Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2008 13:13

Zdravím všechny přátele,chovatele drůbeže.Mám už druhým rokem zdrobnělé Sasexky od přítele Stanislava Tomana,kterého tímto srdečně zdravím a velice mu děkuji za radost,kterou z těchto slepiček mám.Na kohoutech se pořád pracuje.Snad se to podaří přes to Holandsko.Mám přítelkyni a ta shání slepičky středního plemene Maranska?Nevím jestli mi dobře napsala název plemene.Mají mít červená vajíčka.Vyčetla to někde v Chovateli.Bylo tam prý odvolání na př. Šonku.Snad jo.Poradí někdo,kde se dají tyto slepičky sehnat.Doufám,že bude tak spokojená,jako já.Rád bych jí vyhověl.Děkuji za každé upozornění. Chovu zdar.

16.3.2008 19:25

droga napsal(a):
Zdravím všechny přátele,chovatele drůbeže.Mám už druhým rokem zdrobnělé Sasexky od přítele Stanislava Tomana,kterého tímto srdečně zdravím a velice mu děkuji za radost,kterou z těchto slepiček mám.Na kohoutech se pořád pracuje.Snad se to podaří přes to Holandsko.Mám přítelkyni a ta shání slepičky středního plemene Maranska?Nevím jestli mi dobře napsala název plemene.Mají mít červená vajíčka.Vyčetla to někde v Chovateli.Bylo tam prý odvolání na př. Šonku.Snad jo.Poradí někdo,kde se dají tyto slepičky sehnat.Doufám,že bude tak spokojená,jako já.Rád bych jí vyhověl.Děkuji za každé upozornění. Chovu zdar.

Jižní čechy zdraví na sever ! Jsem rád, že se slepičkám dobře daří a že scháníte toho milovníka někde za hranicemi naší země. Já jsem letos přivezl nepříbuzného kohoutka za Straubingu. Je to takový průměr, hlavně divně kokrhá / asi německy / ale je to úplně cizí krev a tak jsem rád. Mám už pár vajíček v líhni a sbírám dál. Bohužel po návštěvě sousedovic psa mám jenom 4 slepičky, ale snaží se !!! Maransky u nás nikdo nechová, alespoň o nich nevím. Přeji chovu zdar ! St. Toman

Přidejte reakci

Přidat smajlík