Kachňata 10 dnů a celodenní odstávka elektřiny, poraďte

Indický běžec
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2023 21:08
Dagmar65

XXX.XXX.34.188

Dobrý den, prosím třeba budete mít někdo dobrou radu - mám doma týdenní indické běžce, ve velké kleci, mají tam lampu a hřeje jim asi 25 st.. Mám jich 6 ks a ČEZ oznámil na čtvrtek (kachňata budou mít 10 dnů) odstávku el. od 7 do 16.30 hod... :/ Takže nepoběží ani plynový kotel, navíc má být asi ošklivě a zima, tak asi ani za okno na sluníčko je
nedám... Jedna možnost je přestěhovat je k příbuzným do jiného města, anebo použít krb, kde bych klec musela vyložit nějak před sklo krbových dvířek a hlídat neustále teplotu... A v práci si na to vzít volno :/ ...navíc pohyb vzduchu u dvířek bude asi dělat v kleci průvan.... Máte prosím nějaký nápad? Mám starý dům, běžně je tady asi 20 st., až to vypnou, bude tu 18.... Děkuji :)

8.5.2023 17:25
ančovička1

XXX.XXX.243.243

Šest takto malých kačenek se krásně vejde do nějaké větší kartonové krabice, jeden den tam lehce vydrží..na dno dejte igelit na něj nastelte slámu..loni jsem takto měla 6 housat v koupelně😀14 dní👍👍.. samozřejmě s lampou, 40W žárovka stačí..svrchu trochu zakrýt ,třeba ručníkem,kvůli udržení tepla..
odchovávat kachňata v kleci a průvanu není rozumné...všechno teplo od žárovky jde pryč..

Přidejte reakci

Přidat smajlík