Nosnice

Prodám Dominanta - Prodám nosnice. Stáří 16 týdnů 1ks 250kč Jen volat:60...
V textu
Dobrý deň, pred 5 dňami mi boli dovezené 16 týždňové mladky dominánt modra, 2 dní všetko v poriadku no potom mi jedna sliepka prestala stúpať na nohu, no nemá v nej nič zapichnuté ale celú nohu má citlivú, žerie a pije vodu bez problémov , no prejde pár krokov a zalahne dokáže prelezat aj pol dňa. Dnes som si všimol aj zvláštne sfarbené výkaly zelen farby. Fotky a odkaz na video prikladám je tam aj fotka z dňa kedy boli dovezené ku mne na dvor . https://drive.google.com/drive/folders/1GXdvt6n21kZZowHk1IOW3sUESetVC11k
Ťa vaše odpovede ďakujem
Uživatel s deaktivovaným účtem
ten zelený trus, to jsou zelené uráty a je to u ptáků příznak těžkého onemocnění jater.
kulhání drůbeže způsobené patologií v dutině břišní je časté.
kometa
napsal(a):
Za mě b) je správně.
ano rozhodně.
alpha03
XXX.XXX.38.78
Jož1no
napsal(a):
Tak bol tu kamoš veterinár máme zápal kĺbu dal nám antb. Na 14 dní a potom sa uvidí. Ale ďakujem za radu čo by to mohlo byť
Podľa mňa ste urobili správne rozhodnutie. Ja by som sa ju tiež rozhodla zachrániť (resp. pokúsiť zachrániť). Veľa šťastia a nech sa čo najskôr vylieči
zánět kloubu nevysvětluje ty uráty
to je prostě příznak jak třeba když má člověk žloutenku. když bude někdo celej žlutej a bude to bolet ruka, budete léčit je nebo přednostně tu ruku?