Vlašky s růžicovým hřebenem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2008 10:55

Sháním kontakt na chovatele vlašek koroptvích s růžicovým hřebenem.nebo podobně dobré nosnice se snáškou bílých vejec.Rýnská?Lafleška?Vogtlandská?Jen normální formu!!!NÉ zakrslé,zdrobnělé.děkuji.Tony.

1.3.2008 13:46

blade napsal(a):
Sháním kontakt na chovatele vlašek koroptvích s růžicovým hřebenem.nebo podobně dobré nosnice se snáškou bílých vejec.Rýnská?Lafleška?Vogtlandská?Jen normální formu!!!NÉ zakrslé,zdrobnělé.děkuji.Tony.

Budem liahnuť kuriatka z násadových vajec od Rýnských jarabičích sliepok. Znášajú biele vajcia, resp, v máji budú na predaj aj násadové vajcia od nich.
Tak sa ozvi ak máš záujem.
Je tam dosť veľká podobnosť k tým vlaškám s ružicovým hrebeňom. Akurát, že nie sú až tak lietavé.
Bližšie informácie a fotky nájdeš na:
http://www.ac-bueroservice.de/
gefluegel/rheinlaender.htm

1.3.2008 17:50

peter z bratislavy napsal(a):
Budem liahnuť kuriatka z násadových vajec od Rýnských jarabičích sliepok. Znášajú biele vajcia, resp, v máji budú na predaj aj násadové vajcia od nich.
Tak sa ozvi ak máš záujem.
Je tam dosť veľká podobnosť k tým vlaškám s ružicovým hrebeňom. Akurát, že nie sú až tak lietavé.
Bližšie informácie a fotky nájdeš na:
http://www.ac-bueroservice.de/
gefluegel/rheinlaender.htm

To by bylo super.Díval jsem se na ty obrázky,jak jste mi psal tu adresu a jsou moc pěkné.Akorát nevím které to jsou,jsou to ty jaké zde máte vy?Kde je bude možné sehnat,já jsem z Pardubického kraje,okr.SVITAVY.Auto nevlastním,jezdím po výstavách jen vlakem.Už chovám čistokrevné vlašky koroptví s jednoduchým hřebenem kmen 1.10,a sháním něco podobného do 2.kurníku,jednalo by se asi o kmen 1.5-7.Vy bubete prodávat jen kuřátka?Líheň nemám,musel bych se domluvit s někým,kdo by mi je vylíhl.Jinak vám moc děkuji za odpovědˇ. Tony

1.3.2008 19:23

blade napsal(a):
To by bylo super.Díval jsem se na ty obrázky,jak jste mi psal tu adresu a jsou moc pěkné.Akorát nevím které to jsou,jsou to ty jaké zde máte vy?Kde je bude možné sehnat,já jsem z Pardubického kraje,okr.SVITAVY.Auto nevlastním,jezdím po výstavách jen vlakem.Už chovám čistokrevné vlašky koroptví s jednoduchým hřebenem kmen 1.10,a sháním něco podobného do 2.kurníku,jednalo by se asi o kmen 1.5-7.Vy bubete prodávat jen kuřátka?Líheň nemám,musel bych se domluvit s někým,kdo by mi je vylíhl.Jinak vám moc děkuji za odpovědˇ. Tony

Na tej nemeckej stranke o Rýnčankach sú úplne posledne obrázky Rýnčnaky striebrokrké a nad nimi je pár jarabičích (Rebnhuhnfarbig). Vyzeraju ako tie moje na fotke.
Ja som ich doviezol teraz v januari z Nemecka 1.6 chovné hejno. Zatiaľ mám len naloženú liaheň, trakže nemôžem nič sľubovať, čo a koľko bude na predaj z kureniec. Nesú však celkom pekne. Denne 3-4 vajcia.
Ozvite sa okolo 20.3. to už by mala byť prvá liaheň na svete.
Občas idem aj na Moravu na služobku, takže je možné aj doviezť niekam, po dohode, resp. chodím občas na burzu do Hodonína 1. nedeľu v mesiaci.
Tel:004212/4525 9119-pevna linka (večer)

Přidejte reakci

Přidat smajlík