Je to konečná?

Faverolky německé
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2023 09:05
nikol5511

XXX.XXX.87.233

Dobrý den, před deseti měsíci jsem si pořídila tři asi dvouměsíční faverolky. Vše bylo v pohodě, ale v prosinci jedna začala polehávat. Nebylo to časté, tak jsem tomu nevěnovala pozornost, ale poslední dobou je pořád někde zalezlá. V kurníku, pod keři, v rohu výběhu. Dvě už nesou a mají kolem 2,5kg, tahle ale nenese a má 1,4kg. Asi blbý dotaz, ale slepice nemám ani rok, takže se chci ujistit, že to je konečná. Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2023 09:07
Uživatel s deaktivovaným účtem

utraťte jí.

alpha03

1.4.2023 17:24
alpha03

XXX.XXX.38.227

nikol5511 napsal(a):
Dobrý den, před deseti měsíci jsem si pořídila tři asi dvouměsíční faverolky. Vše bylo v pohodě, ale v prosinci jedna začala polehávat. Nebylo to časté, tak jsem tomu nevěnovala pozornost, ale poslední dobou je pořád někde zalezlá. V kurníku, pod keři, v rohu výběhu. Dvě už nesou a mají kolem 2,5kg, tahle ale nenese a má 1,4kg. Asi blbý dotaz, ale slepice nemám ani rok, takže se chci ujistit, že to je konečná. Děkuji

Záleží na tom, zda-li chcete investovat na její záchranu (veterinár), nebo Vám to je proste jedno a utratíte ji. Já bych vybrala léčbu

1.4.2023 17:46
ančovička1

XXX.XXX.243.243

alpha03 napsal(a):
Záleží na tom, zda-li chcete investovat na její záchranu (veterinár), nebo Vám to je proste jedno a utratíte ji. Já bych vybrala léčbu

Já ne..

4.5.2023 20:32
nikol5511

XXX.XXX.87.233

Takže slepice šla hned po Velikonocích. Měla zvětšená a bledá játra. Nechala jsem to zajít daleko, alespoň příště nebudu čekat tak dlouho.

7.5.2023 21:42
ClitoLynx

XXX.XXX.90.202

alpha03 napsal(a):

jestli myslíte léčbu sekerou, jsem na Vaší straně...

Přidejte reakci

Přidat smajlík