sebritka
napsal(a):
Jak se Vám líbí modrá barva drůbeže?
Ahoj Sebritko, mě osobně se modrá líbí moc, jak u drůbeže, tak u králíků nebo koček.Mám kohoutka(už jsem ho tady dávala do moderky, ale nikdo nereagoval) a měla by to být zdr.kočinka(nevím to jistě) a brala jsem ho hlavně kvůli té namodralé barvě, která se mi moc líbila.P.
janablazkova
napsal(a):
Ahoj Sebritko, mě osobně se modrá líbí moc, jak u drůbeže, tak u králíků nebo koček.Mám kohoutka(už jsem ho tady dávala do moderky, ale nikdo nereagoval) a měla by to být zdr.kočinka(nevím to jistě) a brala jsem ho hlavně kvůli té namodralé barvě, která se mi moc líbila.P.
Jestli má rousy, tak je to určitě kočinka.Ta barva bude asi perlově krahulcová
janablazkova
napsal(a):
přídám obrázek slepice
sebritka
napsal(a):
přídám obrázek slepice
Ano rousy má.Jen to žíhání není tak markantní jako na Tvé fotografii, ale je tam.Jen mě trochu mrzí,že se nepojímá s "normálníni" slípkami.Bojí se jich.Už zvažuju, že mu z jara pořídím zdr.slepičku, ať má taky nějakou radost ze života
Pokud máš tedy nějaký tip na chovatele, byla bych ráda.P.
peter z bratislavy
napsal(a):
Prikladam fotky modrých Araucan, čo som doviezol zo Straubingu.
Kohút so sliepkou
peter z bratislavy
napsal(a):
Kohút so sliepkou
Přátelé, posílám foto naše slepice, já vím že není čistokrevná, ale je modrá Poprvé v mém životě chovám jedna modrá slepice a také další i žíhaná slepice
Takhle byla mladá vloni v létě
deaf lukas
napsal(a):
Přátelé, posílám foto naše slepice, já vím že není čistokrevná, ale je modrá Poprvé v mém životě chovám jedna modrá slepice a také další i žíhaná slepice
Takhle byla mladá vloni v létě
druhé foto - jak hezky povyrostla, byla Vánoce
sebritka
napsal(a):
Jak se Vám líbí modrá barva drůbeže?
Kedysi som choval morky modré divokosfarbené pôvodom od chovateľa p. Kalaša. Tak mám na ne aspoň spomienku na fotke
peter z bratislavy
napsal(a):
Kedysi som choval morky modré divokosfarbené pôvodom od chovateľa p. Kalaša. Tak mám na ne aspoň spomienku na fotke
Na rodziel od klasických modrých, divokosfarbene modré sa všetky liahnu rovnaké a nevyštepujú sa čierne , biele a medzifarby.
to neni lydie modra kočinka,je to šedá! modra je na tomto obrazku Končel
russli

XXX.XXX.169.168
russli

XXX.XXX.169.168