Australky - nákup nosnic

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Arziska

23.2.2023 15:01
Arziska

XXX.XXX.201.243

Dobrý den,
je zde prosím chovatel Australek velkých? Na jaro bych ráda pořídila 6 nosnic. Nevím, zda je ještě na poptávku brzy nebo pozdě....

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2023 15:18

brzo. dospělé nosnice se neprodávají, jedině jako kmen, po kterém už je nalíhnuto. možná. když budete mít štěstí.

Arziska

23.2.2023 15:56
Arziska

XXX.XXX.201.243

Děkuji za reakci. A mladé kuřice? Našla jsem pouze nabídku 1-3 denních kuřátek, což by při mém štěstí byli samí kohoutci...

23.2.2023 17:20

Arziska napsal(a):
Děkuji za reakci. A mladé kuřice? Našla jsem pouze nabídku 1-3 denních kuřátek, což by při mém štěstí byli samí kohoutci...

Kuřice čistokrevných plemen seženete hůře, možná na podzim, až budou mít chovatele nalíhnuto, vyselektováno a bude přebytek. jinak spíše vejce a kuřata.

23.2.2023 18:43

Arziska napsal(a):

to je ještě dobré, většinou se prodávají pouze NV. tak to prostě s čistokrevnými je.

kuřice možná na konci sezony přebytky, ale nespoléhejte, že budou.

23.2.2023 18:58
ančovička1

XXX.XXX.243.243

Arziska napsal(a):

Jestli máte líheň, NV je nejlepší řešení..samé kohoutky jistě mít nebudete,většinou se líhnou kolem + - 50 %...čím víc nasadovek,tím větší šance kuřiček..a takový vykrmený kohout se také hodi

Arziska

24.2.2023 08:39
Arziska

XXX.XXX.201.243

ančovička1 napsal(a):
Jestli máte líheň, NV je nejlepší řešení..samé kohoutky jistě mít nebudete,většinou se líhnou kolem + - 50 %...čím víc nasadovek,tím větší šance kuřiček..a takový vykrmený kohout se také hodi

No, nehodí. Nedokázali bysme je zabit. Lihen nemám, asi mi nezbyde než pořídit 3 denní kuřata, vypiplat a kohoutkum najít nové domovy. Bez kvocny to ovšem bude premiéra, tak snad budeme úspěšní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík