Nejsem sice uživatelem této líhně, jen jsem si prohlédl její fotky a video. Zdá se mi celkem (po konstrukční stránce) dobrá. Pokud bude elektronika fungovat tak jak má, pak bych ji klidně koupil. Plně automatický provoz je jakýsi komfort a pro někoho nezbytnost, když třeba by se nedostal několik dní k obracení vajec.
Rendula

XXX.XXX.34.162
Pěkný den, já zase marně hledám recenzi na Automatická líheň na vejce CIMUKA PD60SH AUTOMATIC. Prohledala jsem co se dalo a nic. Prodejce tvrdí že se jí prodalo stovky kusů. Nemáte tu někdo přímo s ní zkušenost?. Díky.
Rendula
napsal(a):
Pěkný den, já zase marně hledám recenzi na Automatická líheň na vejce CIMUKA PD60SH AUTOMATIC. Prohledala jsem co se dalo a nic. Prodejce tvrdí že se jí prodalo stovky kusů. Nemáte tu někdo přímo s ní zkušenost?. Díky.
Pokud se nikdo neozve s vlastní zkušeností, máte dvě možnosti. Líheň zakoupit (alespoň s 2 měsíční zárukou), nasadit a odzkoušet líhnutí dle návodu. Pokud by se ukázalo, že výsledek líhnutí nebude dobrý, pak vrátit. A nebo si pořídit ověřené líhně od p. Veselého lihne.cz. Vyřízení reklamace může být i trochu traumatizující u některých nekalých prodejců.