Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.1.2023 13:57

Varaxi: " Jestliže vezmeme premisu, že se sejdeme na půli cesty na Moravě a že jsme všichni iFauňáci, tak mi z toho logicky vychází brněnská zoo. Sraz před ní a vezmeme si skupinové vstupné.
Takže kde, to jsem vymyslela. Teď ještě kdy. :D "

Aby sme tému nejako uzavreli a aby neunikla pozornosti niekoho, kto nesleduje tému "Leden 23, jaro je tu":

tak napr. 28.1.2023, prišiel by niekto do ZOO Brno?

(Alebo niekedy inokedy? Niekde inde? - ak áno, navrhnite)

19.1.2023 15:36
bery25

XXX.XXX.33.241

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Varaxi: " Jestliže vezmeme premisu, že se sejdeme na půli cesty na Moravě a že jsme všichni iFauňáci, tak mi z toho logicky vychází brněnská zoo. Sraz před ní a vezmeme si skupinové vstupné.
Takže kde, to jsem vymyslela. Teď ještě kdy. :D "

Aby sme tému nejako uzavreli a aby neunikla pozornosti niekoho, kto nesleduje tému "Leden 23, jaro je tu":

tak napr. 28.1.2023, prišiel by niekto do ZOO Brno?

(Alebo niekedy inokedy? Niekde inde? - ak áno, navrhnite)

to ste dost rychla

19.1.2023 16:40

myslela som na to, že potom začne prichádzať čoraz viac mláďat na svet

ale akýkoľvek spoločne dohodnutý a kýmkoľvek navrhnutý termín je dobrý (ja nemôžem 4.februára, ale vždy niekto nebude môcť)

20.1.2023 08:26

myslela som na to, že potom začne prichádzať čoraz viac mláďat na svet

ale akýkoľvek spoločne dohodnutý a kýmkoľvek navrhnutý termín je dobrý (ja nemôžem 4.februára, ale vždy niekto nebude môcť)

Dobře, tak 4.2. škrtám. Ale viz výše - nejdřív musím zjistit, jestli je to pro mě vůbec časově schůdné.

20.1.2023 09:49
list

XXX.XXX.134.143

Dobře, tak 4.2. škrtám. Ale viz výše - nejdřív musím zjistit, jestli je to pro mě vůbec časově schůdné.

To bude problém i pro mě. Časově to zkombinovat tak, aby se člověk dostal do Brna i z Brna rozumně a taky tam mohl i nějaký čas pobýt.

20.1.2023 12:35
bery25

XXX.XXX.33.241

list napsal(a):
To bude problém i pro mě. Časově to zkombinovat tak, aby se člověk dostal do Brna i z Brna rozumně a taky tam mohl i nějaký čas pobýt.

to bude pre každeho,možno pre brnakov nie

20.1.2023 12:41
list

XXX.XXX.134.143

bery25 napsal(a):
to bude pre každeho,možno pre brnakov nie

Tak na tom taky něco bude

Přidejte reakci

Přidat smajlík