Může husa vysedět a odchovat kuřata

Husy landeské
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Chovatelhavěti

5.4.2023 10:39
Chovatelhavěti

XXX.XXX.208.117

Dobrý den mám rok starou husu landeskou a letos mi zasedla na vejce bohužel nemám housera ale zkusil jsem ji dát 6 slepičích vajec(kohouta mám)už na nich sedí týden tak jsem se chtěl zeptat jestli je možné že se něco vylíhne a jestli je možné že je husa odchová

předem děkuji za odpověď

citAdela

5.4.2023 10:47
citAdela

XXX.XXX.61.236

Chovatelhavěti napsal(a):
Dobrý den mám rok starou husu landeskou a letos mi zasedla na vejce bohužel nemám housera ale zkusil jsem ji dát 6 slepičích vajec(kohouta mám)už na nich sedí týden tak jsem se chtěl zeptat jestli je možné že se něco vylíhne a jestli je možné že je husa odchová

předem děkuji za odpověď

Kačena mi jednou vyseděla a odvodila kuřata, ale ta nebyla úplně nejšťastnější, protože je kačka neuměla se svým upnutým peřím dost zahřát. Jak by to bylo s husou netuším.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.4.2023 14:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nám husa loni kuřata odvodila, ale jestli je i vysedí, těžko říct.

Určitě ale pak dejte vědět, též by mě to zajímalo, zda je i vysedí. Byl tu kdysi názor, že je moc těžká a rozslape vajicka, ale nezkoušeli jsme to.

Chovatelhavěti

6.4.2023 16:37
Chovatelhavěti

XXX.XXX.208.117

Dal jsem jí 6 slepičích vajec no sedí na nich týden a už 2 rozšlapala a tak za 2 dny budu prosvicovat tak uvidíme co z toho bude

6.4.2023 16:46
vegh

XXX.XXX.98.56

Chovatelhavěti napsal(a):
Dal jsem jí 6 slepičích vajec no sedí na nich týden a už 2 rozšlapala a tak za 2 dny budu prosvicovat tak uvidíme co z toho bude

Do tyžna rozšlápne aj ostatné,dajte kačacé to bude OK.

Přidejte reakci

Přidat smajlík