Máme doma kačera nebo kachnu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2023 18:32
Lenéčka

XXX.XXX.197.101

Dobrý den,
poznáte, jestli je to kachna nebo kačer? Já odhaduji spíš kačera, podle nohou a drápů a také chování. Ale zobák má růžovofialový s černými fleky. Zvuky nevydává, i když se o to snaží. Otvírá zobák, ale žádný zvuk nevyjde. Nevíte, co by mu mohlo být? Děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.4.2023 15:47

Nemá káčer zahnuté pierka na chvoste?

19.4.2023 16:30
Lenéčka

XXX.XXX.197.187

Nemá, to mě také mate.

19.4.2023 20:29
maxichov

XXX.XXX.224.26

Lenéčka napsal(a):
Dobrý den,
poznáte, jestli je to kachna nebo kačer? Já odhaduji spíš kačera, podle nohou a drápů a také chování. Ale zobák má růžovofialový s černými fleky. Zvuky nevydává, i když se o to snaží. Otvírá zobák, ale žádný zvuk nevyjde. Nevíte, co by mu mohlo být? Děkuji za odpovědi.

tak ho vymáčkněte a máte jasno

20.4.2023 16:19
Lenéčka

XXX.XXX.197.37

Tak na to si opravdu netroufám.

20.4.2023 20:14
maxichov

XXX.XXX.224.26

Lenéčka napsal(a):
Tak na to si opravdu netroufám.

z lehka namasírovat a musí vyjed

21.4.2023 12:18

maxichov napsal(a):
z lehka namasírovat a musí vyjed

Vyjed nebo vyjet?

21.4.2023 13:12
sharingan

XXX.XXX.186.2

Lenéčka napsal(a):
Dobrý den,

Zdravím, za sebe tam vidím jasnou kachničku. Absence kačeřích kroucených pírek před ocasem + klasické skvrnité samičí zbarvení zobáku. V ozdobných zoologických druzích kachen a jejich kříženců se tolik nevyznám, zde předpokládám něco opět odvozeného (domácí plemeno) od kachny divoké - březňačky?

Podle nohou a drápů rozeznáváte jak? Tam mám za to, že mezi pohlavími není prakticky žádný rozdíl.

Zvíře opravdu nevydává žádný zvuk, je naprosto němé?

21.4.2023 13:45
ančovička1

XXX.XXX.243.243

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vyjed nebo vyjet?

Já bych řekla,že musí vyjeti 😀

david85

21.4.2023 15:09
david85

XXX.XXX.234.59

Zdravím, je to kríženec pižmovky. Vám bude jedno aké je pohlavie, pretože je neplodný.

21.4.2023 17:34
Lenéčka

XXX.XXX.197.70

Je to kříženec indického běžce a divoké kachny, alespoň tak mně to sdělil původní majitel-myslivec. Tvrdil, že je to kachna. Jsem jen začátečník chovu kachen. Původně jsem pořizovala Kampbelky, ale bohužel nám kačeny odnesla zřejmě liška a zůstal nám tady samotný nešťastný kačer. Jelikož sehnat tyto kachny je veliký problém a nechtěla jsem ho nechat dlouho samotného, pořídila jsem k němu tuto kámošku. Ale chovají se k sobě spíš jako kačer šéf a kačer podřízený než kachna a kačer. Ale říkám, jsem laik. Nohy a drápy mají oba stejně velké a silné. Kačeny Kampbelky je měly slabší a kratší drápy. Samozřejmě to nemusí nic znamenat. Zobák otvírá jakoby chtěl vydat zvuk, ale nic z něj nejde. Dokonce na druhého kačera syčí, ale opět zvuk žádný. Ten druhý pořád brebentí.

david85

21.4.2023 19:26
david85

XXX.XXX.234.59

Podľa tvaru hlavy a zobáka je v nem pižmovka. Keby to bol kríženec bežca a divokej kačice má v chvoste káčerky. Keď sipí je to káčer.

21.4.2023 21:51
Honza12

XXX.XXX.26.248

Otvírá zobák, ale žádný zvuk nevyjde. Nevíte, co by mu mohlo být?

Tak jako vy, prostě zývá.

22.4.2023 07:17

Honza12 napsal(a):
Otvírá zobák, ale žádný zvuk nevyjde. Nevíte, co by mu mohlo být?

Tak jako vy, prostě zývá.

Zívání není ve vyjmenovaných slovech.

22.4.2023 09:39
Lenéčka

XXX.XXX.197.70

Tak jsem se dozvěděla, že kačer zívá, fakt vtipné. On není schopný vydat zvuk, je prostě němý. Už nevím, jak lépe to popsat. Neřeším čeho je to kříženec, ale jestli je to kačer nebo kachna.

22.4.2023 12:14

Lenéčka napsal(a):
Tak jsem se dozvěděla, že kačer zívá, fakt vtipné. On není schopný vydat zvuk, je prostě němý. Už nevím, jak lépe to popsat. Neřeším čeho je to kříženec, ale jestli je to kačer nebo kachna.

Tak asi nezbývá, než pozvat někoho, kdo umí vyhodnotit podle penisu. Si myslím.

Vrků

22.4.2023 12:50
Vrků

XXX.XXX.47.88

Tak asi nezbývá, než pozvat někoho, kdo umí vyhodnotit podle penisu. Si myslím.

Není rozhodující penis,ale čím se cítí býti,kačerem nebo kachnou.

22.4.2023 14:28
Lenéčka

XXX.XXX.197.70

Takže děkuji za odpověď SHARINGAN a jinak lituji, že jsem se vůbec na něco ptala. Opět jsem si potvrdila, že tato fóra nejsou o diskuzi a radách.

22.4.2023 14:56
jo012810

XXX.XXX.101.35

Lenéčka napsal(a):
Takže děkuji za odpověď SHARINGAN a jinak lituji, že jsem se vůbec na něco ptala. Opět jsem si potvrdila, že tato fóra nejsou o diskuzi a radách.

Jo, jo, jsou lidé, kteří asi neumí číst a nebo chtějí slyšet potvrzení své domněnky. Pokud to tak neprobíhá, je chyba mimo tazatele...No, nic. Nevěšme hlavu a klidně se ptejme a diskutujme....

22.4.2023 15:48

Lenéčka napsal(a):

Nerozumím.

Až na Vrků všichni odpověděli k věci, ne?

22.4.2023 17:25
Lenéčka

XXX.XXX.197.70

Ano, máte pravdu. Jsou lidé, kteří neumějí číst a hlavně neodpovídají k věci. Můj dotaz zněl, jestli je to kačer nebo kačena. Jestli to nejde z fotek určit, tak to stačí napsat. Nebo mně alespoň navést, podle jakých znaků to můžu ještě poznat, kromě vymáčknutí penisu, na což si netroufám. Další dotaz byl, co může mít kačer - kačena za problém, když nedokáže vydat zvuk. Dozvěděla jsem se akorát, že kačer zívá, popř. pravidla pravopisu u jiných diskutujících, také teorie o tom, čeho je to kříženec.

Vrků

22.4.2023 18:00
Vrků

XXX.XXX.47.88

Nerozumím.

Až na Vrků všichni odpověděli k věci, ne?

Pouze jsem naznačil, že v ojedinělých případech mohou býti vnější projevy jedince zavádějící.

22.4.2023 18:04

Lenéčka napsal(a):
Ano, máte pravdu. Jsou lidé, kteří neumějí číst a hlavně neodpovídají k věci. Můj dotaz zněl, jestli je to kačer nebo kačena. Jestli to nejde z fotek určit, tak to stačí napsat. Nebo mně alespoň navést, podle jakých znaků to můžu ještě poznat, kromě vymáčknutí penisu, na což si netroufám. Další dotaz byl, co může mít kačer - kačena za problém, když nedokáže vydat zvuk. Dozvěděla jsem se akorát, že kačer zívá, popř. pravidla pravopisu u jiných diskutujících, také teorie o tom, čeho je to kříženec.

Jenomže kromě vymáčknutí penisu vám nic jiného nezbývá, jak už jsem psala.

22.4.2023 19:19
Lenéčka

XXX.XXX.197.70

Dobrá, to beru jako jasnou odpověď. Děkuji.

22.4.2023 21:15

Tak k věci. Máte mezidruhového křížence který je neplodný a je určený jako kříženec pouze k produkci masa. To polopate znamená, že je vám k prdu jestli je to kačer nebo ne. Nikdy se nebude družit ani s kachnou ani s kačerem, jsou mu fuk. Hlas má, nebo spíš nemá po pižmovce a vzhledem k tomu to neznamená vůbec nic. To nejsou žádné domněnky ani spekulace. Co na tom nechápete?

22.4.2023 21:23
Lenéčka

XXX.XXX.197.70

Děkuji za názor. Jestli je plodný nebo ne, to nevíme ani jeden. Proč jsem chtěla vědět, jestli to je kačer nebo kachna, to Vy nevíte. Tak proč hned, že je mi to k prdu? Kromě toho není pravda, že se nebude chtít s nikým družit. S naším kačerem se sbližují každým dnem, ať už je to vztah dvou samců nebo samice se samcem. To, že pižmovka nevydává žádný zvuk jsem nevěděla, jelikož jsem se o ně nikdy nezajímala. Takže fajn, nová informace.

22.4.2023 21:34

Mě do vašeho nevědění netahejte. A vlastně proč se tady ptáte na obecně známé ptákoviny ani vědět nechci. Že se sbližují s kačerem je fakt překvapující, já bych čekal že se spíš přidruží ke králíkům nebo bude běhat za kočkou.

22.4.2023 21:47
bery25

XXX.XXX.33.75

Vrků napsal(a):
Není rozhodující penis,ale čím se cítí býti,kačerem nebo kachnou.

neni rozhodujuce čim sa citi,ale či na smotane alebo s kapustou

22.4.2023 22:53
ančovička1

XXX.XXX.243.243

bery25 napsal(a):
neni rozhodujuce čim sa citi,ale či na smotane alebo s kapustou

Já to vidím s pěti knedlíky a se zelím! a pěkně do zlatova vypečený🙋😂😂😂

Přidejte reakci

Přidat smajlík