Araukana - prosím foto

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2008 21:38

Koupil jsem si 15 kuřat araukan divoce zbarvených ze Žďáru, teď jim jsou dva měsíce a jsem dost rozladěn z jejich vzhledu ( každý kus vypadá pomalu jinak), jsou tam dvě slepičky s koroptvím zbarvením a ostatní jsou s různými odstíny. Chtěl bych poprosit chovatele, zda by nevložily nějaké fotky, jak by měly slepičky i kohoutci správně vypadat, abych věděl co okroužkovat. Díky moc Jirka

25.5.2008 21:52

jirabart napsal(a):
Koupil jsem si 15 kuřat araukan divoce zbarvených ze Žďáru, teď jim jsou dva měsíce a jsem dost rozladěn z jejich vzhledu ( každý kus vypadá pomalu jinak), jsou tam dvě slepičky s koroptvím zbarvením a ostatní jsou s různými odstíny. Chtěl bych poprosit chovatele, zda by nevložily nějaké fotky, jak by měly slepičky i kohoutci správně vypadat, abych věděl co okroužkovat. Díky moc Jirka

Pozri sa na moje staršie príspevky tu:
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php
tema=24491&r=6&m=5&page=1

Tam sú aj fotky dospelych divokosfarbených Araucan.

Pokial si chceš byť istý kvalitou, odporúčam obratiť sa na Klub chovateľov Araucan a budeš mať istotu, že nekupuješ "mačku vo vreci".
Kontaktuj jeho člena p. Lineta na tel: 5965 47092

26.5.2008 10:36

peter z bratislavy napsal(a):
Pozri sa na moje staršie príspevky tu:
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show.php
tema=24491&r=6&m=5&page=1

Tam sú aj fotky dospelych divokosfarbených Araucan.

Pokial si chceš byť istý kvalitou, odporúčam obratiť sa na Klub chovateľov Araucan a budeš mať istotu, že nekupuješ "mačku vo vreci".
Kontaktuj jeho člena p. Lineta na tel: 5965 47092

Díky moc, asi to tak dopadne, že tyto půjdou k někomu jen na snášku a já do chovu budu muset sehnat jiné. Jirka

Neregistrovaný uživatel

27.5.2008 12:45
Neregistrovaný uživatel

jirabart napsal(a):

Tady jsou kusy přímo od pana Lineta www.mujweb.cz/www/husy/araukana/araukana.htm

Přidejte reakci

Přidat smajlík