Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2007 00:13

dobrý den, můžete mi prosím poslat různé fotky zdrobnělých wyandotek koroptvích, modrozlatých a bílozlatých?

bohužel nikde nemůžu sehnat tyto slepičky v barvě "žíhaná", pokud byste mi mohli nabídnout, budu ráda, potřebovala bych pět slepiček (snad se to píše jako kmen 0;5??)
asi tak v pulce nebo ke konci srpna.

Od jednoho chovatele mám přislíbeno pět slepiček výše zmíněných barev, pokud neseženu žíhané. Chtěla bych vidět, jak opravdu vypadají (nikde jsem nenašla obrázky).

Děkuji mockrát

4.7.2007 15:41

kovbojicek napsal(a):
dobrý den, můžete mi prosím poslat různé fotky zdrobnělých wyandotek koroptvích, modrozlatých a bílozlatých?

bohužel nikde nemůžu sehnat tyto slepičky v barvě "žíhaná", pokud byste mi mohli nabídnout, budu ráda, potřebovala bych pět slepiček (snad se to píše jako kmen 0;5??)

Od jednoho chovatele mám přislíbeno pět slepiček výše zmíněných barev, pokud neseženu žíhané. Chtěla bych vidět, jak opravdu vypadají (nikde jsem nenašla obrázky).

Děkuji mockrát

pozrite si staršie fotoalbumi, osobne som tu dal fotky vetšiny farebných rázov zákrslých wyandotiek.

4.7.2007 17:17

abogado napsal(a):
pozrite si staršie fotoalbumi, osobne som tu dal fotky vetšiny farebných rázov zákrslých wyandotiek.

dekuju moc za odpoved, zkusim najit album, ale zatim ho nikde nevidim (v diskuzi jse se koukala a tam byly vetsiou jine razy

4.7.2007 17:21

kovbojicek napsal(a):
dekuju moc za odpoved, zkusim najit album, ale zatim ho nikde nevidim (v diskuzi jse se koukala a tam byly vetsiou jine razy

tak vas moc prosim o presny navod, jak se dostau na fotoalba,... jsem bud tupá nebo slepá.

dekuju moc

4.7.2007 19:57

kovbojicek napsal(a):

Děkuji mockrát

na 4 strane, názov alba je zdrobnena wyandotky farby a kresby.......je tam aj modrozlafa, myslim asi foto 2 a bielozlata asi foto 3.

4.7.2007 20:00

abogado napsal(a):
na 4 strane, názov alba je zdrobnena wyandotky farby a kresby.......je tam aj modrozlafa, myslim asi foto 2 a bielozlata asi foto 3.

aha dekuji ja hledala "fotoalbum"

takze wyadotka koroptví pro laika vypada jako oražová vlitá? chápu to správně?

omlouvám, se je echci kupovat zajíce v pytli

5.7.2007 11:31

kovbojicek napsal(a):
aha dekuji ja hledala "fotoalbum"

takze wyadotka koroptví pro laika vypada jako oražová vlitá? chápu to správně?

omlouvám, se je echci kupovat zajíce v pytli

Prikladám názorné foto zdr. Wyandotiek. Vpopredí je oranžová a vzadu je jarabičia. Kresba je rovnaka, len odtien farby je u oranžovej do žlto-zlatista.

5.7.2007 17:14

peter z bratislavy napsal(a):
Prikladám názorné foto zdr. Wyandotiek. Vpopredí je oranžová a vzadu je jarabičia. Kresba je rovnaka, len odtien farby je u oranžovej do žlto-zlatista.

dekuji, mockrat presne tohle jsem potrebovala:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík