Jak poznat že kačer pojímá.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2023 20:43
Davifi

XXX.XXX.104.48

Zdravím všechny, mám možná trochu netradiční dotaz. Pořídil jsem si nového kačera. Starý je něco málo přes rok je opravdu pěkně stavěný, ozdobí má také krásné. K němu jsem vzal i tři nepříbuzné kachny aby měl o zábavu postaráno. Bohužel už je u mě cca 14 dní a za tu dobu jsem ho pouze jednou viděl pojímat kachnu. Jinak vůbec. Chodí s kachnami a to je tak všechno. Jasně, nejsem s nimi pořád prakticky ve všední dny minimálně chodím do práce. Ale myslím, že bych aspoň párkrát něco vidět měl. Můj dotaz zní jak poznat že kačer pojímá kachny ? Samozřejmě kromě dvou způsobu a to abych je buď viděl a nebo nechal kachny nanést vejce a poté po pár dnech sezení prosvítil a zjistil oplozenost. Díky předem.

24.4.2023 21:00
maxichov

XXX.XXX.224.26

Davifi napsal(a):
Zdravím všechny, mám možná trochu netradiční dotaz. Pořídil jsem si nového kačera. Starý je něco málo přes rok je opravdu pěkně stavěný, ozdobí má také krásné. K němu jsem vzal i tři nepříbuzné kachny aby měl o zábavu postaráno. Bohužel už je u mě cca 14 dní a za tu dobu jsem ho pouze jednou viděl pojímat kachnu. Jinak vůbec. Chodí s kachnami a to je tak všechno. Jasně, nejsem s nimi pořád prakticky ve všední dny minimálně chodím do práce. Ale myslím, že bych aspoň párkrát něco vidět měl. Můj dotaz zní jak poznat že kačer pojímá kachny ? Samozřejmě kromě dvou způsobu a to abych je buď viděl a nebo nechal kachny nanést vejce a poté po pár dnech sezení prosvítil a zjistil oplozenost. Díky předem.

oštípané hlavy,špinavé peří na zádech

24.4.2023 21:02
Davifi

XXX.XXX.104.48

maxichov napsal(a):
oštípané hlavy,špinavé peří na zádech

Takhle dvě bílé kačeny co mám tam mají peří na křídlech často do tmava prostě špinavé od bahna. Ale zase nic extra hrozného. U černých to nejde poznat.

25.4.2023 08:19
Psiska12

XXX.XXX.104.193

Pokud jste ho viděl, tak určitě pojímá ;)
A jestli bílé kačky mají špinavé záda tak je to jasné :)
Já loni kačera neviděla ani jednou, přes týden dvanáctky v práci a o víkendu asi odpočíval, nebo čekal až se nikdo nebude koukat :D
Ale bylo s toho 20 malých káčátek ;)

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.4.2023 11:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

kačica má kolena zelené od trávy

28.4.2023 12:03
hernajs

XXX.XXX.212.2

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
kačica má kolena zelené od trávy

To jste jsi vzpoměl na mladá léta,..že jo?

Přidejte reakci

Přidat smajlík