Uživatel s deaktivovaným účtem

Třeba tu najdete odpověď https://krepelky.info/japonska-krepelka/chov-dospelych-krepelek/
Marťasš
napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz proč nám nesnáší křepelky, stáří 3 měsíce, vytápěná místnost 12-18°C, za celou dobu ani jedno vajíčko, krmíme N1plus pro nosnice již asi 7let a vždy vpohodě.
Pokud máte JK již více let a před tím za uváděnýh podmínek nesly, pak je chyba ve vlastních křepelkách. Pokud jste je sami vylíhly-třeba z dovezených vajec a odchovali, jde pravděpodobně o hodně příbuzenské jedince. V případě, že jste je nakoupil, pak mohou být staré-vynešené...
jo012810
napsal(a):
Pokud máte JK již více let a před tím za uváděnýh podmínek nesly, pak je chyba ve vlastních křepelkách. Pokud jste je sami vylíhly-třeba z dovezených vajec a odchovali, jde pravděpodobně o hodně příbuzenské jedince. V případě, že jste je nakoupil, pak mohou být staré-vynešené...
Děkuji za odpověď, jsou líhnuté doma z dovezených vajíček.

Tak, jestli i odchov probíhal za zhoršených světelných a teplotních podmínek? Nemůžou být "podražené"? A jak dlouho jim krmíte tu směs pro nosnice?
Jestli se vám chce, přispěvateli, můžete popsat, co bylo tentokrát jinak oproti předchozím odchovům (jestli nějaké byly). Měl jste někdy křepelky líhnuté takto na zimu? Ono se u slepic říká, že podzimní kuřata prostě nerostou tak rychle a bývají taková neduživější, ale že by vývoj trval dvakrát déle? Já o křepelkách nic nevím, ale zajímá mě to.

No a nemají možnost třeba někam zanášet?
Vrků

XXX.XXX.55.217
napsal(a):
No a nemají možnost třeba někam zanášet?
Polidšťování drůbeže je nežádoucí
Vrků
napsal(a):
Polidšťování drůbeže je nežádoucí
A naopak to je v pořádku? Podrůbežování, potažmo poptáčení lidí obhajujete? Vždyť si říkáte Vrků.
Teď vážně - křepelky se obvykle chovají v menších prostorech a tudíž většinou opravdu nezanášejí. Také mají mnohem menší zvyk snášet do hnízda, spíš nesou tam, kde zrovna stojí.
Asi jak které, ale ty, co znám, měly vajíčka opravdu všude.

Taky co vídám tady fotky z chovů křepelek, tak jsou to spíš králíkárny a není moc, kam to schovat, ale nevím, nedalo mi to :-)