Uživatel s deaktivovaným účtem

FOTO!!!!!!

Wilagrande
napsal(a):
Dobry den, co znamena zlte okolie oci? Mali bledoruzove normalne a dvom ta hlava ozltla.dakujem
Foto.
Wilagrande
napsal(a):
Jooj zabudla som dopisat dvom sliepkam 😝
Máte slepice zavřené kvůli ptáci chřipce?...já jsem si všimla trochu žlutého ozobí u několika mladých pižmových kačerů, kteří jsou už pár týdnů zavření v kurníku..včera jsem je pustila "na vzduch", protože už mi to připadá,jako týrání zvířat.. kačeři se šťastní proběhli po zahradě a vypadají opět v pořádku..
Jinak u vás je možné,že slepice jsou staré, nesnáší..
ančovička1
napsal(a):
Máte slepice zavřené kvůli ptáci chřipce?...já jsem si všimla trochu žlutého ozobí u několika mladých pižmových kačerů, kteří jsou už pár týdnů zavření v kurníku..včera jsem je pustila "na vzduch", protože už mi to připadá,jako týrání zvířat.. kačeři se šťastní proběhli po zahradě a vypadají opět v pořádku..
Jinak u vás je možné,že slepice jsou staré, nesnáší..
Znasaju kazdy den pekne, ale ako boli mrazy teda zacala zima vacsinou sa zdrzuju v kurniku. Ale vyndu aj na chvilku von sa popast maju otvorene stale

Málo prokrvený obličej a hřeben je u pelichajicich slepic normální. Až přepeří a zas ponesou tak to zmizí

napsal(a):
Málo prokrvený obličej a hřeben je u pelichajicich slepic normální. Až přepeří a zas ponesou tak to zmizí
Nezpochybňuji. Málo prokrvený obličej je u slepic žlutý? Já bych čekala spíš bílý.
Být to savec, tak bez zaváhání řeknu žloutenka.

Neprojevila by se ta žloutenka i na tom hřebeni?
Žlutý by mohl být podkožní tuk (spekulace)?
napsal(a):
Nezpochybňuji. Málo prokrvený obličej je u slepic žlutý? Já bych čekala spíš bílý.
Být to savec, tak bez zaváhání řeknu žloutenka.
Také mívám" zvadlé" slepice😀 při přepeřování,ale takhle žluté ne..🤔
B..myslím, že podkožní tuk s tím nemá nic společného.. věděly by paní veterinářky..

Děvčata, souvislost hledejte s barvou kůže. Kdyby to byla klecovka, žluté to nejspíš nebude.

No jo, ale tazatelka píše, že má i jiné slepice, které mají barvu kůže normální, tj. růžovou. Tak je divné, že tyhle za stejných podmínek chovu mají jinou barvu. Nebo to divné není?
ančovička1
napsal(a):
..a tyto slepice, píšete, vám snáší?..to asi ne..
Ano normalne znasaju vajcia a su cule, behaju jedia, ale dnes jednu syn utratil, ale inu sliepku ta mi neprijmala potravu sem tam len pila ani leky nezabrali aj som pozerala pod jazyk nemala tvrdy pipet ale zato mala najkrajsie perie aj farbu hlavy mala zdravu aj oci zdrave tak asi nieco z vajcovodom nepitvala som ju. Taka bola krasna a mila ochh

Může to být i z krmiva, neměly teď slepice nějakou změnu? Třeba přes svátky víc zbytků z kuchyně? Něco jako když se člověk cpe karoteny a pak mu zoranžoví kůže :-) Nedostaly nějaký vitamin do vody třeba? Na to každá může reagovat jinak, tak některé se mohou zbarvit, některé ne. Jestli to vypadá, že jsou jinak ok (snášejí), tak bych se tím taky nějak netrápila. A pokud se barva vrací k normálu, tak tuplem