci-kachen/

Bez pitvy toho moc nevykoukáte, jak se tady píše ke každému dotazu na choroby drůbeže. A ano, bez léčení je dost velká šance, že vám to pojde všechno.

5.12.2022 12:35

matulka1975 napsal(a):
Ahojte prosim o radu zahynuli mi kacky aj kacer najskor boli malatne a na druhy den rano mrtve .co im mohlo byt ? Dakujem za odpoved kacky jeden kacer ostatne este ziju bojim sa ze postupne zahynu aj tie podstielka slama .krmivo zmeska vlocky a zelenina

Viz Buggyra. Bez pitvy a dalších vyšetření se odpovědět nedá. A trochu nerozumím - krmivo vločky a zelenina. Možná tady je problém.

5.12.2022 20:00
ančovička1

XXX.XXX.243.240

matulka1975 napsal(a):

O tom krmení napište více.. jaké máte kačeny?....jakými "vločkami" kachny krmite?...mají pastvu?..

5.12.2022 20:57

nemyslím si, že krmením se dá zároveň, v jednu chvíli, zahlušit více kusů dospělé drůbeže po velmi krátkých příznacích nemoci.

ale taková ptačí chřipka...

5.12.2022 21:34
ančovička1

XXX.XXX.243.240

Jj, máte pravdu.. vypadá to pravděpodobně..ptačí chřipka.. opět řádí,bojím se na ni jen pomyslet..

Přidejte reakci

Přidat smajlík