Indický běžec

Prodám Indického běžce - Prodám kačata IB 100 kč/kus Prodám NV 30 kč/k...
V texturomy
XXX.XXX.250.9
Dobrý deň. Okrem spásania záhrady a nekonečného naháňania psa sa nám káčery v poslednom čase pomerne často bijú-chybou bolo nahradenie jedného káčera, ktorého vzala líška, dvoma novými. Máme teda hejno troch káčerov a je to asi neudržateľné. Najradšej by sme namiesto toho chovali párik, ale obávame sa hlučnosti kačice, keďže bývame v zástavbe. Ako to máte vy? Kačička kváka len cez deň, či aj po zotmení? Vďaka.
Zanami
XXX.XXX.131.211
Dobrý deň,
my sme mali 2 kačky a 1 káčera a kačičky sa hlasovo prejavovali väčšinou len, keď ich niečo vyrušilo napr. prebehol okolo nich rýchlo pes alebo sa naokolo obšmietala mačka, prípadne iný dravec zo zeme, či zo vzduchu, alebo keď ma uvideli s vedierkom na krmivo :-) Inak som nevnímala, žeby boli nejako výrazne hlučné, ale my bývame na lazoch bez blízkych susedov. Pre mňa boli veľmi príjemným spestrením dvora :-)
My sme mali IB, párik, a kačka sa veľmi hlasne prejavovala, lebo si vycvičila môjho muža, ktorý jej vždy utekal vyhovieť... väčšinou si "vydupávala", aby ju pustil z ohradenej časti dvora do celej záhrady. Problém pri púšťaní bol len ten, že náš pes predtým jednu kačičku zabil a preto nemohli byť spolu vonku - buď pes, alebo kačka. A kačka si to krikom vynucovala. A keď sa dostali von, káčer potom smiešne behal za mnou, keď som vyšla a zo žiarlivosti sa ma snažil štípať. To bol taký útok skôr na smiech.... (ale nespomínam si, že by v noci robila krik.)
romy
XXX.XXX.250.28
Ďakujem Vám za reakcie. Jeden z káčerov už nie je, napriek tomu, že som ho útočníkovi vyrvala zo zobáka, už bol zrejme rozhodnutý... A idem dať inzerát na jedného z tých dvoch, čo zostali. Skúsime to s kačičkou.