dobrý den, můžete mi prosím poslat různé fotky zdrobnělých wyandotek koroptvích, modrozlatých a bílozlatých?
bohužel nikde nemůžu sehnat tyto slepičky v barvě "žíhaná", pokud byste mi mohli nabídnout, budu ráda, potřebovala bych pět slepiček (snad se to píše jako kmen 0;5??)
asi tak v pulce nebo ke konci srpna.
Od jednoho chovatele mám přislíbeno pět slepiček výše zmíněných barev, pokud neseženu žíhané. Chtěla bych vidět, jak opravdu vypadají (nikde jsem nenašla obrázky).
Děkuji mockrát
kovbojicek
napsal(a):
dobrý den, můžete mi prosím poslat různé fotky zdrobnělých wyandotek koroptvích, modrozlatých a bílozlatých?
bohužel nikde nemůžu sehnat tyto slepičky v barvě "žíhaná", pokud byste mi mohli nabídnout, budu ráda, potřebovala bych pět slepiček (snad se to píše jako kmen 0;5??)
Od jednoho chovatele mám přislíbeno pět slepiček výše zmíněných barev, pokud neseženu žíhané. Chtěla bych vidět, jak opravdu vypadají (nikde jsem nenašla obrázky).
Děkuji mockrát
pozrite si staršie fotoalbumi, osobne som tu dal fotky vetšiny farebných rázov zákrslých wyandotiek.
kovbojicek
napsal(a):
Děkuji mockrát
na 4 strane, názov alba je zdrobnena wyandotky farby a kresby.......je tam aj modrozlafa, myslim asi foto 2 a bielozlata asi foto 3.
abogado
napsal(a):
na 4 strane, názov alba je zdrobnena wyandotky farby a kresby.......je tam aj modrozlafa, myslim asi foto 2 a bielozlata asi foto 3.
aha dekuji ja hledala "fotoalbum"
takze wyadotka koroptví pro laika vypada jako oražová vlitá? chápu to správně?
omlouvám, se je echci kupovat zajíce v pytli
kovbojicek
napsal(a):
aha dekuji ja hledala "fotoalbum"
takze wyadotka koroptví pro laika vypada jako oražová vlitá? chápu to správně?
omlouvám, se je echci kupovat zajíce v pytli
Prikladám názorné foto zdr. Wyandotiek. Vpopredí je oranžová a vzadu je jarabičia. Kresba je rovnaka, len odtien farby je u oranžovej do žlto-zlatista.